Καλοριζικες φίλε μου οι παραλαβές σου.Μια ερώτηση,αν και οποτε σου ειναι ευκολο μπορεις να μου πεις στην συγκεκριμενη μεγγενη πόση ειναι η απόσταση που έχουν τα αυλάκια (εγκοπές) στερέωσης από κέντρο κεντρο γιατί ψάχνω να βρω για το δικό μου κολονάτο αλλά πρέπει να βρω με 13cm.Μικροπαραλαβες σημερα, μια μεγγενη για το κολωνατο δραπανο με 10εκ ανοιγμα, και ενα σετακι για χαραγμα γραμμων. Συνολο 30ευρα απο κεντρο βιδας![]()
Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μικροπαραλαβες σημερα, μια μεγγενη για το κολωνατο δραπανο με 10εκ ανοιγμα, και ενα σετακι για χαραγμα γραμμων. Συνολο 30ευρα απο κεντρο βιδας
Κανονικά το αμονι (κ το μαντεμι) κ ότι είναι χυτό καλό είναι να ΜΗΝ το τρυπάμε.
Ουαου! Ρισπεκτ.
Συμφωνώ όταν είναι τρυπημένα από το εργοστάσιο ή με ανοίγματα έτοιμα από το χυτηριο.
Εκεί όμως που έκανες κ. Μισέλ την τρύπα αν φάει καμία γερή σφυριά θα ανοίξει σαν τριαντάφυλλο.
Αλλά είπαμε το συγκεκριμένο ήταν από "μαμά" ταλαίπωρο κ "καταδικασμένο".
Ελπίζω να βοηθω ετσιΚαλοριζικες φίλε μου οι παραλαβές σου.Μια ερώτηση,αν και οποτε σου ειναι ευκολο μπορεις να μου πεις στην συγκεκριμενη μεγγενη πόση ειναι η απόσταση που έχουν τα αυλάκια (εγκοπές) στερέωσης από κέντρο κεντρο γιατί ψάχνω να βρω για το δικό μου κολονάτο αλλά πρέπει να βρω με 13cm.
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ελπίζω να βοηθω ετσι![]()
Ελπίζω να βοηθω ετσι![]()
Ωραία,σε ευχαριστώ πολύ!Ναι αυτη ειναι..
Φερε μαστορα μου το αμονι να του ανοιξουμε μια τρυπα, να ανοιξουμε και βολτες για να το πιασουμε ομορφα και ωραια απο κατω)
Μικροπαραλαβες σημερα, μια μεγγενη για το κολωνατο δραπανο με 10εκ ανοιγμα, και ενα σετακι για χαραγμα γραμμων. Συνολο 30ευρα απο κεντρο βιδας
Mιχάλη μία τρύπα άνοιξες γιά βίδα,έκανες βόλτες μέ κολαούζο ? ,δέν έβαζες δυό βίδες στήν άκρη γιά να μήν στροφάει η μιά βίδα ? εκτός άν έχεις κάνει άλλη πατέντα πού δέν κατάλαβα καί θά μού πείς.
Τέλος καλό, όλα καλά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.