Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μικροπαραλαβες σημερα, μια μεγγενη για το κολωνατο δραπανο με 10εκ ανοιγμα, και ενα σετακι για χαραγμα γραμμων. Συνολο 30ευρα απο κεντρο βιδας
a17cd9d05428bb44cf2250fdb21dface.jpg

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μικροπαραλαβες σημερα, μια μεγγενη για το κολωνατο δραπανο με 10εκ ανοιγμα, και ενα σετακι για χαραγμα γραμμων. Συνολο 30ευρα απο κεντρο βιδας
a17cd9d05428bb44cf2250fdb21dface.jpg

Καλοριζικες φίλε μου οι παραλαβές σου.Μια ερώτηση,αν και οποτε σου ειναι ευκολο μπορεις να μου πεις στην συγκεκριμενη μεγγενη πόση ειναι η απόσταση που έχουν τα αυλάκια (εγκοπές) στερέωσης από κέντρο κεντρο γιατί ψάχνω να βρω για το δικό μου κολονάτο αλλά πρέπει να βρω με 13cm.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπράβο μάστορα. Το γεμίζεις σιγά σιγά το τσαρδί σου.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κανονικά το αμονι (κ το μαντεμι) κ ότι είναι χυτό καλό είναι να ΜΗΝ το τρυπάμε.

Πολλα μικρα αμονια της αγορας εχουν απο δυο εως τεσσερις τρυπες στα ποδια για να στερεωθουν σε καποια βαση/παγκο. Ολα χυτα ειναι.
Το συγκεκριμενο θα μου ηταν σχεδον αχρηστο χωρις τρυπες για βαση καθως το μικρο μεγεθος δεν βοηθα καθολου στην ευσταθεια.

Συμφωνώ όταν είναι τρυπημένα από το εργοστάσιο ή με ανοίγματα έτοιμα από το χυτηριο.

Εκεί όμως που έκανες κ. Μισέλ την τρύπα αν φάει καμία γερή σφυριά θα ανοίξει σαν τριαντάφυλλο.
Αλλά είπαμε το συγκεκριμένο ήταν από "μαμά" ταλαίπωρο κ "καταδικασμένο".

Ουαου! Ρισπεκτ.

χαχα, ευχαριστω Θοδωρε. Ετοιμο το αμονακι στη βαση.
40806567891_012bf67c57_z.jpg

Θα αναρτησω ολη την διαδικασια στο DIY αν σε ενδιαφερει.

++++

Ψηλε καλοριζικα τα πραματα! Η μεγγενη ειναι πανχρησιμη στο κολωνατο.

Συμφωνώ όταν είναι τρυπημένα από το εργοστάσιο ή με ανοίγματα έτοιμα από το χυτηριο.

Εκεί όμως που έκανες κ. Μισέλ την τρύπα αν φάει καμία γερή σφυριά θα ανοίξει σαν τριαντάφυλλο.
Αλλά είπαμε το συγκεκριμένο ήταν από "μαμά" ταλαίπωρο κ "καταδικασμένο".

χαχαχα, ποσο δυνατα να χτυπησει κανεις στο συγκεκριμενο αμονακι βρε Κωστα.
Παντως η τρυπα ειναι μολις 40μμ βαθος και 5μμ πλατος. Νομιζω οτι ειμαστε οκ :)

Εντάξει είμαστε για αυτό το ταλαίπωρο.
Αλλά αν το πάρει κάποιος φίλος σαν "καλή πρακτική" δεν είναι η καλύτερη λύση, ιδέα, πρόταση.

Καλοριζικες φίλε μου οι παραλαβές σου.Μια ερώτηση,αν και οποτε σου ειναι ευκολο μπορεις να μου πεις στην συγκεκριμενη μεγγενη πόση ειναι η απόσταση που έχουν τα αυλάκια (εγκοπές) στερέωσης από κέντρο κεντρο γιατί ψάχνω να βρω για το δικό μου κολονάτο αλλά πρέπει να βρω με 13cm.

Ελπίζω να βοηθω ετσι
352293e2d6e25988475c1ec5088e091d.jpg

Ελπίζω να βοηθω ετσι

Ελπίζω να βοηθω ετσι

Σ,ευχαριστώ,με βοήθησες και με το παραπάνω.Ακριβως αυτό ψάχνω.Ποσο στοίχισε αν επιτρέπεται?Της unimac με τα 15.50 είναι?

Φερε μαστορα μου το αμονι να του ανοιξουμε μια τρυπα, να ανοιξουμε και βολτες για να το πιασουμε ομορφα και ωραια απο κατω :))

Mιχάλη μία τρύπα άνοιξες γιά βίδα,έκανες βόλτες μέ κολαούζο ? ,δέν έβαζες δυό βίδες στήν άκρη γιά να μήν στροφάει η μιά βίδα ? εκτός άν έχεις κάνει άλλη πατέντα πού δέν κατάλαβα καί θά μού πείς.

Mιχάλη μία τρύπα άνοιξες γιά βίδα,έκανες βόλτες μέ κολαούζο ? ,δέν έβαζες δυό βίδες στήν άκρη γιά να μήν στροφάει η μιά βίδα ? εκτός άν έχεις κάνει άλλη πατέντα πού δέν κατάλαβα καί θά μού πείς.

Ναι βολτες με κολαουζα εκανα. Δυο βιδες θα ηταν υπερβολη. Μια εβαλα με λιγη κολλα σπειρωματων και ειναι μια χαρα.
Εδω η διαδικασια http://avclub.gr/forum/showthread.p...λυσεις?p=1058084009&viewfull=1#post1058084009