Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτες οι παραλαβές σας κύριοι.

Ευχαριστώ (για το πριονάκι).

Καλοδούλευτο, και αν βρεις το χρόνο να το δοκιμάσεις σε κοπές, θα ήταν πολύ χρήσιμο να έχουμε τη γνώμη σου για την ποιότητά του γιατί είναι χρήσιμο εργαλείο σε χαμηλή τιμή. Σε κάποια reviews ανέφεραν πρόβλημα με τη σταθεροποίηση της μεγάλης λάμας στη βάση του εργαλείου, συνεπώς αν μπορέσεις να το τεστάρεις θα ξέρουμε αν ήταν ένα πρόβλημα που αφορούσε λίγα κομμάτια.

Το δοκίμασα πολύ πρόχειρα και για τα λεφτά του είναι μια χαρά. Ναι όντως έχει ένα πρόβλημα με την μεγάλη λάμα αλλά με λίγο ψάξιμο διορθώνεται.
Άλλωστε σε αυτά τα λεφτά πιστεύω πως είναι VFM.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ναι όντως.
Μιχάλη αν θες μια που τα έχω διπλά σου στέλνω ένα σετακι δωρεάν να τα δοκιμάσεις.

Σε ευχαριστω Παυλο αλλα κανενα απο τα 3 λινκς δεν δουλευει!
Βαζεις καποιο σπρευ σιλικονης για καλυτερη αποκολληση?

++++

Σημερινη παραλαβη απο amazon.de ενος μικρου 4.5βολτου Dremel μπαταριας. Εδινε καποια εκτακτη εκπτωση μια συγκεκριμενη μερα και κοστισε ~50 ευρω με τα μεταφορικα.

Dremel 7750. Μικροτερο και αρκετα ελαφρυτερο απο τα υπολοιπα μεγαλα dremel, με τρεις ταχυτητες, με ενσωματωμενες μπαταριες LiMH και φορτιστη.

26080626747_ef0b9510bd_b.jpg

Στη φωτο δεν φαινεται καλα η σημαντικη διαφορα μεγεθους του 7750 σε σχεση με το 8200. Το εργαλειακι προοριζεται για μονιμη θεση στη βαση κολωνατου της Dremel.

Last edited:
Άλλη μια ωραία προσθήκη στην συλλογή των Dremel και των εργαλείων γενικά.

Eυχαριστω συναδελφοι! Μου ελειπε ενα dremel!

Ενα στη βαση ρουτερ, ενα για το εργαστηριο ενα για την σοφιτα και ενα για την βαση κολωνατου. Τωρα ειμαστε ok :))

Kαλορίζικα καί καλοδούλευτα Παύλο.Κώστα καί Μιχάλη,καλές εργασίες καί δημιουργίες νά έχετε.
Κώστα τό φίλτρο τού Dewalt πού είναι σάκος καί όχι μικροφίλτρο,δέν σέ παιδεύει να το καθαρίζεις ?
Είμαι κάπως όχι φιλικά προσκείμενος τών φίλτρων μέ σάκο,γιατί δέν καθαρίζονται εύκολα.

Ψιλολόγια σήμερα,πήρα ένα ακρυλικό χρώμα καφέ από τό πλαίσιο 250 ml (μόλις μού τελειώνει κάποιο μικρό μπουκαλάκι από τά ακρυλικά τού Jumpo,αγοράζω ένα μεγάλο σέ καλή τιμή από τό Plaisio καί το αναπληρώνω),καί μερικές καβίλιες γιά μοντελισμό 3 καί 4 mm.

art1210.jpg

Στο ράφι κανενα????

Ολα τα dremel ειναι στις επαλξεις!
Απο κει και περα υπαρχουν 4-5 rotary Proxxon εκ των οποιων 1-2 μπορεις να πεις οτι ειναι στο ραφι, stand by :))

+++

Δημητρη καλοριζικα τα αναλωσιμα!
Mε ενα τορνακι θα μπορουμε να κανουμε τις δικες μας καβιλιες :))

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικα Παυλο, βαλε καποιο λινκ για τα καλουπακια, φαινονται προσεγμενα.
Εχω παραγγειλει και γω πολλα καλουπια σιλικονης απο ebay για υγρο γυαλι.

τα προηγούμενα λινκ ήταν για κινητό. σου βάζω νέα. Δεν βάζω λάδι ή κάτι άλλο,κατευθείαν την ρητίνη.
https://www.amazon.de/gp/product/B073Q11J13/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

https://www.amazon.de/gp/product/B071P998SQ/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

Δημητρη εχει ενα ελλατηριο μεσα και μετα το πρωτο αδειασμα, "παιζεις" με το ελλατηριο και ξεκολανε τα περισσοτερα. Μετα ενα φυσημα απο εξω προς τα μεσα και καθαρισες.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

τα προηγούμενα λινκ ήταν για κινητό. σου βάζω νέα. Δεν βάζω λάδι ή κάτι άλλο,κατευθείαν την ρητίνη.
https://www.amazon.de/gp/product/B073Q11J13/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

https://www.amazon.de/gp/product/B071P998SQ/ref=oh_aui_detailpage_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

Σε ευχαριστω Παυλο, τα βρηκα και τα αγορασα και αυτα σαν τα δικα σου και αρκετα αλλα καλουπακια.
Να'σαι καλα για την προσφορα σου ομως, το εκτιμησα ιδιαιτερα.

Βλεπω οτι δεν χρεωνουν καποιοι Κινεζοι πωλητες μεταφορικα αρα ερχονται απ'ευθειας απο Κινα και οχι απο (amazon) Aγγλια.

Ετσι την πατησα μια φορα απο ενα κινεζο πωλητη στο αμαζον και μου σταματησε το δεμα στο ρουμανικο τελωνειο και πληρωσα 20 ευρω για αντικειμενα αξιας 3 ευρω. Και οχι μονο αυτο, αλλα μου ζητησαν και παραστατικα τραπεζης που να αποδεικνυουν την αξια που πληρωσα στον συγκεκριμενο πωλητη και οχι αυτη που εγραφε το πακετακι. Κανονικα επρεπε να το κανω θεμα στο Amazon.

Σε ευχαριστω Παυλο, τα βρηκα και τα αγορασα και αυτα σαν τα δικα σου και αρκετα αλλα καλουπακια.
Να'σαι καλα για την προσφορα σου ομως, το εκτιμησα ιδιαιτερα.

Βλεπω οτι δεν χρεωνουν καποιοι Κινεζοι πωλητες μεταφορικα αρα ερχονται απ'ευθειας απο Κινα και οχι απο (amazon) Aγγλια.

Ετσι την πατησα μια φορα απο ενα κινεζο πωλητη στο αμαζον και μου σταματησε το δεμα στο ρουμανικο τελωνειο και πληρωσα 20 ευρω για αντικειμενα αξιας 3 ευρω. Και οχι μονο αυτο, αλλα μου ζητησαν και παραστατικα τραπεζης που να αποδεικνυουν την αξια που πληρωσα στον συγκεκριμενο πωλητη και οχι αυτη που εγραφε το πακετακι. Κανονικα επρεπε να το κανω θεμα στο Amazon.

Παρακαλώ δεν είναι τίποτα, εξάλλου όπως είπα τα έχω διπλά. Εύχομαι να σου έρθουν γρήγορα γιατί εμένα μου άργησαν πολύ.

Δημητρη καλοριζικα τα αναλωσιμα!
Mε ενα τορνακι θα μπορουμε να κανουμε τις δικες μας καβιλιες :))

Ευχαριστώ Μιχάλη,(χάριν αστειότητας τό παρακάτω) χάχάχά δέν θά πάρω τόρνο γιά να φτιάχνω καβίλιες πού έχουν μισό ευρώ η μία τό μέτρο,πές μου άλλο λόγο.-bye-

Δημητρη εχει ενα ελλατηριο μεσα και μετα το πρωτο αδειασμα, "παιζεις" με το ελλατηριο και ξεκολανε τα περισσοτερα. Μετα ενα φυσημα απο εξω προς τα μεσα και καθαρισες.

Ευχαριστώ Δημήτρη,έχω ταινιολειαντήρα B&D καί έχει σάκο,καί έχω τριβείο παλμικό μέ μικροφίλτρο καί καθαρίζει σέ χρόνο dt το μικροφίλτρο γίνεται "γυαλί" ενώ ο σάκκος ολο και θα μείνουν ψιλοπριονίδια μέσα,και για να τά βγάλω καλά όλα θέλει περισσότερο χρόνο,από ότι μέ το μικροφίλτρο πού το ανοίγεις το φέρνεις τούμπα τό χτυπάς 2-3 φορες καί τελείωσες.

Καλησπέρα παιδιά και καλοδουλευτες οι αμέτρητες παραλαβές σας.
Βλέπω γίνεται ένας μικρός χαμός από όλους.
Εγώ λέω να πρωτοτυπήσω και να ποσταρω κάτι το οποίο αγοράστηκε σήμερα για εμενα και είμαι πολύ χαρούμενος αλλά δυστυχώς το έχει άλλος στα χέρια του...προς το παρόν.
Τελικά το 20V μπουλονοκλειδο που είχε βγάλει στο ιταλικό Lidl βρήκα τρόπο και το πήρα.Εχω ενα ξαδερφο που ζει και εργαζεται στην Μπολονια και τον έχωσα να πάει να μου το πάρει.Το σχέδιο ήταν να μου το στείλει αμέσως αλλά όταν μου είπε ότι και με το ταχυδρομείο αλλά και με courier βγαίνουν 50 τα μεταφορικά είπα να περιμένω να μου το φέρει σε κανένα μήνα που θα κατέβει.Ξερω οτι με θεμα εγγυησης και service μπορεί να την πατήσω αλλά το ρίσκαρα γιατι σαν μαστροχαλαστης αυτοκινητακιας το χρειαζομαι.Πλακα θα έχει τελικά να έρθει και εδώ σε λίγες μέρες και το δικό μου να είναι ακομα Ιταλία.:))
f32cf3343fd63fb3783a0efd8343940f.jpg

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραιος!!!!!
Αναμενουμε κριτικες!!!

Επίσης και με εγγυηση μη φοβασαι τπ στελνεις στον ξαδερφο και κανονιζει εκεινος!
Κυριάκο το παιδί έρχεται 2-3 φορές τον χρόνο.αν χρειαστεί να του το στείλω και θέλω 50 και αλλα τοσα να ξαναερθει δεν συμφερει.τωρα ρίσκαρα και το πήρα γιατί δεν ξέρω αν θα το φέρει εδώ και στις ροπές που λέει ότι βγάζει από τι έψαξα για κάποιο άλλο ήθελα το λιγότερο 100 με 150 .όταν με το καλό έρθει στα χέρια μου θα ανεβασω κριτικές και θα το παρουσιασω.ειλικρινα όμως το σκέφτομαι και γελάω γιατί αν τελικά το φέρει και εδώ θα λέω τι βλακεια έκανα και βιάστηκα.θα δούμε :)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk