Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χμ το εχω σκεφτει και εγω αυτο, αλλα αναρωτιεμαι πως θα επιδρα στην ρυτινη, ειδικα αν ειναι να μεινει "αυτουσια" και δεν παει για "γυρισμα".

Παρέλαβα ένα μικρό καναρινάκι σήμερις από eshop.gr μαζί με μερικές μπαταρίες που ήταν σε καλή τιμή από crazy sunday.
Το δοκίμασα ήδη, μετράει πανεύκολα και γρήγορα. Για μετρήσεις εσωτερικών χώρων σπιτιού πιστεύω ότι είναι πολύ αξιόλογο εργαλείο. Όποιος δεν έχει μετρητή αποστεσεων laser, είναι μια καλή ευκαιρία να πάρει ένα καλό επώνυμο με σχετικά λίγα χρήματα.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χμ το εχω σκεφτει και εγω αυτο, αλλα αναρωτιεμαι πως θα επιδρα στην ρυτινη, ειδικα αν ειναι να μεινει "αυτουσια" και δεν παει για "γυρισμα".

Mπορεις να σκουπισεις το καλουπι με ενα πανακι μετα το ψεκασμα ειτε να ψεκασεις το πανι και να περασεις το καλουπι.
Αυριο θα ξερω ακριβως τι γινεαι γιατι καλουπωσα κατι σημερα. Το θεμα προφανως ειναι να μην θαμπωνει το γυαλι απο το σπρευ.

Παρέλαβα ένα μικρό καναρινάκι σήμερις από eshop.gr μαζί με μερικές μπαταρίες που ήταν σε καλή τιμή από crazy sunday.
Το δοκίμασα ήδη, μετράει πανεύκολα και γρήγορα. Για μετρήσεις εσωτερικών χώρων σπιτιού πιστεύω ότι είναι πολύ αξιόλογο εργαλείο. Όποιος δεν έχει μετρητή αποστεσεων laser, είναι μια καλή ευκαιρία να πάρει ένα καλό επώνυμο με σχετικά λίγα χρήματα.

Στάλθηκε από το MotoG3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοριζικο Κωστα, πολυ ωραιο και χρησιμο γκατζετακι!!

Καλορίζικος ο μετρητής και οι μπαταρίες Κώστα, καλές μετρήσεις.

όντως χρήσιμος ο μετρητής, μου γυάλισε στο μάτι αλλά έχω άλλα για προτεραιότητα.

Stihl FSE 81

4f74e7e01c8144f9995511f35e8e04f9.jpg

http://www.stihl.gr/Προϊόντα-STIHL/Χορτοκοπτικά/Ηλεκτρικά-χορτοκοπτικά/21308-1629/FSE-81.aspx

Σύντομα εντυπώσεις.

καλοδούλευτο ! κορυφαία μάρκα η stihl, έχω δουλέψει περιστασιακά θαμνοκοπτικό βενζίνης και τα σπάει. για ηλεκτρικό βέβαια δεν έχω κάποια άποψη αλλά δεν νομίζω να υπάρχει θέμα.

Kαλοριζικο Χρηστο, απο τα καλυτερα χορτοκοπτικα!

Για κηπους κανουν καλη δουλεια και τα 18βολτα μπαταριας λιθιου. Μια φορτιση σου δινει 15-20 λεπτα κοπης που ειναι αρκετα.

Καλησπέρα σας. Σημερινή παραλαβή.
0847523ae7cb4810d6ab37713cfd0b5d.jpg

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μία παραλαβή που ήθελα καιρό. Το παρήγγειλα στο παζάρι του Σχιστού την Κυριακή, δεν το είχε μαζί του και το παρέδωσε στο σπίτι της κόρης μου, Νίκαια, χωρίς εξτρά χρέωση και δώρο ένα στυλό.

0-02-04-86c3707d2bffd5efdfa95e25bffea7bf96b2741dfea238f2d3bd87d1.jpg