Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ πολύ παιδιά!

@agrotis: είναι 1000 watt. Οπότε δεν νομίζω να έχει θέμα!

oύτε κι εγώ το νομίζω.. :a0210:

Μία παραλαβή που ήθελα καιρό. Το παρήγγειλα στο παζάρι του Σχιστού την Κυριακή, δεν το είχε μαζί του και το παρέδωσε στο σπίτι της κόρης μου, Νίκαια, χωρίς εξτρά χρέωση και δώρο ένα στυλό.

καλές μετρήσεις Πάνο -bye-

Last edited by a moderator:
Καλοριζικο Παναγιωτη, εχουν αλλη γλυκα τα παραδοσιακα οργανα μετρησης.

Γιατι δεν σε βολευουν τα ψηφιακα? Το parkside ειναι μια χαρα με σχεδον απολυτη επαναλαμβανομενη ακριβεια, μετρημενο με filler.

Χτεσινη παραλαβη απο Πολυχρωμο στο Πειραια, μια βουρτσα της Liberon για γυαλισμα επιπλων με κερι, με ειδικη τριχα ερπετου.
https://www.polychromo.gr/product/17810/furniture-brush-boyrtsa-epiplon-/

41218009171_0a3fe8001d_c.jpg

Η βουρτσα φαινεται πραγματικα εξαιρετικης ποιοτητας και κατασκευης απο ξυλο οξυας και πυκνης τριχοφυιας.
Το γυαλισμα που κανει σε μικροκατασκευες που το δοκιμασα, ειναι εφαμιλλο του τροχου τσοχας της Dremel.

Last edited:
καλα τριψιματα
η βουρτσα ειναι κοσμημα
οταν λες τριχα ερπετου, δηλαδη κουρευουν τεραστιες ταραντουλες ?!!!!!!!

Ευχαριστώ κύριοι. Έχω και το ψηφιακό του Λιντλ, Μιχάλη. Απλά μου αρέσει και στα 12 που το πήρα είναι ευκαιρία, ούτε από Κίνα τέτοια τιμή.
Καλά γυαλίσματα.

Mπορει να ειναι και τριχα θηλαστικου, παντως ειναι φυσικη τριχα.
Προφανως δεν λεει απο ποιο ζωο για να μην την τρεχουν οι φιλοζωικες οργανωσεις! :)

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Είσαι αναλογικός τύπος ...και τώρα τελευταία και νυχτερινός !!! -bye-

Νικόλα αφού ξέρεις, η ηλικία μας δεν έχει… σταθερό ωράριο. :flipout:

Καλά κοψίματα Κώστα
Καλές μετρήσεις Παναγιώτη
Καλά τριψίματα Μιχάλη

Σημερινά ψιλολόγια
Καβίλιες 10-12-14-16 mm,κόλλα UHU Stick,γυαλόχαρτα.
Τρυπάνια μικρής διαμέτρου (ένα καί ένα γιά καβίλιες) πού μού έλειπαν Forstner Makita 10-12-14-16 mm.
Δέν τά δοκίμασα ακόμα απλά από θέμα αφής στό κοπτικό δείχνουν εξίσου κοφτερά σάν τά Wolfcraft καί Bosch πού έχω,αλλά επί τού έργου σίγουρα θά δείξουν τήν αξία τους.

fo110.jpg

fo210.jpg

fo310.jpg

Παναγιωτη διαγραφη μπορουν να κανουν μονο οι συντονιστες. Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να σβησεις το περιεχομενο στην επιτρεπομενη ωρα που μπορεις να κανεις edit και το ποστ να παραμεινει κενο. Δεν μπορει να σβηστει ομως. Το παραπανω θα το σβησω εγω αργοτερα.

Κυριακο το λινκ της βουρτσας με το ειδικο τριχωμα υπαρχει στο ποστ πανω απο τη φωτο. Η χλιδα της Ιταλιας σε θαμπωσε μου φαινεται :))

Δημητρη καλοριζικα τα μικρα τρυπανακια forstner της Makita. Για πες αργοτερα μια αποψη σε σχεση με τα καταπληκτικα της wolfcraft.
Για τα μικρα τρυπανια που λεγαμε, ξεχασα οτι εχω το πολυ καλο σετακι με τα τρυπανια φτερου της Bosch που εχουν ολα τα ζυγα μεγεθη απο το 10 μεχρι το 32 συν το 13 και το 25. https://www.alternate.lu/p/1200x630...t_Self_Cut_S_13tlg__Bohrer_Satz@@9wznch20.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

διαγραφή (γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε ή μπορούμε;

Αν εννοείς διαγραφή κάποιου δικού σου post τότε, ναι μπορείς.
Μέσα σε 15 λεπτά από όταν το έγραψες όμως.
Μετά δεν γίνεται να το διαγράψεις εσύ αλλά μπορεί να το διαγράψει κάποιος διαχειριστής αν του το ζητήσεις.
Σε κάθε περίπτωση γίνεται δηλαδή.

-bye-