Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σας ευχαριστώ

Καλοδούλευτα. Για ποιά χρήση τα προορίζεις Pan ?

Gadgetάκι Κώστα. Τίποτα το συγκεκριμένο.

Παναγιώτη καλοδούλευτος ο μετρητής απόστασης μέ laser καί καλές μετρήσεις

Παναγιώτη τα καλορίζικα και για τις δικές σου παραλαβές.

Ρε σκυλί του πολέμου... Σε τι το χρειάζεσαι αυτό; Τι θα τροχίζεις;
Καλορίζικο. :ernaehrung004:

Καλοδούλευτο το νέο σου απόκτημα Νεκ.

Ρε τα λεφτά από το ασημωμα του μπέμπη τα έκανες εργαλεία ?

Last edited by a moderator:
Καλοδούλευτα Νεκ. Εξελίσσεσαι σε Metabaκιας.

Περασε απο το μυαλο μου...->>>

Παραλαβή με courier;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Χερι με χερι...

Θα ελεγα τι αλλα ειναι ΧΧΧ...
Αραια και που τροχιζω κανα μεταλλο. Παιδικη επιθυμια, εβλεπα το ξα μου στο σιδεραδικο να εχει ενα τετοιο, μικρος, και μου εκανε εντυπωση. Οποτε εκανα ενα δικο μου πλεον!

Ευχαριστω και για να συνετιστω, Παναγιωτη, >β€”β

Απο εργαλειοσυναγερμο.de

Καλοδούλευτα Νεκ. Εξελίσσεσαι σε Metabaκιας.

Παραλαβή με courier;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ρε τα λεφτά από το ασημωμα του μπέμπη τα έκανες εργαλεία ?

:fahne90:

Εννοειτε, θα τα αφηνα να τα φαει στις πανες?

Νεκτάριε ωραίο και χρήσιμο εργαλείο, με γεια.

Αρκετά χρήσιμο και για μένα που παλεύω με τα σίδερα. απορώ πως δεν έχω χτυπήσει κάποιο ακόμα.

Είχαμε έναν ασθενή ...αποκτήσαμε και δεύτερον !!!

Ας λέω εγώ Νεκ ...εσύ σταθερά στην πχιότητα !!! :worshippy:-bye-

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα Νεκτάριε,αυτό είναι πού λέμε η πχιότητα τής πχιότητας. :a0210:

Σημερινή αγορά μιά σύνθετη επιφάνεια οξιάς νά μπώ καί εγώ στόν "ίσιο δρόμο" τής πχιότητας τού ξύλου,ράβδοι θερμόκολλας Steinel,καί 2 δίσκοι κοπής Proxxon γιά τό μικρό παγκοπρίονο KS230.

Ο δίσκος super cut 80 δόντια 0,5 mm μπορεί να κόβει λίγο παραπάνω σέ ύψος,αλλά έχω παρατηρήσει ότι στομώνει εύκολα καί δέν κόβει καλά μετά από γρήγορο σχετικά διάστημα σέ ξύλο πάντα,ψάχνοντας είδα ότι τό είχε αναφέρει καί ένας Εγγλέζος στά σχόλια τού Amazon.uk

Καί πήρα να δοκιμάσω καί τόν άλλο μέ τά 20 δόντια 1,1 mm μέ επένδυση βολφραμίου,πού θά κόβει σέ λιγότερο ύψος βέβαια.

Μιχάλη - Νεκτάριε - Κώστα (Vrass) Εσείς πού έχετε σίγουρα δοκιμάσει η πριονοκορδέλα Proxxon τήν καταφέρνει τήν οξιά 18 mm πάχος η θά ζορίζεται ?.Αλλο πράμα η οξιά πάντος οπτικά,καί πιό βαρύ ξύλο,τό διπλάσιο καί βάρος από τήν σύνθετη επιφάνεια ελάτης έχει.

ago110.jpg

ago210.jpg

Καλορίζικα Δημήτρη...
Απο που και πόσο η οξιά;
Τι, δεν κατάλαβα, αναρωτιέσαι αν η Proxxon θα κόβει 18 χιλιοστά οξιά; Εννοείται.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Eυχαριστώ Κώστα καί Γιώργο

Καλορίζικα Δημήτρη...
Απο που και πόσο η οξιά;
Τι, δεν κατάλαβα, αναρωτιέσαι αν η Proxxon θα κόβει 18 χιλιοστά οξιά; Εννοείται.

Ευχαριστώ
Από Praktiker Μπάμπη σε διάσταση 25 cm χ 80 cm στά 11 ευρώ,έχει καί αρκετά μεγαλύτερα κομμάτια,τό μικρότερο είναι 20 cm X 80 cm στά 9 ευρώ.

Aκριβώς αυτό Μπάμπη άν κόβει οξιά 18 mm
Ξέρω γώ ρωτάω γιατί πρώτη φορά πιάνω οξιά καί είδα ότι είναι βαρύ και συμπαγή ξύλο,σέ σχέση μέ τό έλατο πού δουλεύω,καί λέω μπάς καί δέν τό παλεύει η πριονοκορδέλα Proxxon.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νεκτάριε ωραίο και χρήσιμο εργαλείο, με γεια.

Αρκετά χρήσιμο και για μένα που παλεύω με τα σίδερα. απορώ πως δεν έχω χτυπήσει κάποιο ακόμα.
Ε τι καθεσαι, μασιφακι το metabo, αθορυβο και δεν κολλαει!

Είχαμε έναν ασθενή ...αποκτήσαμε και δεύτερον !!!

Ας λέω εγώ Νεκ ...εσύ σταθερά στην πχιότητα !!! :worshippy:-bye-
Ο πρωτος?
Ειναι αρρωστεια, ειναι εθισμος, δεν ξερω :ADFADF1:

Ρε τι $&@?!' εργαλεία πάτε κι αγοράζετε; :drool1:

Γράψε και δυο λογάκια διευκρινιστικά ντε... Τι μας αφήνεις έτσι...

https://www.werkzeugalarm.de/elektr...kita-akku-bl1850b-li-ion-18-0v-5-0ah/a-12252/

https://www.werkzeugalarm.de/elektr...hne-makpac-ohne-akku-ohne-ladegeraet/a-11985/

https://www.werkzeugalarm.de/elektr...-schlagbohrschrauber-dhp458-18v-solo/a-96213/
Προσθεσε και 15 μεταφορικα, αφαιρεσαι ομως το ΦΠΑ...:operator:

Eυχαριστώ Κώστα καί Γιώργο

Ευχαριστώ
Από Praktiker Μπάμπη σε διάσταση 25 cm χ 80 cm στά 11 ευρώ,έχει καί αρκετά μεγαλύτερα κομμάτια,τό μικρότερο είναι 20 cm X 80 cm στά 9 ευρώ.

Aκριβώς αυτό Μπάμπη άν κόβει οξιά 18 mm
Ξέρω γώ ρωτάω γιατί πρώτη φορά πιάνω οξιά καί είδα ότι είναι βαρύ και συμπαγή ξύλο,σέ σχέση μέ τό έλατο πού δουλεύω,καί λέω μπάς καί δέν τό παλεύει η πριονοκορδέλα Proxxon.

18mm δεν ειναι τιποτα, αλλα ως εκει! Ελια εχω παει και 4-5cm, πευκο πλησιασα 5cm.
Εχει κοψει και wegge κατα μηκος στα 2cm

καλοδούλευτα όλα τα εργαλεία .
Νέκ , ο 150αρης δίδυμος της Metabo top επιλογή . Τον έχω και εγώ και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Καλοριζικα συναδελφοι!
Νεκταριε, αφου το πηρες για τη χαρα, ισως επρεπε να επαιρνες τον μικροτερο με 125μμ τροχο. Εγω δουλευω με 50μμ τροχο :))
Δημητρη αυτο το (εμπορικο) παχος των 18μμ ειναι ιδανικο μεγιστο για τα εργαλεια μοντελισμου της Proxxon, το FET και την κορδελα.