Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μεγια! Μολις μπορεσεις πες μια γνωμη γιατί με ψιλοενδιαφερει. Το μανιουαλ παντως ειναι σαφεστατο!

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλορίζικο!Πριν λίγο καιρό το είχα βάλει στο μάτι το συγκεκριμένο από το banggood γιατί το ήθελα για το κολωνατο δραπανο,αλλά τελικά λόγο του ύψους του δικού μου κολωνατου αν το έβαζα δεν θα μου έμενε πολύ ύψος εργασίας και δεν το πήρα ποτέ.να μας πεις εντυπώσεις όταν το δουλέψεις.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινή παραλαβή από bangood Ευρώπη. Παραγγελία 3/4. Ωραίο φαίνεται αν και δοκιμή θα κάνω σαβ/κο.
Αυτό που μου άρεσε είναι το μανιουαλ, αναλυτικό και κατανοητό.

Καλορίζικο, το παρέλαβα χτες και κάθεται στο κουτί του.

Ιδανικό για δουλείες ακριβείας.

Last edited by a moderator:
Τι είναι αυτό ρε μάστορα ??? προέκταση για τον τόρνο ??? Θα ξεκινήσεις μεγάλα έπιπλα ρουστίκ ??-bye-

οχι και καλο το μανιουαλ...μεσα στα ορθογραφικα λαθη ειναι...ελεος...

καλοδουλευτο...

Και γω ψαχνω για το μανιουαλ με τα ορθογραφικα...:flipout:

Αντε μεγεια Παυλο και Παναγιωτη!

Για Jumbo ξεκίνησα... Αλλά λέω δεν πάω να δω και για κανένα καπλαμά;
Τελικά γέμισε το σπίτι καπλαμάδες... Οξυά, καρυδιά, σαπέλι, παλύσανδρος, φιδόξυλο... Είναι και κάποια που δεν θυμάμαι.
Να δούμε τώρα τι θα τα κάνω... :chinscratch:

Ά... πήγα και Jumbo μετά...

Attachments

• 3.jpg
    3.jpg
    133.1 KB · Views: 171
  • 1.jpg
    1.jpg
    294.6 KB · Views: 169
Για Jumbo ξεκίνησα... Αλλά λέω δεν πάω να δω και για κανένα καπλαμά;
Τελικά γέμισε το σπίτι καπλαμάδες... Οξυά, καρυδιά, σαπέλι, παλύσανδρος, φιδόξυλο... Είναι και κάποια που δεν θυμάμαι.
Να δούμε τώρα τι θα τα κάνω... :chinscratch:

Ά... πήγα και Jumbo μετά...

Ο καπλαμάς θα κοπεί καλύτερα σε ένα λέιζερ. Κάποιος θα έχει εκεί κοντά. Κι εγώ σκέφτομαι να πάρω αλλά θέλω να πάω Σοφιανό που έχει μεγάλη ποικιλία.

Λαχταριστα τα καπλαμαδακια!
Τι παχος περιπου εχουν Μπαμπη?

Από μισό μέχρι 1,5 χιλιοστό Μιχάλη.

Ο καπλαμάς θα κοπεί καλύτερα σε ένα λέιζερ. Κάποιος θα έχει εκεί κοντά. Κι εγώ σκέφτομαι να πάρω αλλά θέλω να πάω Σοφιανό που έχει μεγάλη ποικιλία.

Δυστυχώς δεν γνωρίζω κάποιον που να έχει...

O καπλαμας κοβεται και με λεπιδα με αρκετες επαναληψεις αν το ξυλο ειναι παχυ η/και σκληρο.
Κοβεται και με το παγκοπριονακι proxxon που παιρνει δισκακι μολις 0.5μμ παχος :)