Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αρα ειναι must have!!!

Εxactly κατά μιά άποψη,αλλά κάποια στιγμή σκέφτομαι να αγοράσω καί αυτό 270 gr έτσι νά υπάρχει ,γιά χάραξη καί ελαφριές εργασίες,επειδή δέν μού αρέσει η "κουλούρα" μέ τήν ντίζα γύρω από τά χέρια μου αφενός,καί αφετέρου θέλω νά έχω άνα πάσα στιγμή τά μπουτόν ελέγχου πολύ κοντά μου.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εxactly κατά μιά άποψη,αλλά κάποια στιγμή σκέφτομαι να αγοράσω καί αυτό 270 gr έτσι νά υπάρχει....

:bang: :bang::bang::bang::bang::bang:
-Γιατρέ μου, είναι σοβαρό;

Καλοδούλευτα όλα Μητσάρα... :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

:bang: :bang::bang::bang::bang::bang:
-Γιατρέ μου, είναι σοβαρό;

Καλοδούλευτα όλα Μητσάρα... :ernaehrung004:

Να σαι καλά φίλε Μπάμπη σέ ευχαριστώ,η συνέχεια επί τής οθόνης ........... :flipout:

Σέ ευχαριστώ Νίκο,ευτυχώς υπάρχει καί ένας πού με καταλαβαίνει :worshippy:

κανόνισε να μάθει η γυναίκα ότι είσαι ερωτευμένος με την Proxxon

σε βλέπω από Περιστέρι να μετακομίζεις Κερατσίνι.. (εκεί κοντά στον Βαρδάκα) :flipout::flipout:

κανόνισε να μάθει η γυναίκα ότι είσαι ερωτευμένος με την Proxxon

σε βλέπω από Περιστέρι να μετακομίζεις Κερατσίνι.. (εκεί κοντά στον Βαρδάκα) :flipout::flipout:

:flipout: Μπά τά έχουμε βρεί αυτά εδώ καί χρόνια.

Η υπογραφή σου γείτονα τά σπάει,όταν τήν διαβάζω κάθε φορά μού φτιάχνει τήν διάθεση (λύνομαι στό γέλιο κοινός) γιατί είναι πολύ σοφή. :grinning-smiley-043

Καί γιά νά μήν είμαστε off-topic.
Εβγαλα καί μιά φωτό γιά νά μήν αγχώνεσαι γιά τό πού θά χωρέσουν τά βαλιτσάκια τής Σπρώξον,έχω ακόμα χώρο γιά ντάνιασμα. -bye-

pro113.jpg

Παρακαλώ Νίκο,πρίν στό λίνκ έβαλα από λάθος τήν έκδοση 110 volt πού είναι γιά Αμερική,απλά η τροφοδοσία μόνο αλλάζει,αλλά γιά τό σωστό τού πράγματος εδώ είναι η δική μας γιά Ευρώπη,επάνω αριστερά στά περιεχόμενα μπορείς να δείς τά πάντα που βγάζει η Proxxon.

https://www.proxxon.com/en/micromot/28644.php

Eγώ εδώ κάθομαι καί χαζεύω,καί καλά πού έχω τήν "σειρά" μου τόν Κώστα πού ψάχνει γιά ξυλοδημιουργίες,τά φτιάχνει καί μάς τά δίνει στό πιάτο ότι βρίσκει,καί δέν χρειαζόμαστε νά ψάχνουμε,καί τά φτιάχνουμε μετά.
Κώστα "σειρά" :worshippy:

Last edited:
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτο Δημήτρη!
Οσο πιο πολλα τοσο πιο καλα:))

Ευχαριστώ δάσκαλε καί μέντορα Μιχάλη -bye-

Καλορίζικο και καλοδούλευτο Δημήτρη!

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ Κώστα.

Καλημέρα Dim. Τις περισσότερες φορές δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο.

Καλημέρα Κώστα,τήν αλήθεια θά τήν πώ,εγώ προσωπικά χάρη σέ σένα δέν ψάχνω καθόλου στό νέτ ξυλοκατασκευές,ξέρω ότι πάντα θά βγάλεις λαγούς καί άσσους από τό καπέλο καί μανίκι αντίστοιχα,καί απλά αντιγράφω μιάς πού τά περισσότερα πού ανακαλύπτεις είναι τού γούστου μου,καί πάλι να σαι καλά,πού μού δίνεις τόν απεριόριστο χρόνο να ψάχνω μόνο γιά εργαλεία στό νέτ :worshippy::ernaehrung004: