Καλορίζικο το κλαδευτήρι Μιχάλη. καλά κοψίματα να έχει ο Κύρης σου
Κώστα1979 καλοδούλευτα τα Gedore. εργαλεία όχι για μία αλλά για δύο ζωές.
Παραλαβη ενος δορητου δισκοπριονου KS1600 B&D για τον φιλο μου τον Γιαννη με σκοπο να το μετατρεψουμε σε παγκοπριονο DIY.
Παραλαβη απο το εξαιρετικο για ακομη μια φορα toolshouse.gr σε τιμη χαμηλοτερη απο την πιο μικρη τιμη του Skroutz.
Επιλεχθηκε για την ισχυ του, το βαθος κοπης και την υπαρξη riving knife.
Σας ευχαριστω παιδια!
Ο φιλος προσπαθει να χτισει σιγα σιγα το εργαστηριο του και τον βοηθαω οσο μπορω.
Κωστα θεωρω πως θα ειναι πολυ καλο σε αυτη την χρηση.
Τον απετρεψα απο το εξαιρετικο GKS190 λογω μη υπαρξης του riving knife καθως δεν ειναι τοσο εμπειρος.
Παραλαβη του νεου κλαδευτηριου μπαταριας λιθιου 4.2ν της Bosch -EasyPrune!
https://www.amazon.de/gp/product/B077ZLWD4L/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Φορτιζει με usb και εχει 3 επιπεδα κοπης αναλογα ποσο θελεις να κουραζεσαι να πιεζεις την λαβη.
Στο 3ο επιπεδο ενεργοποιειται σχεδον αμεσως ο μηχανισμος κοπης. Δηλαδη με το που σφιγγεις λιγο για να κοψεις το κλαδι, ενεργοποιειται ο αισθητηρας πιεσης και κλεινει το ψαλιδι.
![]()
Θα γινει review συντομα, παντως απο το λιγο που το δοκιμασα στον κηπο φαινεται δυνατο και κανει δουλεια.
Βρε Κυρ και εγω φιλος ειμαι...και εγω θελω βοηθεια να χτισω ενα εργαστηριο...Μπας και μπορεις να βοηθησεις με το να μου δωσεις χωρο...???
Απο τα αλλα θα τα βρω... χαχαχαχαχαχαχα
με το καλο στον φιλο να κανει το εργαστηριο του...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.