Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστω συναδελφοι.
Για τον πατερα μου το πηρα κυριως -καθως εχει μεινει πολυ ευχαριστημενος απο το μικροτερο κλαδευτηρι μπαταριας, το bosch Ciso.

Καλημέρα και από εμένα. Για τις εργασίες στην μοτοσυκλέτα. Θα το βρουν και τα δισέγγονα μου.
961957eef49c057c2ceedcab9d0caa3a.jpg

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλορίζικο το κλαδευτήρι Μιχάλη. καλά κοψίματα να έχει ο Κύρης σου

Κώστα1979 καλοδούλευτα τα Gedore. εργαλεία όχι για μία αλλά για δύο ζωές.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικο το κλαδευτήρι Μιχάλη. καλά κοψίματα να έχει ο Κύρης σου

Κώστα1979 καλοδούλευτα τα Gedore. εργαλεία όχι για μία αλλά για δύο ζωές.

Ευχαριστώ AGROTISS !!!!!

καλά, κανείς σας δεν μας λείπατε εδώ μέσα, κανείς

καλοδούλευτα! τα ζήλεψα λίγο τα gedore :)

Παραλαβη ενος δορητου δισκοπριονου KS1600 B&D για τον φιλο μου τον Γιαννη με σκοπο να το μετατρεψουμε σε παγκοπριονο DIY.

Παραλαβη απο το εξαιρετικο για ακομη μια φορα toolshouse.gr σε τιμη χαμηλοτερη απο την πιο μικρη τιμη του Skroutz.

Επιλεχθηκε για την ισχυ του, το βαθος κοπης και την υπαρξη riving knife.

20180507_101737.jpg

20180507_101841.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παραλαβη ενος δορητου δισκοπριονου KS1600 B&D για τον φιλο μου τον Γιαννη με σκοπο να το μετατρεψουμε σε παγκοπριονο DIY.

Παραλαβη απο το εξαιρετικο για ακομη μια φορα toolshouse.gr σε τιμη χαμηλοτερη απο την πιο μικρη τιμη του Skroutz.

Επιλεχθηκε για την ισχυ του, το βαθος κοπης και την υπαρξη riving knife.

Με το καλό. Ωραία η λιμανίσια φωτο.

Καλοδούλευτο Κυριάκο!
Έχω κάνει παγκοπριονο ένα πιο μικρό του αδερφάκι το CD601 1100W και είμαι ευχαριστημενος.Φαντασου αυτό που είναι πιο δυνατό και με μεγαλύτερο βάθος κοπής.
Καλές κοπές!

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σας ευχαριστω παιδια!

Ο φιλος προσπαθει να χτισει σιγα σιγα το εργαστηριο του και τον βοηθαω οσο μπορω.

Κωστα θεωρω πως θα ειναι πολυ καλο σε αυτη την χρηση.

Τον απετρεψα απο το εξαιρετικο GKS190 λογω μη υπαρξης του riving knife καθως δεν ειναι τοσο εμπειρος.

Σας ευχαριστω παιδια!

Ο φιλος προσπαθει να χτισει σιγα σιγα το εργαστηριο του και τον βοηθαω οσο μπορω.

Κωστα θεωρω πως θα ειναι πολυ καλο σε αυτη την χρηση.

Τον απετρεψα απο το εξαιρετικο GKS190 λογω μη υπαρξης του riving knife καθως δεν ειναι τοσο εμπειρος.

Βρε Κυρ και εγω φιλος ειμαι...και εγω θελω βοηθεια να χτισω ενα εργαστηριο...Μπας και μπορεις να βοηθησεις με το να μου δωσεις χωρο...???
Απο τα αλλα θα τα βρω... χαχαχαχαχαχαχα
με το καλο στον φιλο να κανει το εργαστηριο του...

Μπράβο που βοηθάς τον φίλο και κάνατε πολύ καλά που επιλέξατε με riving knife.Καλα δεν έχει το GKS190 riving knife?Επαγγελματικη σειρά βέβαια αλλά έστω προαιρετικά έπρεπε να υπάρχει.
Και εγώ στην αρχή δεν το είχα βάλει το ''μαχαίρι'' αλλά μου έδωσε να καταλάβω αμέσως ότι έπρεπε να το βάλω. :)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παραλαβη του νεου κλαδευτηριου μπαταριας λιθιου 4.2ν της Bosch -EasyPrune!
https://www.amazon.de/gp/product/B077ZLWD4L/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Φορτιζει με usb και εχει 3 επιπεδα κοπης αναλογα ποσο θελεις να κουραζεσαι να πιεζεις την λαβη.
Στο 3ο επιπεδο ενεργοποιειται σχεδον αμεσως ο μηχανισμος κοπης. Δηλαδη με το που σφιγγεις λιγο για να κοψεις το κλαδι, ενεργοποιειται ο αισθητηρας πιεσης και κλεινει το ψαλιδι.

41145968654_97b02be198_b.jpg

Θα γινει review συντομα, παντως απο το λιγο που το δοκιμασα στον κηπο φαινεται δυνατο και κανει δουλεια.

Μιχάλη καλοδουλευτο...
Το δοκίμασες αξιζει...ποσο κρατάει η μπαταρία του...
ειναι για χρηση κηπου ή παει καλα και σε χωράφι...???

Βρε Κυρ και εγω φιλος ειμαι...και εγω θελω βοηθεια να χτισω ενα εργαστηριο...Μπας και μπορεις να βοηθησεις με το να μου δωσεις χωρο...???
Απο τα αλλα θα τα βρω... χαχαχαχαχαχαχα
με το καλο στον φιλο να κανει το εργαστηριο του...

Μήδέν άπό μήδέν, μήδέν Έύγένίέ....