Ευχαριστώ όλους για τις ευχές.
Το εργαλειάκι δείχνει και είναι σίγουρα πιο καλό. Τώρα για την χρήση ...εγώ δεν είμαι των λεπτών εργασιών μέχρι τώρα τουλάχιστον. Το parkside πάρα πολύ καιρό ξεκουραζόταν στην βάση του σαν διακόσμηση του εργαστηρίου. Μια μέρα που ήθελα να τροχίσω λίγο τα λαμάκια με τις τρύπες που μπαίνει το γλωσσίδι σε κάτι κλειδαριές στο κάσωμα της πόρτας είπα να το χρησιμοποιήσω ... αμάθητος στα εργαλεία γκατζετάκια προφανώς το πίεσα πέραν του δέοντος στο λαμάκι ...άρχισε να κωλώνει και να ψιλομυρίζει. Λέω τα έπαιξε το εργαλείο ... παραδόξως όμως συνέχισε να δουλεύει ... κάπου εκεί σκέφτηκα ότι θα χρειαστώ να έχω άλλο ένα για την περίπτωση που θα με αφήσει στην μέση σε κάποια δουλειά που δεν θα μπορεί να μπει άλλο εργαλείο. Και τελικά για να είμαι σίγουρος κατάντησα με dremel.
Δοκίμασα τώρα το βράδυ στα γρήγορα αν μπαίνουν τα εξαρτήματα του parkside και ταιριάζουν .... η διάμετρος είναι εντάξει για την ποιότητα τα έχετε πει όσοι τα δουλέψατε.
Το εύκαμπτο μαρκούτσι δεν ταιριάζει γιατί η ντίζα δεν κομπλάρει στον άξονα του dremel και γυρίζει τρελά επίσης υπάρχει και διαφορά στο βήμα του σπειρώματος των προσαρτημάτων που βιδώνουν στο σώμα του εργαλείου.
Περισσότερα στο μέλλον όταν θα ασχοληθώ με μικροκαλλιτεχνίες .
Μιχάλη ευχαριστώ για την ενημέρωση των προσαρτημάτων.