Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλό ξεκίνημα λοιπόν και καλές πονταρισιες!

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σημερινη παραλαβή χωρις φωτο: η ηλεκτροκόλληση του lidl.
Ηθελα να κανω καποιες πονταρισιες σε μια σιδηροκατασκευη που φαγωθηκε απο τη σκουρια και οπως και να εχει τα 44 ευρα θα τα εδινα σε ενα μαστορα. Απο εκει και περα αμα δω οτι το ψιλοκατεχω το σπορ θα κοιταξω αργοτερα για μια συρματος, αλλιως αυτη για μια στο τοσο νομιζω οτι θα με καλυψει.

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλές κολλήσεις

Όταν ετοιμάζεται να χαλάσει ένα parkside... αγοράζουμε ένα ίδιο να υπάρχει!!!!!

Πάνε μου ...αυτό υποστηρίζω και ακολουθώ .... αλλά σε αφήνουν τα τριβόλια εδώ μέσα...

Τραβάτε με κ ας (κάνω ότι) κλαίω.........

Το είχα παραγγείλει πριν 25 ημέρες στον Κινέζο (τότε είχε 11,20 ) & ήρθε χτες.

https://www.banggood.com/Microphone...y_eDyEaSUuV_iJ4aAukjEALw_wcB&cur_warehouse=CN

Του άλλαξα την αρχική του χρήση (clopy - paste από Diyer στο YouTube). Με βολεύει αφάνταστα στο κολωνάτο δράπανο.
Πάει όπου το θέλεις ανάλογα το κομμάτι που κατεργάζεσαι & είναι & αρκετά στιβαρή η κατασκευή του.
Το συστήνω ανεπιφύλακτα.

Last edited by a moderator:
Καλοφώτιστο Κώστα,καλές εργασίες.:grandpa:
Μήπως είναι καλύτερα να έχεις τόν φωτισμό από τήν άλλη μεριά,γιά να μήν τό έχεις κόντρα καί σέ ενοχλεί.

Καλο πραματουδι, αλλα μεχρι να καταλαβω γιατι μιλαγε ο παππους χαζευα το φωτιστικο...

Τώρα τό πρόσεξα καλύτερα ότι είναι γιά stand (τρίτο χέρι) τής φυσούνας τής σκούπας καί όχι τό φωτιστικό,πολύ έξυπνη ιδέα :a0210:

Καλοφώτιστο Κώστα,καλές εργασίες.:grandpa:
Μήπως είναι καλύτερα να έχεις τόν φωτισμό από τήν άλλη μεριά,γιά να μήν τό έχεις κόντρα καί σέ ενοχλεί.

Dim στο post αυτό η πατέντα αφορά ότι η βάση του μικροφώνου έγινε στήριγμα για την αναρρόφηση της σκούπας.
Το φωτιστικό led έτυχε & βρέθηκε εκεί κατά την φωτογράφιση. Με το σπιράλ που έχει πάει & αυτό όπου το θέλεις.

Καλο πραματουδι, αλλα μεχρι να καταλαβω γιατι μιλαγε ο παππους χαζευα το φωτιστικο...

:a0210:

Σήμερα έγινε ένα θαύμα. Πήγαμε στο Ντέτσικα με τον Weather και δεν ψώνισε τίποτε... :worshippy::worshippy:
Εγώ αντίθετα έσκασα κανα κατοστάρικο και πήρα δυό τρία πραγματάκια και είπα να τα δοκιμάσω.
Εδώ η βάση της Dremel σε μια δοκιμή με τα φρεζάκια της Proxxon.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    296.4 KB · Views: 149
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σήμερα έγινε ένα θαύμα. Πήγαμε στο Ντέτσικα με τον Weather και δεν ψώνισε τίποτε... :worshippy::worshippy:
Εγώ αντίθετα έσκασα κανα κατοστάρικο και πήρα δυό τρία πραγματάκια και είπα να τα δοκιμάσω.
Εδώ η βάση της Dremel σε μια δοκιμή με τα φρεζάκια της Proxxon.

Καλοδούλευτα Μπάμπη καί από εδώ,και καλοδούλευτα,τά φρεζάκια τής Proxxon είναι άριστα.

Ο Dim είχε πυρετό ή δεν έχει έρθει η παραγγελία του ακόμα ?

Ο Dim είναι εγκρατής,καί δέν ξεφεύγει ΠΟΤΕ από τόν προυπολογισμό πού έχει βάλει στόχο,"χτυπάει " μόνο μετά από ώριμη σκέψη,άν δέν έχει σκοπό να ψωνίσει ότι καί να δεί τού είναι αδιάφορο.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ακριβώς όπως το βλέπεις Μιχάλη.

Αυτο το τεστ που εκανες ειναι το καλυτερο για να δεις τις αντοχες/σταθεροτητα της βασης και εννοω την πιεση που δεχεται η σταθεροτητα του δραπανου απο πλαγια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτο το τεστ που εκανες ειναι το καλυτερο για να δεις τις αντοχες/σταθεροτητα της βασης και εννοω την πιεση που δεχεται η σταθεροτητα του δραπανου απο πλαγια.

Αυτό ήθελα να δοκιμάσω αλλά δεν μπορώ να πω οτι εντυπωσιάστηκα απ´ τη σταθερότητα της βάσης, δεν τη λές και βράχο, μια μικρή μετατόπιση στην πίεση της έχει.
Ευτυχώς δεν χρειάστηκε σχεδόν καθόλου πίεση γιατί οι φρεζούλα, στις 20.000 στροφές που τη δοκίμασα, ξύριζε, και χωρίς κανένα κλώτσημα, κι έτσι η δουλειά ήταν παιχνιδάκι.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ετσι ειναι, τα καλα φρεζακια κανουν ακομα και την ασταθη βαση για ρουτερ της Dremel να φαινεται σταθεροτερη απο οτι ειναι στην πραγματικοτητα.

Σ´ ευχαριστώ πολύ Chris... :ernaehrung004:

Παύλο, πως σου φαίνονται τα καινούρια μου RayBabis?

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    120 KB · Views: 160