Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπραβο babis! Αντε και σε περισσοτερα :worshippy:

ΥΣ αλλη φορα να κανεις και duck face οταν βγαινεις φωτογραφια ατο καθρεπτη.

Χρήστο, έχει δρόμο ακόμα μέχρι να δικαιούνται το χαρακτηρισμό "φανταστικά". Υπάρχουν ατέλειες που δέν μπορούν να φανούν απ´ τη φωτογραφία.
Σ´ ευχαριστώ πολύ πάντως, είμαστε σε καλό δρόμο.

Μπραβο babis! Αντε και σε περισσοτερα :worshippy:

ΥΣ αλλη φορα να κανεις και duck face οταν βγαινεις φωτογραφια ατο καθρεπτη.

Duck face; Τι είμαι ρε, η Χειλουδάκη; :flipout:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σ´ ευχαριστώ πολύ Chris... :ernaehrung004:

Παύλο, πως σου φαίνονται τα καινούρια μου RayBabis?
Χαχαχα τέλεια! Μόνο που είναι δικά σου φτάνει αυτό και οι όποιες ατέλειες δεν φαίνονται.
Φακούς που βρήκες;
Οι δικοί μου ήρθαν και θα παραλάβω από Δευτέρα μάλλον σε χρόνο ρεκόρ. Δέκα μέρες έκαναν.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χαχαχα τέλεια! Μόνο που είναι δικά σου φτάνει αυτό και οι όποιες ατέλειες δεν φαίνονται.
Φακούς που βρήκες;
Οι δικοί μου ήρθαν και θα παραλάβω από Δευτέρα μάλλον σε χρόνο ρεκόρ. Δέκα μέρες έκαναν.

Τους φακούς τους έβγαλα από ένα ζευγάρι Hawkers παλιά που βρήκα. Δεν ταιριάζουν ακριβώς όμως, τα δικά μας είναι Oakley frogskins.

Σ´ ευχαριστώ πολύ Σαράντη. :a0210:

Μπάμπη πραγματικά γειά στά χέρια σου,άψογα φαίνονται από τήν φωτογραφία,τίς όποιες ατέλειες είμαι σίγουρος ότι θά τίς διορθώσεις.
Αντε να φτιάξεις καί ένα σελφομάρκουτσο τήν επόμενη φορά γιά να είσαι μέσα στήν μόδα,γιά νά μήν στήν "λέει" ο Κυριάκος χάχάχά -bye-

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αντε να φτιάξεις καί ένα σελφομάρκουτσο τήν επόμενη φορά γιά να είσαι μέσα στήν μόδα,γιά νά μήν στήν "λέει" ο Κυριάκος χάχάχά -bye-

Θα φτιάξω ένα στον τόρνο αλλά περιμένω τον Κυριάκο να μου φέρει μαστιχόδεντρο απ´ τη Χίο... :silly:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μπάμπη καλοδούλευτα τα φρεζάκια.
Τα γυαλιά φανταστικά, σου δίνουν πολύ sex appeal

Ο Dim είναι εγκρατής,καί δέν ξεφεύγει ΠΟΤΕ από τόν προυπολογισμό πού έχει βάλει στόχο,"χτυπάει " μόνο μετά από ώριμη σκέψη,άν δέν έχει σκοπό να ψωνίσει ότι καί να δεί τού είναι αδιάφορο.

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout: υπόδειγμα εγκράτειας είσαι !!

μπραβο Μπαμπη super :SFGSFGSF:
oτι ατελειες και να εχουν ... εσυ το εφτιαξες και αυτo μετραει, γιατι ο βαθμος δυσκολιας ειναι πολυ μεγαλος σε σχεση με τα εργαλεια που διαθετεις

Collection 2018 RayBab

Αγορά σημερινή.Trimmer router της Makita M3700 530W στα 53 ευρώ . οικονομικό,χωρίς ρύθμιση στροφών μεν αλλά την δουλειά του θα την κάνει πιστεύω.ετσι και αλλιώς έχω και ένα μεγάλο Einhell στα 1100W που εχει ρύθμιση στροφών αλλά το βλέπω να το κάνω πάγκου.Ηθελα κάτι μανιτζεβελο για μικρό δουλιτσες που το μεγάλο είναι λίγο δύσχρηστο.πηρα και ένα σετάκι φτηνά κοπτικα των 6mm για να κάνω προς το παρόν την δουλειά μου αλλά θα κοιτάξω μήπως βρω collet 1/4 για το συγκεκριμένο γιατί έχω δει αρκετά κοπτικα που θα ήθελα αλλά δεν τα βρήκα στα 6mm.
3d08931b8afef7544db35d85d6c79f55.jpg

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοριζικο! Για collet 1/4" παρε τηλ στη μακιτα ελλας και θα σου πουν αυτοι που να το βρεις. Ετσι εκανα εγω και το πηρα 4-5 ευρω αν θυμάμαι

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ πολύ και τους δύο.Θα πάρω τηλ. για collet τοτε,ευχαριστω!Παντα προσοχή θέλουν αλλα ειναι και απαραίτητα τα άτιμα συνονόματε.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk