Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ!όντως ήρθαν σφαίρα.Ενα από τα χειρότερα μου είναι να γυρνάω κουρασμένος και να ''πεταω'' το ψόφιο μου κορμί στον καναπέ,να ανοίγω τηλεόραση και να πρέπει να σηκωθώ να σβήσω το φως που ο διακόπτης είναι απέναντι στον τοίχο.τουλαχιστον το κινητό το έχω πάντα κοντά :)

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ!όντως ήρθαν σφαίρα.Ενα από τα χειρότερα μου είναι να γυρνάω κουρασμένος και να ''πεταω'' το ψόφιο μου κορμί στον καναπέ,να ανοίγω τηλεόραση και να πρέπει να σηκωθώ να σβήσω το φως που ο διακόπτης είναι απέναντι στον τοίχο.τουλαχιστον το κινητό το έχω πάντα κοντά :)

Με το καλό.
Με τόση χαλάρωση όμως να προσέξεις την χοληστερίνη μην σου ανέβει ψηλά :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με το καλό.
Με τόση χαλάρωση όμως να προσέξεις την χοληστερίνη μην σου ανέβει ψηλά :flipout:
Προλαβαίνουν τα μαστορια να ξεκουραστουν... μόνο να ξαποστάσουν. :)

Αστακός έχει γίνει.

-bye-

καλορίζικα Δημήτρη, καλές εργασίες.

και γω περίμενα να δω κανένα Proxxon.. :smash:

Ευχαριστώ Γιώργο,λέω νά κάνω ένα διάλειμμα. -bye-

Μερικά gadgetakia και από εμένα.
3 διακοπτακια 230v Wi-Fi της sonoff για να αναβοσβηνω καμιά λάμπα από το κινητό χωρίς να σηκωθώ από τον καναπέ.Πηρα 3 στα 15 και ήρθαν από Κίνα σε 8 μέρες(χρόνος ρεκόρ ever).Το μειονέκτημα που δεν μου έκοψε όταν τα παρήγγειλα είναι ότι αν το βάλεις στην λάμπα,ο επιτοιχιος διακόπτης στην ουσία πρέπει να είναι πάντα πατημένος στο ON και το φως το αναβοσβήνεις μόνο από το κινητό μέσω wifi ενώ ο διακόπτης περιορίζεται μόνο στην παροχή ρεύματος στο διακοπτακι.
https://m.aliexpress.com/item/32828...32828468005&shortkey=MNni6b6Z&addresstype=600
Και ένα μαγνητικό ψηφιακό κλισιομετρο.Την ακρίβεια του θα την διαπιστώσω με δοκιμές απόψε.
https://m.aliexpress.com/item/32840353559.html

Καλοδούλευτα Κώστα.

καλοδουλευτα παιδια και εγω εχω κατι που παρέλαβα σημερα το σκουπακι bosch 12v
94fe6e576d50a8d3175efff6a1640c4e.jpg
374f983332f05a258d1c599eba32421f.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με το καλό το έχω πάρει κ εγώ αλλά τελικά το κατέβασα στην κουζίνα. Επάνω στο εργαστήριο δεν...!

Στα 10,8 volt.

Πρωτα απο ολα με το καλο να τα ξοδεψεις σε κατασκευες...πραγματικα εντυπωσιακος ο ογκος ξυλειας που εχεις διαθέσιμη...
2-3 ερωτησουλες αν θελεις τις απαντας...
1. τι ξυλεια ειναι...
2. Απο που την προμυθευτικες...
3. Ποσα κυβικά ειναι
4. Αν θελεις να αναφέρεις κοστος για να εχω ενα σημειο αναφοράς... (εχω κανει αγορά πριστης ξυλειας μονο απο Σαχλο (νταλιας κατι στο μενιδι) και θελω να ξερω ποσο ή οχι με γδυνει)

Και παλι καλοδουυλευτη και καλοξοδευτη η ξυλεια...
1. Η μεγαλη ντανα που φαίνεται ειναι δρυς, οι αλλες δυο καρυδια και καστανια και λιγο μουρια.
2. Απο ξυλεμπορο της περιοχης που κοβει τα δεντρα απο το δασος, τα τεμαχιζει, τα ξερενει και τα πουλα σε ξυλεμπορικα.
3. Κυβικα δεν ξερω... 0.3 ισως?
4. Κοστος μηδενικο, τα συγκεκριμενα ξυλα θα πηγαιναν για καυσοξυλα καθως ειναι ρεταλια και οτι απομενει απο τις μεγαλες πλακες που αγοραζουν τα καταστηματα και δεν ειναι εμπορευσιμα. Θησαυρος για μενα βεβαια καθως τα παχη τους απο 1-3 εκατοστα εινα αυτα που χρειαζομαι για τις κατασκευες μου. Εχουμε γινει φιλαρακια κα δε μο τα χρεωνει.
Εσυ ποσο θα αγοραζες μια τετοια ποσοτητα?

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με το καλό το έχω πάρει κ εγώ αλλά τελικά το κατέβασα στην κουζίνα. Επάνω στο εργαστήριο δεν...!

Στα 10,8 volt.
ευχαριστω και εγω πιο πολύ για το σπιτι το πήρα γιατι ειναι δυνατό σε σχεση με αυτα του σπιτιου αλλα και για να δουλευω και τις μπαταριες που εχω να μην κάθονται

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

1. Η μεγαλη ντανα που φαίνεται ειναι δρυς, οι αλλες δυο καρυδια και καστανια και λιγο μουρια.
2. Απο ξυλεμπορο της περιοχης που κοβει τα δεντρα απο το δασος, τα τεμαχιζει, τα ξερενει και τα πουλα σε ξυλεμπορικα.
3. Κυβικα δεν ξερω... 0.3 ισως?
4. Κοστος μηδενικο, τα συγκεκριμενα ξυλα θα πηγαιναν για καυσοξυλα καθως ειναι ρεταλια και οτι απομενει απο τις μεγαλες πλακες που αγοραζουν τα καταστηματα και δεν ειναι εμπορευσιμα. Θησαυρος για μενα βεβαια καθως τα παχη τους απο 1-3 εκατοστα εινα αυτα που χρειαζομαι για τις κατασκευες μου. Εχουμε γινει φιλαρακια κα δε μο τα χρεωνει.
Εσυ ποσο θα αγοραζες μια τετοια ποσοτητα?
Καρυδιά από σαχλο 4εκ πάχος και μηκος 115εκ χ 75εκ φάρδος που φτιάχτηκε από 3 τεμάχια σαν τα δικά σου βγηκε για φίλο που φτιάξαμε πριν κάνα 3 εβδομαδες περιπου 100 τα ξύλα...

Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

Καρυδιά από σαχλο 4εκ πάχος και μηκος 115εκ χ 75εκ φάρδος που φτιάχτηκε από 3 τεμάχια σαν τα δικά σου βγηκε για φίλο που φτιάξαμε πριν κάνα 3 εβδομαδες περιπου 100 τα ξύλα...

Δηλαδη γυρω στις 3.000 το κυβικο. Κι εδω τα καταστηματα καπου τοσο την εχουν. Ο παραγωγος ομως που βρηκα την πουλαει γυρω στα 1.200.

Δηλαδη γυρω στις 3.000 το κυβικο. Κι εδω τα καταστηματα καπου τοσο την εχουν. Ο παραγωγος ομως που βρηκα την πουλαει γυρω στα 1.200.
Η τιμή αυτή είναι άριστη...
Αν μπορείς στείλε μου με πμ που βρίσκεται ο συγκεκριμένος και λεπτομέρειες επικοινωνίας για μελλοντική χρήση...

Ευγενιε να μαζευτουμε να παραγγειλουμε.
Ειμαστε πολλοι που ενδιαφερομαστε.

ΚΥΡ...εγω αυτη την στιγμή δεν μπορώ να στοκάρω ουτε στυλο...χαχαχαχαχαχα
για αυτο το θέλω για μελλοντική χρηση ή μπας και χρειαστει παλι κανενας φιλος τιποτα για να ξέρω...

Καλές παραλαβές σε όλους !!!!!

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρωινή παραλαβή. Έχω διαβάσει καλά σχόλια. Ότι πρέπει για
γωνίες.
27d41b9b2b84334265599e2e923a38b7.jpg

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πρωινή παραλαβή. Έχω διαβάσει καλά σχόλια. Ότι πρέπει για
γωνίες.

Mε το καλό. Να της φέρεσαι με το γάντι γιατί είναι αρκετά "ευαίσθητη".

Σπάει για πλάκα δηλαδή ??