Ωραίος!Σήμερα είχα εργαλειο-tour στά νότια προάστεια,ξεκίνησα από τήν Νίκαια στόν Βαρδάκα καί πήρα ένα οδηγό γωνιάσματος ,μετά κατηφόρισα στό Leroy - Merlin πού πήρα μιά επιφάνεια Ελάτης,μετά παραλιακή,καί τέλος στόν Παπαδόπουλο στόν Αγιο Δημήτριο γιά νά πάρω γυαλόχαρτα τύμπανα Triton
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Με το καλό.
Τη μισή Αττική γύρισες, μωρέ μπράβο, χαράς την όρεξή σου.
καλές εργασίες να έχεις Δημήτρη.
Kαλοδουλευτα Δημητρη, ποσο στα αφησε τα γυαλοχαρτα?
Ωραίος!
Αν το έπαιρνες πιο ανοιχτά χτυπούσες Θεσσαλονίκη άνετα!
Καλοδουλευτα...
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλοδούλευτα Δημήτρη!
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Βρε λίγο να ψάξεις εκεί πολλά θα βρεις.Ανελπιστη παραλαβη πρωτης υλης!
Σημερα διαπιστωσα (με περισσια χαρα) οτι το ξυλο που ειχα τοποθετησει στα ποδια μεταξυ δυο καβαλετων ενος παγκου για να ακουμπαω πραματα, ηταν καρυδια!!
Μιλαμε για βαρυ πραμα, 2.10 μετρα μηκος επι ~40εκ πλατος και 2.2 εκ παχος ατοφιας γλυκειας καρυδιας. Πανω απο δυο χρονια δεν το ειχα προσεξει!)
![]()
Θα κοβεται σιγα σιγα αναλογα το project και την φορα των νερων του ξυλου που θελω.
Πλακα πλακα, βρηκα αλλο ενα κομματι καρυδιας 40εκ.χ45εκ.χ18μμ, θα το αναρτησω στις αυριανες παραλαβες![]()
κάποια κουτάκια που πρέπει να σκεφτώ που θα τα χρησιμοποιήσω.
https://www.sofianos.net/index.php/kaplamades-fileta/kaplamades/texnitoi-xylinoiΟι τιμές είναι εδώ Μιχάλη. Η δεξιά, με τα μικρά γράμματα.
Παύλο που είδες τους καπλαμάδες;
Δεν έχω άκρη, δεν έχω ψάξει ακόμα. Μου είπαν για κάποιο μαγαζί στη λεωφόρο Φυλής αλλά δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες.
Kαλορίζικα Μπάμπη,"ιεροσυλία" μέν τά έτοιμα κουτάκια
.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.