Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σήμερα είχα εργαλειο-tour στά νότια προάστεια,ξεκίνησα από τήν Νίκαια στόν Βαρδάκα καί πήρα ένα οδηγό γωνιάσματος ,μετά κατηφόρισα στό Leroy - Merlin πού πήρα μιά επιφάνεια Ελάτης,μετά παραλιακή,καί τέλος στόν Παπαδόπουλο στόν Αγιο Δημήτριο γιά νά πάρω γυαλόχαρτα τύμπανα Triton

di110.jpg

di210.jpg

di310.jpg

di410.jpg

di510.jpg
Ωραίος!
Αν το έπαιρνες πιο ανοιχτά χτυπούσες Θεσσαλονίκη άνετα!
Καλοδουλευτα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με το καλό.

Ευχαριστώ Κώστα

Τη μισή Αττική γύρισες, μωρέ μπράβο, χαράς την όρεξή σου.

καλές εργασίες να έχεις Δημήτρη.

Ευχαριστώ Γιώργο.

Αααα έχει καί συνέχεια πάμε στήν επιστροφή από εκεί πού μείναμε,Αγιος Δημήτριος --> παραλιακή --> Κηφισσός --> Ανω Πατήσια (πού είχα καί δουλειά) συνάντηση μέ Μπάμπη (Herr General) τού έδωσα άλλο ένα ζευγάρι (εξάδες) γυαλόχαρτα πού μού είχε δώσει παραγγελία,καί μετά επιστροφή στήν βάση μου στό Περιστέρι.Νά καούν τά κάρβουνα Γιώργο,μιά ζωή τήν έχουμε πού έλεγε καί ο αείμνηστος Χόρν :flipout:

Kαλοδουλευτα Δημητρη, ποσο στα αφησε τα γυαλοχαρτα?

Ευχαριστώ Μιχάλη,14 ευρώ τό ένα σέτ (εξάδα)

Ωραίος!
Αν το έπαιρνες πιο ανοιχτά χτυπούσες Θεσσαλονίκη άνετα!
Καλοδουλευτα...

Ευχαριστώ,ετσι ακριβώς Παύλο :flipout:
Τό είδα καί σάν βόλτα,εκτός από ότι τηρώ τήν παροιμία,ποτέ μήν αναβάλλεις κάτι πού μπορείς νά κάνεις σήμερα,απόλαυσα καί τήν διαδρομή στήν παραλιακή.

Καλοδούλευτα Δημήτρη!

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ Κώστα

Ανελπιστη παραλαβη πρωτης υλης!

Σημερα διαπιστωσα (με περισσια χαρα) οτι το ξυλο που ειχα τοποθετησει στα ποδια μεταξυ δυο καβαλετων ενος παγκου για να ακουμπαω πραματα, ηταν καρυδια!!

Μιλαμε για βαρυ πραμα, 2.10 μετρα μηκος επι ~40εκ πλατος και 2.2 εκ παχος ατοφιας γλυκειας καρυδιας. Πανω απο δυο χρονια δεν το ειχα προσεξει! :))

41593768735_4c1549a40b_b.jpg

Θα κοβεται σιγα σιγα αναλογα το project και την φορα των νερων του ξυλου που θελω.

Super Α' ύλη.
Εγώ προτείνω σε τυχόν επίσκεψη συνμάστορα στο Εργαστήριο να δίνετε κ ένα κομμάτι καρυδιάς ως αναμνηστικό !!!

Ανελπιστη παραλαβη πρωτης υλης!

Σημερα διαπιστωσα (με περισσια χαρα) οτι το ξυλο που ειχα τοποθετησει στα ποδια μεταξυ δυο καβαλετων ενος παγκου για να ακουμπαω πραματα, ηταν καρυδια!!

Μιλαμε για βαρυ πραμα, 2.10 μετρα μηκος επι ~40εκ πλατος και 2.2 εκ παχος ατοφιας γλυκειας καρυδιας. Πανω απο δυο χρονια δεν το ειχα προσεξει! :))

41593768735_4c1549a40b_b.jpg

Θα κοβεται σιγα σιγα αναλογα το project και την φορα των νερων του ξυλου που θελω.
Βρε λίγο να ψάξεις εκεί πολλά θα βρεις.

Μασίφ καρυδιά και την είχες για ταύλα στον πάγκο; Ρε Μιχάλη, καλά λέει ο Παύλος, για ψάξου λίγο ακόμα, μήπως έχεις πάρει κανένα πλυντήριο κι ακουμπάς τη σκάφη; :earmuffs:

Εγώ για βόλτα βγήκα, να ψωνίσω ένα spray ματ βερνίκι αλλά έμπλεξα με το Μήτσο και η συνέχεια αναμενόμενη.:flipout:
Εκτός απ´ το spray και τα γυαλόχαρτα που μου έφερε ο Δημήτρης, Milliput από Paco Art σε διάφορα χρώματα και κάποια κουτάκια που πρέπει να σκεφτώ που θα τα χρησιμοποιήσω.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    241.5 KB · Views: 121
Ευχαριστω συναδελφοι!

Ωραιες λιχουδιες Μπαμπη, καλοριζικες!! Ποσο πανε τα διαφορα milliput?

Πλακα πλακα, βρηκα αλλο ενα κομματι καρυδιας 40εκ.χ45εκ.χ18μμ, θα το αναρτησω στις αυριανες παραλαβες :flipout:

Πλακα πλακα, βρηκα αλλο ενα κομματι καρυδιας 40εκ.χ45εκ.χ18μμ, θα το αναρτησω στις αυριανες παραλαβες :flipout:

Με τον πόνο μας παίζεις.....

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

κάποια κουτάκια που πρέπει να σκεφτώ που θα τα χρησιμοποιήσω.

Γιατί; Και κουτάκια θέλουν;
Καμμιά άκρη για τεχνητό καπλαμα, σε μικρές ποσότητες, να αγοράσουμε έχεις; Έχει κάτι υπέροχα χρώματα και σχέδια άλλο πράγμα.

Οι τιμές είναι εδώ Μιχάλη. Η δεξιά, με τα μικρά γράμματα.

Παύλο που είδες τους καπλαμάδες;
Δεν έχω άκρη, δεν έχω ψάξει ακόμα. Μου είπαν για κάποιο μαγαζί στη λεωφόρο Φυλής αλλά δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες.

Καλές παραλαβές μάστορες !!!

Και γω ενέδωσα και πήρα μια σεγα από LIDL. Πρώτη μου σεγα. Πρέπει από ότι κατάλαβα πρέπει να αλλάξω άμεσα λάμες.
086fc289cccb3ac807465fff2cb1803c.jpg

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Οι τιμές είναι εδώ Μιχάλη. Η δεξιά, με τα μικρά γράμματα.

Παύλο που είδες τους καπλαμάδες;
Δεν έχω άκρη, δεν έχω ψάξει ακόμα. Μου είπαν για κάποιο μαγαζί στη λεωφόρο Φυλής αλλά δεν ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες.
https://www.sofianos.net/index.php/kaplamades-fileta/kaplamades/texnitoi-xylinoi

Έχει καλό πράμα ο Σοφιανός, και μεγάλη ποικιλία, αλλά είναι ένα απ´ τα φαρμακεία που δεν διανυκτερεύουν...

Kαλορίζικα Μπάμπη,"ιεροσυλία" μέν τά έτοιμα κουτάκια :flipout:

Μιχάλη αυτές είναι οι απρόσμενες εκπλήξεις,καλές δημιουργίες σταδιακά.

Κώστα καλορίζικη καί καλοδούλευτη η σέγα,σαφώς και νά πάρεις επώνυμες λάμες.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλορίζικα Μπάμπη,"ιεροσυλία" μέν τά έτοιμα κουτάκια :flipout:
.

Σ´ ευχαριστώ Μήτσο μου αλλά για 3,5 δεν το βλέπω για ιεροσυλία...
Εγώ για 3,5 ούτε τα μηχανήματα δεν ξεσκεπάζω. :flipout: