Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παρεληφθησαν σημερα απο ebay δυο επαναφορτιζομενες 9βολτες μπαταριες.
https://www.ebay.com/itm/2x-9V-Dura...e=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p2060353.m2749.l2649

42014548725_dc12331b94_c.jpg

Φαινονται καλες και φρεσκιες, ηρθαν φορτισμενες στα 8.65 βολτ και οι δυο. Θα δοκιμαστουν για την διαρκεια.

Αναλώσιμα για τον αυριανό επαναφορτιζόμενο γωνιακό τροχό του Lidl.

Δίσκοι με διάμετρο 115φ:
Κοπής (Inox 1mm & Inox - Steel 2,5 mm).
Λείανσης (Inox - Steel 7 mm) & μερικά
Flap Disc (Inox - Steel), από την τοπική αγορά.

Επίσης ένα σκαρπέλο 16 mm & δίσκοι Velcro 125 mm από την τοπική αγορά.

χεχε, τι συγκριση να κανω με οποιαδηποτε επωνυμη μπαταρια αφου ξερουμε καλα οτι η χωρητικοτητα μπορει να μην ειναι ουτε η μιση απο αυτη που αναγραφεται, για να μην παμε παρακατω..:))

Παντως δεν τις θελω για εργασιες που απαιτουν ενταση. Για αλλες χρησεις εχω επαναφορτιζομενες 9βολτες λιθιου.

Καλοδούλευτα όλα όλων κ.κ συνάδελφοι.

Σήμερα αγόρασα έναν αντάπτορα σκούπας (γιά νά τόν έχω μετά τήν προέκταση πού είχα φτιάξει πρόσφατα) γιά ηλεκτρικά εργαλεία από τό Leroy-Merlin

las110.jpg

las210.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα όλα όλων κ.κ συνάδελφοι.

Σήμερα αγόρασα έναν αντάπτορα σκούπας (γιά νά τόν έχω μετά τήν προέκταση πού είχα φτιάξει πρόσφατα) γιά ηλεκτρικά εργαλεία από τό Leroy-Merlin

las110.jpg

las210.jpg

Με το καλό. Ο καρχαρίας κλέφτης θα γίνει στο τέλος ? !

Kαλοριζικες οι παραλαβες συναδελφοι!

Περνουσα απο το λεροι και πηρα 2 λαμπες led 7w με αισθητηρα/φωτοκυτταρο καθως εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο τις προηγουμενες.

42198708444_32dfc312de_c.jpg

Αναβουν οταν πεφτει η νυχτα (10lux φωτεινοτητα) και σβηνουν με την αυγη (70 lux)
Πεντε ευρω και κατι το τεμαχιο.

Kαλοριζικες οι παραλαβες συναδελφοι!

Περνουσα απο το λεροι και πηρα 2 λαμπες led 7w με αισθητηρα/φωτοκυτταρο καθως εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο τις προηγουμενες.
Αναβουν οταν πεφτει η νυχτα (10lux φωτεινοτητα) και σβηνουν με την αυγη (70 lux)
Πεντε ευρω και κατι το τεμαχιο.

Καλοφώτιστες Μιχάλη. τις έχεις δηλαδή να ανάβουν όλη νύχτα ;

Σημερινή παραλαβή γωνιακού επαναφ/νου τροχού στα 20 Volt από το Lidl.

Πρώτη εντύπωση.
Ήσυχη (για τροχό) ρυθμιζόμενη λειτουργία, εύκολη κ σίγουρη αλλαγή θέσης προφυλακτήρα με έξυπνο σύστημα κλειδώματος, κλείδωμα άξονα για αλλαγή δίσκου, αρκετή δύναμη κ βάθος κοπής.

Δεν μ αρέσει καθόλου το τόσο μεγάλο μήκος του κ σαν να μην είναι πολύ καλά "ζυγισμένο" κατά την χρήση του ή έχω καλομάθει με άλλα εργαλεία.

Γλυκόπικρη γεύση της πρώτης επαφής αλλά θα τον κρατήσω λόγω της φορητότας του κ για τα κοινά αναλώσιμα που χρησιμοποιεί.

Καλορίζικος Κώστα!
Θα τον συνηθίσεις σιγά σιγά. Δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα στα λεφτά αυτά...

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικος Κώστα!
Θα τον συνηθίσεις σιγά σιγά. Δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα στα λεφτά αυτά...

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να σαι καλά.