Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικο Κωστή. Καλές κοπές

Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδουλευτο το πρασινοκοκκινομαυρο τροχακι!
Για το εργαστηριο σου μια χαρα θα ειναι.
Εγω παρελαβα αυτο

Για δυαλιση χρωματων κανει? Επειδη δεν το γραφει.

ΥΣ. Τα μικρα τροχακια, οπως το bosch ή το parkside που ειχε τις προαλλες ειναι πολυ παρεξηγημενα. Σε οσους το δειχνω το σνομπαρουν. Αμα δεν ξερει τι θελει και τι να περιμενει καποιος και δεν το εχει δουλεψει, καλο σχολιο δεν ακους...:guitarist:

Καλοριζικες οι παραλαβες μαστόρια!

Κανει Νεκταριε. Ειναι διαλυτικο γενικης χρησης σαν το νεφτι.

Για το τροχακι αστους να λενε, αυτοι που ξερουν που και πως να το χρησιμοποιουν, γνωριζουν καλυτερα:)
Για μενα παντως ειναι αναμεσα στα εργαλεια μπαταριας που χρησιμοποιω πιο συχνα.

Μεσημεριανές αγορές.
Πλάνη Black & Decker, ένα μικρό μαγνητικό αλφάδι με 3 ματιά και μερικές αγκυρώσεις μπετού από κέντροβίδας. Το αλφάδι δεν το βρίσκω στο site.Ειναι από τα ψιλολοίδια που έχει μπροστά στο ταμείο.
Ακόμα ένα τετράφτερο milwaukee sds plus τρυπάνι 10αρι από strigos tools που πέρασα νωρίτερα και μερικά ξυλάκια χειροτεχνίας από jumbo για να ανακατεύω καμιά κόλλα η κανένα χρώμα.

https://www.kentrovidas.gr/m/showprod.php?id=6001

https://ergalia.gr/sds-plus/14023--mx4-sds-plus-4-o-10-mm-160-mm.html

016a71850958a85472f856245a63f77d.jpg

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλορίζικα τα εργαλεία σας. Την έκανα και εγώ την αγορά μου για τα λεφτά το παλμικό είναι best.

Attachments

• 20180621_101242.jpg
    20180621_101242.jpg
    74.5 KB · Views: 178
  • 20180621_101637.jpg
    20180621_101637.jpg
    35.4 KB · Views: 177
Λαχταριστή πρώτη ύλη...
Καρυδιά μασίφ 5 cm και 4,5 cm και διάφορα εξωτικά ρετάλια, κυρίως Αφρικάνικα, νιαγκόν παντούκ, κελεμοέκι κλπ
Ευτυχώς έχω καλούς φίλους που με προσέχουν... :grinning-smiley-043

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    294.4 KB · Views: 186
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτα Μπάμπη καί καλές δημιουργίες,ωραία καί δυσεύρετα ξύλα. :a0210:

Μάστορα μ´ έχουν ζώσει οι διαβόλοι...

Εσύ θέλεις "χαλινάρι" :flipout: θά πάς τώρα στά 55 κιλά βάρος μέσα-έξω,δάσκαλε πού δίδασκες καί νόμους δέν εκράτεις. -bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εσύ θέλεις "χαλινάρι" :flipout: θά πάς τώρα στά 55 κιλά βάρος μέσα-έξω,δάσκαλε πού δίδασκες καί νόμους δέν εκράτεις. -bye-

Άμα βλέπω κι εσένα να μου λές οτι θέλω χαλινάρι... Πρέπει να έχω κατρακυλίσει στο έσχατο σκαλί... :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Άμα βλέπω κι εσένα να μου λές οτι θέλω χαλινάρι... Πρέπει να έχω κατρακυλίσει στο έσχατο σκαλί... :flipout:

:firstprize: