Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τι επιστρεψαμε σήμερα.

Επεστραφει ο γολιαθ.
Δυστυχως το πρωτο εργαλειο δεν επαιρνε ρευμα και το δευτερο που πηρα αμεσα σε αντικατασταση μια δουλευε και μια δεν.
Να ευχαριστήσω το toolshouse.gr για την αμεση εξυπηρετηση στην αλλαγη αλλα και δυην επιστροφή του προιοντος.
Ο φακελος κολωνατο ξανάνοιξε λοιπον και μαλλον με βλεπω προς Bulle

Κριμα.
Αλλα ηλεκτρονικα σε κινεζο σε τετοια τιμη εγω δεν ηθελα να το πιστεψω οτινθα δουλεψει. Επαληθευτικα και ας μην το δηλωσα.

Δεν ήταν ηλεκτρονικη η μεταβολη στροφων.
Το μοτερ ηταν σταθερων τροχων καξ ειχε ενα ιδιοφυές συστημα με λεβιε οπως τα βαριατορ των σκουτερ για μεταβολη της διαμέτρου της τροχαλιας της ατρακτου.
Ειλικρινα στεναχωρηθηκα.

Κινεζικα προιοντα απο banggood :))

Παστα για κολλησεις, ενα παχυμετρο, ενα ρουφηχτηρι καλαϊ και ενα καθαριστικο μυτης κολλητηριου.
42288000115_3e37216a7b_b.jpg

https://www.banggood.com/ANENG-100m...p-1226035.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

Το παχυμετρο των 10 εκατοστων κανει 4 ευρω. Λεει οτι ειναι απο ανθρακονηματα! Οντως ειναι πολυ ελαφρυ, περιποιημενο και το σπουδαιοτερο ειναι και ακριβες!!
Παρηγγειλα στην ιδια τιμη ενα των 15 εκατοστων καθως ειναι ευχρηστο και πολυ πιο smooth στο ανοιξε κλεισε απο τα αντιστοιχα ατσαλινα που εχω.

Καλοδούλευτα Μιχάλη,καλά μαστορέματα,χρησιμότατη η τρόμπα για αποκολλήσεις,καθώς άν δέν γνωρίζεις υπάρχει καί σύρμα αποκόλλησης,ρουφάει κατά τήν προσφιλή έκφραση σάν λυσσασμένο φίδι τό καλάι. -bye-

Last edited:
Ευχαριστω Γιωργο και Δημητρη.

Δημητρη δεν ηξερα για το συρμα αποκολλησης καθως δεν εχει χρειαστει να χρησιμοποιησω τετοια εξαρτηματα. Σχεδον παντα κολλαω, δεν ξεκολλαω.
Το ρουφηχτηρι μαλιστα το πηρα επειδη το ειχε προσφορα... ετσι για να υπαρχει!

Μιχάλη μεγειά. Το ρουφηχτηρι καλαϊ το είχα πάρει και εγώ από Banggood αλλά δυστυχώς χάλασε γρήγορα - από την δύναμη του ελατηρίου στο ρούφηγμα, ξεχαρβαλώνουν τα πλαστικά κουμπώματα.

Ευχαριστω Δημητρη!
Το επανω κουμπωμα -που ειναι και το ευαισθητο- μπορεις να το κολλησεις με εποξικη κολλα μονιμα. Ο καθαρισμος μπορει να γινει ξεβιδωνοντας την μυτη.

Ευχαριστω Δημητρη!
Το επανω κουμπωμα -που ειναι και το ευαισθητο- μπορεις να το κολλησεις με εποξικη κολλα μονιμα. Ο καθαρισμος μπορει να γινει ξεβιδωνοντας την μυτη.

Σωστός ο Μιχάλης - δεν είχα καν δει ότι η μύτη ξεβιδώνει.