Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ψηνόμουν και εγώ για την πριονοκορδέλα αλλά τελικά αντίθετα από τον Μιχάλη προτίμησα την σκούπα.
IMG_20180713_194603.jpg

Καλοδούλευτη. Η κορδέλα θα ακολουθήσει........ Τώρα που βρέθηκε η φθηνή πηγή μην ανησυχείς καθόλου.

Καλοδούλευτη. Η κορδέλα θα ακολουθήσει........ Τώρα που βρέθηκε η φθηνή πηγή μην ανησυχείς καθόλου.

Ευχαριστώ, αρκεί να παραμείνει φτηνή η πηγή.

Καλοδούλευτο Μπάμπη πολύ ωραίο καί χρήσιμο εργαλείο γιά μόρσες,καλό διάβασμα Μιχάλη.
Επίσης καλοδούλευτη η σκούπα.

Σημερινή παραλαβή από τόν Μιχάλη (Χιώτη) τόν οποίο ευχαριστώ,Multi mark tool Kreg
Πολύ χρήσιμο καί μανιτζέβελο εργαλείο.Τού έκανα μιά δοκιμή μέ σύγκριση τήν πολύ αξιόπιστη γωνία της Johnson
Kαί έχει τήν απόλυτη ακρίβεια,ήμουν λίγο επιφυλακτικός άν σέ 45 καί 90 μοίρες θά είχε απόλυτη ακρίβεια λόγο τού πλαστικού,πού άν καί μέν πολύ καλής ποιότητας,αλλά γενικά είχα επιφυλάξεις στά πλαστικά καί σωστή μέτρηση,τό συγκεκριμένο όμως έχει τήν απόλυτη ακρίβεια.Αν καί γιά να πώ τήν αλήθεια πιό πολύ τό λεγόμενο "κλίκ" μού τό έκανε στήν δεύτερη φωτογραφία πού γιαυτό θα χρησιμοποιηθεί περισσότερο σάν συρόμενος μετρητής.

kr210.jpg

kr310.jpg

kr410.jpg

kr510.jpg

kr610.jpg

Καλοδούλευτο Δημητρό... καλώς τα δεχτήκαμε... :a0210:

Καλώς τά δεχτήκαμε Μπάμπη,εσύ κάνεις βουτιές στήν θάλασσα καί η τύχη σου δουλεύει. :flipout:-bye-

Καλοδούλευτο Dim.

Ευχαριστώ Κώστα

Σημερινή παραλαβή από τόν Μιχάλη (Χιώτη) τόν οποίο ευχαριστώ,Multi mark tool Kreg
Πολύ χρήσιμο καί μανιτζέβελο εργαλείο.Τού έκανα μιά δοκιμή μέ σύγκριση τήν πολύ αξιόπιστη γωνία της Johnson
Kαί έχει τήν απόλυτη ακρίβεια,ήμουν λίγο επιφυλακτικός άν σέ 45 καί 90 μοίρες θά είχε απόλυτη ακρίβεια λόγο τού πλαστικού,πού άν καί μέν πολύ καλής ποιότητας,αλλά γενικά είχα επιφυλάξεις στά πλαστικά καί σωστή μέτρηση,τό συγκεκριμένο όμως έχει τήν απόλυτη ακρίβεια.Αν καί γιά να πώ τήν αλήθεια πιό πολύ τό λεγόμενο "κλίκ" μού τό έκανε στήν δεύτερη φωτογραφία πού γιαυτό θα χρησιμοποιηθεί περισσότερο σάν συρόμενος μετρητής.

Μπράβο και στους δυο σας για την σωστή επιλογή. καλορίζικο γείτονα:ernaehrung004:

Παραλαβή από φίλο 3 μεγάλα φιλέτα ελιάς ~ 300 * 200 * 30 με όμορφα νερά.
Το ένα που είναι το πιο σκούρο στην φωτο το καθάρισα με μια βρεγμένη χαρτοπετσέτα.

Ηλία σε ευχαριστώ & από εδώ.

Παραλαβή από φίλο 3 μεγάλα φιλέτα ελιάς ~ 300 * 200 * 30 με όμορφα νερά.
Το ένα που είναι το πιο σκούρο στην φωτο το καθάρισα με μια βρεγμένη χαρτοπετσέτα.

Ηλία σε ευχαριστώ & από εδώ.

Ωραία πράγματα,καλές δημιουργίες.

Σε ευχαριστώ πολύ Δημήτρη.

Τα 3 φιλέτα είναι κομμένα με βενζινοπριονο από τον φίλο μου κ είναι σχεδόν ισοπαχα λες κ τα έχει κόψει στην κορδέλα.

Kαλοδούλευτες σέ όλους συνάδελφοι οι πριονοκορδέλες σας,μέ προσοχή,καί μέ πολλές καί καλές δημιουργίες.

Αξίζει ένα review νά κάνει κάποιος,άν έχει όρεξη καί χρόνο.