Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αγορά οδηγών καβιλιας για επισκευή Συρταριέρας όπου και χρειάστηκαν σε μερικά σημεία.

Attachments

• 20180726_192341.jpg
    20180726_192341.jpg
    61.8 KB · Views: 205
  • 20180728_180014.jpg
    20180728_180014.jpg
    116.2 KB · Views: 204
  • 20180726_190112.jpg
    20180726_190112.jpg
    107.7 KB · Views: 204
Νίκο το ένα άκρο είναι με αριστερό σπείρωμα κ το άλλο έχει κανονικό σπείρωμα (σφίγγει προς τα δεξιά).
Τον δούλεψα δεν μου έκανε κάτι.
Εγώ προληπτικά θα του βάλω από ένα μία ροδέλα γκροβερ σε κάθε πλευρά που κακώς δεν έχει. Αν δω κάτι στραβό επιπλέον θα βάλω κ λίγη κολλα σπειρωμάτων στα παξιμάδια.
Πάντως είναι ήσυχο κ στιβαρό μασινι κ με τόσες στροφές κ τις βούρτσες επάνω βγάζει αέρα σαν ανεμιστήρας.

Η κίτρινη βούρτσα (μου βγάζει λίγο χρώμα στο ξύλο που γυαλιζω) τι κάνει? κ ποιά η διαφορά της με την λευκή άραγε?

Θα μιλήσω αύριο με το Κέντρο Βίδας.
K στο ξύλο καλά τα πάνε αλλά η κίτρινη λερώνει λίγο το ξύλο.

Το γκρόβερ Νίκο στην φωτο (αν φαίνεται).

Eιναι κυριως για μεταλλα αλλα κανουν και για αλλα υλικα.
Και οι δυο βουρτσες κανουν την ιδια δουλεια, απλα η μια -νομιζω η κιτρινη, ειναι πιο σκληρη απο την αλλη και χρησιμοποιειται πρωτη. Σαν τα γυαλοχαρτα δηλαδη, υπαρχει διαβαθμιση.

Έτσι είναι... σε σκληρότητα διαφέρουν.
Με τη μια το ξεκίνημα και με την άλλη το φινίρισμα, με το ανάλογο σαπούνι βέβαια, που ποτέ δεν θυμάμαι ποιό κάει πρώτο και πιο δεύτερο. Νομίζω ξεκινάς με μπλέ και τελειώνεις με το καφέ... ή το αντίθετο; :chinscratch::bang:

Εχετε ξεφυγει μερικοι λεμε, πρωτα τα μηχανηματα οπως ρουτερ παφκου, μεγαλες κορδελες, τορνοι, laser τωρα και στο φινιρισμα ειχα ειχαμε τα μεγαλα νουμερα, ειδικα λαδια κερια και επαλειφωμενα, τωρα και με ειδικα μηχανηματα δουλεματος. :grinning-smiley-043

Σημερινή παραλαβή, χιώτικα κορμουδάκια ελιάς και Σχίνου. Προμήθειες για τον χειμώνα.
23adf9b69908dcc5b73c9c6f11982360.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλορίζικο Δημήτρη, το βρηκες πιο γρήγορα από όλους :)))

Λέει τίποτα σαν εργαλείο σημαδεματος, ή η φτηνια τρώει τον παρα?

Eυχαριστώ συνάδελφοι

Καλορίζικο Δημήτρη, το βρηκες πιο γρήγορα από όλους :)))

Λέει τίποτα σαν εργαλείο σημαδεματος, ή η φτηνια τρώει τον παρα?

Μιχάλη γιά τά λεφτά του είναι αρκετά καλό,τό πλαστικό είναι καλής ποιότητας άκαμπτο.
Είναι μικρό μανιτζέβελο,γιά σημαδευτήρι σέ καδρόνια-δοκαράκια είναι ένα καί ένα,όπως ακριβώς τό περίμενα,ούτε κάτι περισσότερο,ούτε κάτι λιγότερο.