Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινη παραλαβη απο A tools.

Θέλω εντοπίσεις γιατί το ψήνω πολύ για τον σιγκεκριμενο

Sent from my iPhone using Tapatalk

Καλοδούλευτη η συλλογή Δημήτρη!
Ωραίο το κολπάκι με την μόνωση.
Εγώ βάζω λεπτή βίδα με θερμοσυστελόμενο.

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Eυχαριστώ Κώστα
Ωραία ιδέα καί τό θερμοσυστελλόμενο αλλά είναι λεπτό καί ίσως σκιστεί σταδιακά.

Ωραια εξελισσεται η συλλογη πενσιδιων και γενικοτερα εργαλειων χειρος!

Ναι Δημητρη, Τριτη ειναι μια χαρα.

Ευχαριστώ Μιχάλη.

Σημερινη παραλαβη απο A tools.

Kαλοδούλευτος ο δίσκος Βαγγέλη,καλές καί ασφαλείς κοπές νά έχεις.

Τελευταίες παραγγελίες για το καλοκαίρι. Πολύ πέραση έχουν τα χρωματιστά φέτος.
5f90f2bd708e5f4f3fd85f70aa7cc483.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μόλις παρελήφθησαν,
μάσκα και φίλτρα,
θερμές ευχαριστίες στον Κυριάκο για την εξυπηρέτηση!!

Καλοδούλευτα Παύλο Νεκτάριε καί Σταμάτη.

Σημερινή αγορά γιά νά πάει καλά ο μήνας,περιστροφικό πιστολέτο Βοsch GBH 2-26 DRE

Εντύπωση μου έκανε τό Made in Germany στήν επιγραφή,τό δοκίμασα σέ μιά σπασμένη τσιμεντόπλακα μέ καλέμι,τήν είχε γιά πλάκα όπως ήταν φυσικό.

pistol14.jpg

pistol15.jpg

pistol16.jpg

Καλοδούλευτο Δημήτρη,
Τι έχετε πάθει όλοι με τα Bosch μπλε, δεν μπορώ να καταλάβω. Σας κόλλησε ο Χιώτης, ένα πράγμα fan Boys δηλαδή.

Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδούλευτο Δημήτρη,
Τι έχετε πάθει όλοι με τα Bosch μπλε, δεν μπορώ να καταλάβω. Σας κόλλησε ο Χιώτης, ένα πράγμα fan Boys δηλαδή.

Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα Βαγγέλη καί ευχαριστώ,προσωπικά έχω καί Makita επαναφορτιζόμενο δράπανο καί παλμικό.
Αλλά στά πιστολέτα μού έχουν πεί επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι καί υδραυλικοί,ότι η μπλέ Βosch υπερτερεί τών Makita.
Kαί αφετέρου στά ίδια χαρακτηριστικά πιστολέτων 2,7 joule 800 watt η Bosch έχει τήν καλύτερη τιμή.

Αλλά στά πιστολέτα μού έχουν πεί επαγγελματίες ηλεκτρολόγοι καί υδραυλικοί,ότι η μπλέ Βosch υπερτερεί τών Makita.

Εξαρτάται απ´ τη δουλειά...
Τα Bosch έχουν πιο "αναίσθητο" τσόκ, πιο σκληρό, στα χτυπήματα πηδάει πιο δύσκολα απ´ το Makita με αποτέλεσμα να είναι πιο αποτελεσματικά αλλά με μεγαλύτερη καταπόνηση του χειριστή.
Αν δουλεύεις στο έδαφος, με καλή στήριξη, τότε Bosch. Αν δουλεύεις με σκάλα Makita.
Σε αξιοπιστία εγώ είμαι Makita-κιας φανατικός.

Καλοριζικο Δημητρη, οτι ειναι μπλε Bosch αξιζει και μπορεις να το παρεις με κλειστα τα ματια!

Στα συγκεκριμενα κυβικα εγω παραμενω στο αντιστοιχο parkside (το πρωτο μοντελο) καθως μου βγηκε καλο στην πραξη. Βεβαια ειναι θεμα χρονου πλεον να μου μεινει στο χερι σε καποια φαση στα ζορια :))

Καλοδούλευτα Παύλο Νεκτάριε καί Σταμάτη.

Σημερινή αγορά γιά νά πάει καλά ο μήνας,περιστροφικό πιστολέτο Βοsch GBH 2-26 DRE

Εντύπωση μου έκανε τό Made in Germany στήν επιγραφή,τό δοκίμασα σέ μιά σπασμένη τσιμεντόπλακα μέ καλέμι,τήν είχε γιά πλάκα όπως ήταν φυσικό.

pistol14.jpg

pistol15.jpg

pistol16.jpg

Δημητρη, μακιτακιας ειμαι και γω αλλα αυτο το bosch ειναι αρχηγος στη κατηγορια τιμης του και οχι μονο.
Εχει το καλυτερο τσοκ που εχω δει σε εργαλειο που εχει περασει απο τα χερια μου. Ακομη και τωρα μετα απο 13 χρονια χρησης τα εξαρτηματα μπαινουν πιο μαλακα και απο το .... στο .....-bye- Δυνατο και ειδικα σε τρυπημα...φερτε εργαλεια να τα δαγκωσει! Τη καλυτερη επιλογη εκανες.

Τα Bosch έχουν πιο "αναίσθητο" τσόκ, πιο σκληρό, στα χτυπήματα πηδάει πιο δύσκολα απ´ το Makita με αποτέλεσμα να είναι πιο αποτελεσματικά αλλά με μεγαλύτερη καταπόνηση του χειριστή.
Αν δουλεύεις στο έδαφος, με καλή στήριξη, τότε Bosch. Αν δουλεύεις με σκάλα Makita.

Και συμφωνω παλι με το Μακιτακια συναδελφο.
Τα bosch ειναι αγρια στη λειτουργια τους, εχουν σκληρο χτυπημα και ανακρουση. Τα μακιτα ειναι περισσοτερο σμουθ. Ισως και πιο αδυναμα πρακτικα οταν συγκρινουμε ιδια «κυβικα». Ισως ο τροπος που μετρανε οι μεν και οι δε. Τριτη σε τσοκ απο τις δυο αυτες μαρκες πρεπει να ερχεται η dewalt. Εχουν παλι αγριαδα στο δουλεμα αλλα χειροτερη ακριβεια, τζογαρουν θα ελεγα λιγο περισσοτερο.
Πρωτα πρεπει να ερχονται τα hilti. Οποιο hilti πνευματικο εχω πιασει ειναι αλλου...ειναι σαν τα μακιτα σαν λειτουργια και παραπανω. Περισσοτερο σμουθ, καλυτερη ακριβεια και φυσικα πανακριβα. Απλα γνωμη μου αλλα πλεον και αλλων, δεν αξιζουν τοσο περισσοτερο οσο περισσοτερη ειναι η τιμη του.

Καλό μήνα Δημήτρη και καλοδούλευτο!

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ Κώστα

Εχω τήν εντύπωση Mπάμπη από διάβασμα στό νέτ,αλλά καί ιδίοις όμμασι χρήση μέ Makita μπαταρίας σέ δραπανοκατσάβιδο - Παλμικό,μέ τά αντίστοιχα Bosch ότι τά Makita είναι ένα κλίκ κάτω από τά Μπλέ Bosch.
Γιά επίγειες εργασίες τό χρειάζομαι περισσότερο,καί λιγότερο γιά εναέριες.

Δημητρη, μακιτακιας ειμαι και γω αλλα αυτο το bosch ειναι αρχηγος στη κατηγορια τιμης του και οχι μονο.
Εχει το καλυτερο τσοκ που εχω δει σε εργαλειο που εχει περασει απο τα χερια μου. Ακομη και τωρα μετα απο 13 χρονια χρησης τα εξαρτηματα μπαινουν πιο μαλακα και απο το .... στο .....-bye- Δυνατο και ειδικα σε τρυπημα...φερτε εργαλεια να τα δαγκωσει! Τη καλυτερη επιλογη εκανες.

Και συμφωνω παλι με το Μακιτακια συναδελφο.
Τα bosch ειναι αγρια στη λειτουργια τους, εχουν σκληρο χτυπημα και ανακρουση. Τα μακιτα ειναι περισσοτερο σμουθ. Ισως και πιο αδυναμα πρακτικα οταν συγκρινουμε ιδια «κυβικα». Ισως ο τροπος που μετρανε οι μεν και οι δε. Τριτη σε τσοκ απο τις δυο αυτες μαρκες πρεπει να ερχεται η dewalt. Εχουν παλι αγριαδα στο δουλεμα αλλα χειροτερη ακριβεια, τζογαρουν θα ελεγα λιγο περισσοτερο.
Πρωτα πρεπει να ερχονται τα hilti. Οποιο hilti πνευματικο εχω πιασει ειναι αλλου...ειναι σαν τα μακιτα σαν λειτουργια και παραπανω. Περισσοτερο σμουθ, καλυτερη ακριβεια και φυσικα πανακριβα. Απλα γνωμη μου αλλα πλεον και αλλων, δεν αξιζουν τοσο περισσοτερο οσο περισσοτερη ειναι η τιμη του.

Ευχαριστώ Νεκτάριε
Καλά δέν είσαι μόνο "Μακιτάκιας" αλλά καί "Boschάκιας" από ότι έχω δεί τά εργαλεία μπαταρίας.
Εχεις δίκιο γιά τό τρύπημα,τό δοκίμασα σέ μπετόν μέ 10 mm sds τρυπάνι καί τό πήγαινε σφαίρα.

Καλοριζικο Δημητρη, οτι ειναι μπλε Bosch αξιζει και μπορεις να το παρεις με κλειστα τα ματια!

Στα συγκεκριμενα κυβικα εγω παραμενω στο αντιστοιχο parkside (το πρωτο μοντελο) καθως μου βγηκε καλο στην πραξη. Βεβαια ειναι θεμα χρονου πλεον να μου μεινει στο χερι σε καποια φαση στα ζορια :))

Ευχαριστώ Μιχάλη

Καλορίζικο Δημήτρη. καλές κατεδαφίσεις - και όχι μόνο.
Πιστεύω ότι έκανες πολύ καλή επιλογή. -bye-

Ευχαριστώ Γιώργο,όντως είναι καλό value for money.
Περίμενα νά συμπληρώσεις "Πώς καί δέν πήρες Proxxon γείτονα",καί είχα έτοιμη τήν ανταπάντηση -bye-

Καλοδουλευτα παιδια.
Και τα παλια ΜΕΤΑΒΟ ηταν εξαιρετικα.

Ευχαριστώ Κυριάκο.

Ευχαριστώ Γιώργο,όντως είναι καλό value for money.
Περίμενα νά συμπληρώσεις "Πώς καί δέν πήρες Proxxon γείτονα",καί είχα έτοιμη τήν ανταπάντηση -bye-

έτσι ε ; έννοια σου λοιπόν θα το πω στην επόμενη παραλαβή σου, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε χα χα χα χα