Δημητρη, μακιτακιας ειμαι και γω αλλα αυτο το bosch ειναι αρχηγος στη κατηγορια τιμης του και οχι μονο.
Εχει το καλυτερο τσοκ που εχω δει σε εργαλειο που εχει περασει απο τα χερια μου. Ακομη και τωρα μετα απο 13 χρονια χρησης τα εξαρτηματα μπαινουν πιο μαλακα και απο το .... στο .....

Δυνατο και ειδικα σε τρυπημα...φερτε εργαλεια να τα δαγκωσει! Τη καλυτερη επιλογη εκανες.
Και συμφωνω παλι με το Μακιτακια συναδελφο.
Τα bosch ειναι αγρια στη λειτουργια τους, εχουν σκληρο χτυπημα και ανακρουση. Τα μακιτα ειναι περισσοτερο σμουθ. Ισως και πιο αδυναμα πρακτικα οταν συγκρινουμε ιδια «κυβικα». Ισως ο τροπος που μετρανε οι μεν και οι δε. Τριτη σε τσοκ απο τις δυο αυτες μαρκες πρεπει να ερχεται η dewalt. Εχουν παλι αγριαδα στο δουλεμα αλλα χειροτερη ακριβεια, τζογαρουν θα ελεγα λιγο περισσοτερο.
Πρωτα πρεπει να ερχονται τα hilti. Οποιο hilti πνευματικο εχω πιασει ειναι αλλου...ειναι σαν τα μακιτα σαν λειτουργια και παραπανω. Περισσοτερο σμουθ, καλυτερη ακριβεια και φυσικα πανακριβα. Απλα γνωμη μου αλλα πλεον και αλλων, δεν αξιζουν τοσο περισσοτερο οσο περισσοτερη ειναι η τιμη του.