Tι παραλάβαμε σήμερα..

έτσι ε ; έννοια σου λοιπόν θα το πω στην επόμενη παραλαβή σου, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε χα χα χα χα

Φαντασου πνευματικο proxxon με την ακολουθη διαφήμιση:

"Εκανες λαθος στο ψηφιδωτο που φτιαχνεις??
Ξηλωσε ευκολα τις ψηφιδες με το νεο sds plus πνευματικο της Proxxon "

Χαχαχαχαχαχα

Καλορίζικο Δημήτρη!

Όντως είναι καλύτερο,αλλά οι διαφορές φαίνονται μετά από ώρες δουλειάς...

Το νου σου να μη βαράει η κρούση στον αέρα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικο το εργαλείο !!!!!
Πρωτα πρεπει να ερχονται τα hilti. Οποιο hilti πνευματικο εχω πιασει ειναι αλλου...ειναι σαν τα μακιτα σαν λειτουργια και παραπανω. Περισσοτερο σμουθ, καλυτερη ακριβεια και φυσικα πανακριβα. Απλα γνωμη μου αλλα πλεον και αλλων, δεν αξιζουν τοσο περισσοτερο οσο περισσοτερη ειναι η τιμη του.
Αυτό που ίσος πληρώνεις παραπάνω είναι η εγγύηση και το after sales service . Και ίσος η αντοχή στο χρόνο ... εγώ παντός έχω έναν βιδολογο hilti που έθαψε έναv black and decker έναv AEG και έναv dewalt όλα 18v και νεότερα του hilti(22v).
Για αυτό το έριξα στα Bosch .
Τώρα μπορεί να έτυχε ..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Σάς ευχαριστώ όλους συνάδελφοι.

Το νου σου να μη βαράει η κρούση στον αέρα.

Πάνο άν καί δέν τό αφήνω νά βαράει η κρούση στό αέρα,γιά ποιό λόγο τεχνικά στό εργαλείο δέν επιτρέπεται αυτό ?

Σάς ευχαριστώ όλους συνάδελφοι.

Πάνο άν καί δέν τό αφήνω νά βαράει η κρούση στό αέρα,γιά ποιό λόγο τεχνικά στό εργαλείο δέν επιτρέπεται αυτό ?

Ξεχαρβαλωνεται Δημήτρη.
Είναι σαν να βαράς με μεγάλη βαριοπουλα στον αέρα και να βαράς και σε τοίχο.

Δεν μπορεί να εφαρμόσει την παραγόμενη δύναμη και ταλαιπωρείται ο μηχανισμος που την παράγει.Στα μεγάλα,ο μηχανισμός, είναι πιστόνι και στα μικρα,μπίλια σε γρανάζι.

Ξεχαρβαλωνεται Δημήτρη.
Είναι σαν να βαράς με μεγάλη βαριοπουλα στον αέρα και να βαράς και σε τοίχο.

Δεν μπορεί να εφαρμόσει την παραγόμενη δύναμη και ταλαιπωρείται ο μηχανισμος που την παράγει.Στα μεγάλα,ο μηχανισμός, είναι πιστόνι και στα μικρα,μπίλια σε γρανάζι.

Οποτε ποιο απο τα δυο εχει το προβλημα?

νομίζω ότι το ίδιο ισχύει και στα τριβεία , ιδίως στα παλμικά .Δεν κάνει να τα δουλεύεις στον αέρα για πολύ ώρα .

Παραλαβη πρωτης υλης, ελια, απο τον Μπαμπη, να'σαι καλα φιλε!
Ισα που χωρεσε η χαμηλη πλευρα με την κορδελα στο οριο του υψους κοπης -στα 16 εκατοστα.

43749840614_270bd18a06_b.jpg

Για να μπορεσει να κοπει ολο το κουτσουρο στην κορδελα επρεπε να αφαιρεθουν περιπου 3 ποντοι υψους κατι που εγινε ευκολα και γρηγορα με την 18βολτη σπαθοσεγα Ryobi.
Θα γινοταν ευκολοτερα και γρηγοροτερα αν ειχα επανω στην σεγα λαμες Bosch και οχι Parkside.

44468968001_fca80ed22c_b.jpg

Ετσι λοιπον το κουτσουρο εκατσε βολικα κατω απο τη μπαρα και θα τεμαχιστει σε ομορφα και λεπτα φυλλα διαστασεων απο 5 εως 10μμ

29530872147_f49ed5dd11_b.jpg

Mιχάλη τό γοργόν καί χάριν έχει :a0210: Ωραία πράγματα,ο Μπάμπης ξέχασε τό μπουκάλι μέ τήν γομαλάκα,θά περάσω τό Σάββατο τό πρωί ίδια ώρα να παραλάβω καί να τού τό δώσω,άν φυσικά είσαι σπίτι,καθώς επίσης καί ένα σπρωχτήρι πού έμεινε σουβενίρ στό ιχ,άν δέν βαριέσαι κόψε μου 2-3 φιλετάκια 5-6 mm έκαστον,ευχαριστώ έκ τών προτέρων :grinning-smiley-043

Παρέλαβα καί εγώ τό κάτι τις μου από τό Banggood μέσω τού Μιχάλη τόν οποίο καί ευχαριστώ θερμά
Κατσαβιδόλαμες τύπου δέλτα σέ διάφορα νούμερα,ταίριαξαν γάντι μέσα στό σέτ μέ τίς κατσαβιδόλαμες Proxxon (Χιώτης idea).

bit110.jpg

bit210.jpg

bit310.jpg

bit410.jpg

Παραλαβη πρωτης υλης, ελια, απο τον Μπαμπη, να'σαι καλα φιλε!
Ισα που χωρεσε η χαμηλη πλευρα με την κορδελα στο οριο του υψους κοπης -στα 16 εκατοστα.

43749840614_270bd18a06_b.jpg

Για να μπορεσει να κοπει ολο το κουτσουρο στην κορδελα επρεπε να αφαιρεθουν περιπου 3 ποντοι υψους κατι που εγινε ευκολα και γρηγορα με την 18βολτη σπαθοσεγα Ryobi.
Θα γινοταν ευκολοτερα και γρηγοροτερα αν ειχα επανω στην σεγα λαμες Bosch και οχι Parkside.

44468968001_fca80ed22c_b.jpg

Ετσι λοιπον το κουτσουρο εκατσε βολικα κατω απο τη μπαρα και θα τεμαχιστει σε ομορφα και λεπτα φυλλα διαστασεων απο 5 εως 10μμ

29530872147_f49ed5dd11_b.jpg

Τι θεριο ειναι αυτο το κουτσουρο! Ελπιζω να πηρε και ενα δειγμα ξυλου ο Δημητρης για τα δικα του πρασινολαδι εργαλεια
παντως βλεπω το εργαστηριο σου...δεν χανεσαι εκει μεσα? Ξερεις τι εχεις και που?

Δεν κατάλαβα μάστορα.
Συγνώμη.
Με γειά και τη βούρτσα.

Έτσι ακριβώς Βαγγέλη.

Καλοδουλευτες οι ελιές Μιχάλη.
Δεν καταλαβα τι εννοεις, τα πνευματικα ή τα κρουστικα με γραναζι εχουν θεμα με την εν κενω λειτουργια.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δημήτρη μια χαρά είναι το Σάββατο. Σου έκοψα και φιλετακια για να μη φύγεις με άδεια χέρια:)

Να σαι καλά άρχοντα μου,ευχαριστώ -bye-

Τι θεριο ειναι αυτο το κουτσουρο! Ελπιζω να πηρε και ενα δειγμα ξυλου ο Δημητρης για τα δικα του πρασινολαδι εργαλεια

Δέν πρόλαβα σήμερα,τό Σάββατο πρώτα ο Θεός Νεκτάριε.

Ωραία η ελιά και με υπέροχα νερά. καλές δημιουργίες ΜάΪκ

Δημήτρη καλορίζικες οι μύτες. μπορεί να μην πήρες Proxxon αλλά τις έβαλες μέσα στην κασετίνα με τις υπόλοιπες της Proxxon.
πάει χάλασες κι εσύ .. :flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωραία η ελιά και με υπέροχα νερά. καλές δημιουργίες ΜάΪκ

Δημήτρη καλορίζικες οι μύτες. μπορεί να μην πήρες Proxxon αλλά τις έβαλες μέσα στην κασετίνα με τις υπόλοιπες της Proxxon.
πάει χάλασες κι εσύ .. :flipout::flipout:

Χάχάχά ευχαριστώ Γιώργο.