Tι παραλάβαμε σήμερα..

• Αγαπητοί φίλοι

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026

Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο  "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Ξεχαρβαλωνεται Δημήτρη.
Είναι σαν να βαράς με μεγάλη βαριοπουλα στον αέρα και να βαράς και σε τοίχο.

Δεν μπορεί να εφαρμόσει την παραγόμενη δύναμη και ταλαιπωρείται ο μηχανισμος που την παράγει.Στα μεγάλα,ο μηχανισμός, είναι πιστόνι και στα μικρα,μπίλια σε γρανάζι.

Eυχαριστώ γιά τήν απάντηση Πάνο -bye-

Σημερινή αγορά 2 πριονόλαμες Proxxon από toolstore.gr γιά τήν αντίστοιχη πριονοκορδέλα.

priono10.jpg

Eυχαριστώ γιά τήν απάντηση Πάνο -bye-

Σημερινή αγορά 2 πριονόλαμες Proxxon από toolstore.gr γιά τήν αντίστοιχη πριονοκορδέλα.

Proxxon και πάλι Proxxon
ευτυχώς γιατί είχα αρχίσει να ανησυχώ... :flipout::flipout:

καλορίζικα και καλά κοψίματα Δημήτρη.

Έτσι για το καλό αλλά κ για την ανακαίνιση που ξεκίνησα από κάτω, έτοιμη πλανισμένη ξυλεία οξυάς κ δρυός (πανάκριβη), παρκαρισμένη από νωρίς το πρωί πρόχειρα στην ταράτσα.

Διαφορα μεγεθη πριονακια για την σεγα!!Ειπα να παρω proxxon ετσι για να μην μονοπωλουν ο δημητρης και ο χιωτης!Και μια μπλε ταινια για κατι βαψιματακια!

41287708_2113737005557409_4439227310373076992_n.jpg

Ευχαριστώ!!Απο βδομαδα θα πεσουν Αρκετά μικρο κοψιματακια οπότε θα τις τσεκάρω!!Γιώργο εχω καταλήξει οτι ειμαι dewaltakias!!άσχετα που ειναι ακριβά!

Kώστα καλορίζικη η ξυλεία καί καλές κατασκευές

Βαγγέλη καλοδούλευτες οι πριονολάμες καλές δημιουργίες νά έχεις.

Μπράβο Βαγγέλη συνονόματε. Ως dewaltakias είδες το φως το αληθινό, έλαβες πνεύμα επουράνιο!!.

Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk