Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωχ ωχ ωχ αμαν αμαν... Πως θα ανεβει πανω το τερας;
Καλοδουλευτο Μπαμπη βλεπω να βγαινει πολυ και καλο πραμα φετος το χειμωνα... ;-)

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

καλοδούλευτο Μπάμπη .
62 κιλά , μια χαρά για γυμναστική. Τρεις φορές να την κουβαλήσεις έχασες καμιά 10αρια κιλά για πλάκα!!!

Ναί Μιχάλη...
Αlea jacta est

Άσε τους κύβους και πιάσε τα μπολ!

καλοδούλευτο Μπάμπη .
62 κιλά , μια χαρά για γυμναστική. Τρεις φορές να την κουβαλήσεις έχασες καμιά 10αρια κιλά για πλάκα!!!

Και 2-3 σπονδύλους επίσης...

Καλοδούλευτος Μπάμπη! :grinning-smiley-043

Σας ευχαριστώ πολύ όλους. :ernaehrung004:
Μετά το ξεπακετάρισμα άρχισε ο έλεγχος, να δούμε και τι ψάρια πιάνει ο χοντρός. Δεν τα πήγε κι άσχημα, πολύ γεροδεμένο μηχάνημα, σου δίνει την εντύπωση του μασίφ, με σχεδόν μηδενικούς τζόγους στις πεταλούδες και επιδόσεις στο τσοκ σχεδόν καλού μηχανουργηκού τόρνου.
Στα αρνητικά του το βάρος... Ειλναι πολλά τα 62 κιλά για μεταφερόμενο μηχάνημα... Πάρα πολλά. :help:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    261.6 KB · Views: 213
  • image.jpg
    image.jpg
    300.5 KB · Views: 215
  • image.jpg
    image.jpg
    293.8 KB · Views: 213
  • image.jpg
    image.jpg
    302.5 KB · Views: 213
Μπάμπη, με όλο το σεβασμό, προσπάθησε να συμμαζέψεις λίγο το χώρο, γιατί πιο πολύ για μαγαζί μικροπωλητή στο Μοναστηράκι θυμίζει, παρά για εργαστήριο μάστορα

Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μπάμπη καλορίζικος,καλοδούλευτος μέ πολλές καί καλές δημιουργίες,τό πες καί τό έκανες σέ χρόνο μηδέν :SFGSFGSF:
Θέλω νά βλέπω 3D (τρισδιάστατα) μπώλ-σαλατιέρες κ.τ.λ
Τό πρώτο πράγμα πού είχες άγχος ήταν άν έχει τζόγους ο άξονας,απο ότι βλέπω το όργανο δείχνει ότι είναι διαμάντι.

Πρέπει οπωσδήποτε νά αγοράσεις ένα ηλεκτρικό παλάγκο :grandpa:

Αυτά κάνεις καί θά βάλεις σέ έξοδα τόν Παππού Κώστα,καί δέν είναι γιά τέτοια αυτές τίς εποχές λόγο συντηρήσεως τής οικίας του :flipout:

Δημήτρη σ´ ευχαριστώ, έχω ηλεκτρικό παλάγκο αλλά είναι στο κουτί του, ο χώρος δεν βοηθάει.

Βαγγέλη ο χώρος δεν είναι έτσι, αυτά που βλέπεις χύμα και στο πάτωμα είναι επειδή ήμουν σε φάση τακτοποίησης κι έψαχνα να βρώ που έχω βάλει το ρολόϊ γράφτη για να δοκιμάσω τον τόρνο.
Όχι οτι, μόλις τα τακτοποιήσω, θα θυμάμαι αλλά λέμε τώρα... :flipout:

Γιώργο σ´ ευχαριστώ. :grandpa:

Μάστορα, όπως ξέρεις, στην πορεία ανακάλυψα οτι ο τόρνος είναι το αγαπημένο μου εργαλείο. Πρώτα ο μηχανουργικός και μετά ο ξυλότορνος.
Συνοψίζοντας και τις κατασκευές μου τον τελευταίο χρόνο ανακάλυψα οτι το 80% σχεδόν έχει να κάνει με πριονοκορδέλες και τόρνους.
Επειδή προβλέπω οτι θα σταθεροποιηθώ σ´ αυτά τα επίπεδα, με τάση μάλλον να ανέβουν τα ποσοστά παρά να κατέβουν, αποφάσισα να αναβαθμίσω τα εργαλεία μου. Κι επειδή από πριονοκορδέλες είμαι υπερ-καλυμένος αναβαθμίστηκα σε ξυλότορνο.
Πρώτη ύλη έχουμε, διάθεση έχουμε, γνώση σιγά-σιγά αποκτάμε, αν έχουμε και τα κατάλληλα μηχανήματα θα δέσει το γλυκό.
Βέβαια η αλήθεια είναι οτι εδώ και πολύ καιρό μάζευα λεφτά για τόρνο αλλά για μηχανουργικό, έναν πιο μικρο, πχ με απόσταση κέντρων 40 cm, για να έχω και στην Αθήνα που μου έλειπε, αλλά τα μέτρησα απο δω τα μέτρησα απο κει κι αποφάσισα να τα δώσω για καλύτερο ξυλότορνο. Εκεί που η γκάμα των κατασκευών μου είναι πολύ μεγαλύτερη.
Δεν ξέρω αν έκανα καλά, ο χρόνος θα δείξει, ούτως ή άλλως από αύριο αρχίζω ξανά να μαζεύω λεφτά για το επόμενο. :smile:

Μπάμπη, ακολουθώ την ίδια τακτική. Κάθε μήνα βάζω ένα μικρό ποσό στην άκρη, και μόλις μαζευτούν κάποια χρήματα, αγοράζω αυτό που χρειάζομαι. Δύσκολες εποχές, δεν υπάρχει άλλη λύση πιστεύω. Γιαυτό και αποφεύγω lidl και λοιπες φτηνές δημοκρατικές δυνάμεις, γιατί φεύγει χρήμα χωρίς να το καταλάβεις.

Στάλθηκε από το AGS-W09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είσαι Jet στην κυριολεξία τώρα !

Εγώ τα έκανα ....πλακάκια !:drool:

:a0210:
Θα δούμε... Με τόσο βάρος που έχει... Ευτυχώς έχω και το μικρό.
Θα είμαι σαν τον Πόντιο που αγόρασε πλυντήριο για να ακουμπάει πάνω τη σκάφη. :flipout:

Μπάμπη, ακολουθώ την ίδια τακτική. Κάθε μήνα βάζω ένα μικρό ποσό στην άκρη, και μόλις μαζευτούν κάποια χρήματα, αγοράζω αυτό που χρειάζομαι. Δύσκολες εποχές, δεν υπάρχει άλλη λύση πιστεύω. Γιαυτό και αποφεύγω lidl και λοιπες φτηνές δημοκρατικές δυνάμεις, γιατί φεύγει χρήμα χωρίς να το καταλάβεις.

Βαγγέλη έτσι είναι, βάζεις λίγα στην άκρη και τα ξεχνάς... Σιγά σιγά...

Με γειά Μπάμπη,καλοδουλευτος!

Σ´ ευχαριστώ Πάνο. :a0210:

Last edited by a moderator: