Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ρε πανω στην ωρα εβαλες το ασανσερ λεμε!!!

Καλοδουλευτος ο αεριοθουμενος τορνος!!!

Άστα αυτά και γύρνα πίσω... Έχουμε δουλειές. :grandpa:

Καλοδούλευτο μάστορα το νέο σου εργαλείο, βαρβάτο.
Είναι καλό όμως γιατί δεν βλέπω να γο αγοράζουν πολλοί εδώ στην Ελλάδα....

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τι να σου πω ρε Παύλο, έχω κι εγώ τις αμφιβολίες μου για το μηχάνημα, απο ένα Θεσαλονικιό τον πήρα. -bye- :flipout:

Μπαμπη, θελω να φτιαξεις μια υδρογειο αφαιρα απο ξυλο! Μια μπαλα ξυλινη με πολλα νερα και χρωματα. Μετα να φτιαξεις ενα σκελετο, αντιγραδη πχ απο καποια υδρογειο και να στησεις το ολο κατασκςυασμα να το θαυμασουμε. Μετα στη γκαλερι, τιμουλα απο κιτρινο να ξεκιναει και παμε! Αντε αντε!:violent-smiley-030:

Μπαμπη, θελω να φτιαξεις μια υδρογειο αφαιρα απο ξυλο! Μια μπαλα ξυλινη με πολλα νερα και χρωματα. Μετα να φτιαξεις ενα σκελετο, αντιγραδη πχ απο καποια υδρογειο και να στησεις το ολο κατασκςυασμα να το θαυμασουμε. Μετα στη γκαλερι, τιμουλα απο κιτρινο να ξεκιναει και παμε! Αντε αντε!:violent-smiley-030:

Δεν είναι και τόσο εύκολο να φτιάξεις σφαίρα στον τόρνο, χρειάζεται τεχνική και κάποιες extra κατασκευούλες για στηρίγματα της μπάλας.
Έχεις φαντασία όμως... -bye-

Δεν είναι και τόσο εύκολο να φτιάξεις σφαίρα στον τόρνο, χρειάζεται τεχνική και κάποιες extra κατασκευούλες για στηρίγματα της μπάλας.
Έχεις φαντασία όμως... -bye-

Και συ τα εργαλεια και τη τεχνη! :grandpa:

Εγω παρελαβα ενα μινι σκουριασμενο θυσαυρο με επωνυμα παλια επι το πλειστον εργαλεια.
για να δουμε τι θα ζωντανεψω.

Αναλώσιμα για σήμερα.
Το σφουγγαράκι με το βέλκρο μπορεί να μην το πιάνει το μάτι σας αλλά είναι πανάκριβο, 21 χωρίς το ΦΠΑ.
Ελπίζω να μην κλαίω τα λεφτά μου, το πήρα από μαγαζί χονδρικής στη γειτονιά μου, δεν μπόρεσα να το βρώ πουθενά πιό φτηνό.
Τις ρυτίνες και τα ειδικά χρώματα από Alfakek.

Attachments

• F1FE17E8-5B6C-4540-A8CF-1751F8517C81.jpg
    F1FE17E8-5B6C-4540-A8CF-1751F8517C81.jpg
    228.2 KB · Views: 247
  • 41139508-3C83-46C4-960C-EDB54BB15A52.jpg
    41139508-3C83-46C4-960C-EDB54BB15A52.jpg
    282.9 KB · Views: 247
Σίγουρα Νικόλα, με έπεισες και τα παρήγγειλα. Κι εγώ περιμένω να δω τι ψάρια πιάνουν, ειδικά το 4000 που προορίζεται για επιστρώσεις (1-2 mm) και έχει extra διαύγεια.

Ωραια πραματα, καλοριζικα Μπαμπη!

Πηρες δυο ειδων ρητινες? Και επιστρωσης και χυτευσης?

Τα σφουγγαρακια ειναι αναλωσιμα που κολλανε πανω στο αξονακι με το velcro pad?
Να ξερεις οτι υπαρχει παρομοιο bit για δραπανα με 10 ανταλλακτικα σφουγγαρακια απο Κινα, πολυ φτηνα αλλα λιγο τσιπικα.

Σας ευχαριστώ πολύ.:a0210:
Ναι Μιχάλη, πήρα μία χύτευσης για τα συνηθισμένα που κάνουμε και μια επίστρωσης High Gloss για να δοκιμάσω.
Το σφουγγαράκι είναι κολλημένο, δεν αντικαθίσταται, velcro έχει μόνο στην κάτω πλευρά που μπαίνει το γυαλόχαρτο.