Tι παραλάβαμε σήμερα..

Α οκ, τωρα καταλαβα τι ειναι.
Πανω στο σφουγγαρακι πιανει το γυαλοχαρτο για να ειναι πιο flexible απο οτι θα ηταν το γυαλοχαρτο κολλημενο πανω σε μια σκληρη επιφανεια.

Σημερινή παραλαβή και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μαστορια Δημήτρη (weather1967 ή Mr. proxxon -bye- :a0210:) και Κυριάκο(enduras1:a0210:) για την βοήθεια τους πάνω σε λεπτομέρειες των αεροσυμπιεστών είπαμε "Οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά" ώστε να φτάσω σε αυτήν την επιλογή .

Attachments

• 20180917_155852.jpg
    20180917_155852.jpg
    84.7 KB · Views: 206
  • 20180917_155827.jpg
    20180917_155827.jpg
    126 KB · Views: 207
  • 20180917_163640.jpg
    20180917_163640.jpg
    134.3 KB · Views: 209
  • 20180917_163634.jpg
    20180917_163634.jpg
    132.3 KB · Views: 207
Καλορίζικα καί καλοδούλευτα Ηλία,θά τόν ευχαριστηθείς τόν αεροσυμπιεστή γιά ψιλοδουλειές.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα Ηλία,θά τόν ευχαριστηθείς τόν αεροσυμπιεστή γιά ψιλοδουλειές.

Ευχαριστώ Δημήτρη έχει καμία λεπτομέρεια που πρέπει να δω.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ Δημήτρη έχει καμία λεπτομέρεια που πρέπει να δω.

Ελεγχος καί καθάρισμα τό φίλτρο Ηλία,καί αλλαγή λαδιών ανάλογα τήν χρήση.

Προσωπικά 1,5 χρόνο τώρα πού τόν έχω μόνο τό φίλτρο έχω καθαρίσει μιά φορά,καί αυτό σχεδόν ήταν καθαρό όπως ήταν καινούργιο,βέβαια τόν σκεπάζω μέ μιά μεγάλη σακκούλα κολάρο όταν δέν τόν χρησιμοποιώ μήν μού κρυώσει χάχάχά,καί έτσι γλυτώνει τίς σκόνες τού χώρου όταν δέν χρησιμοποιείται.
Επίσης πρίν πάει στήν "κλίνη του" αδειάζω όλον τόν αέρα από μέσα νά μήν είναι υπό πίεση,έτσι καί αλλιώς γεμίζει γρήγορα τό καζάνι σέ 1 λεπτό καί 20 δευτερόλεπτα

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πως τα πάει το σετακι impact αδελφέ ;

Sent from my iPhone using Tapatalk
Φιλε βρουχος μια χαρά με νορμάλ χρηση. Κατι που με χαλασε ειναι που οι μυτες ξεβαφουν και φαινεται το μέταλλο. Αν επαιρνα τωρα σετ για παλμικο θα επαιρνα Wera.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Hλια καλοριζικο το κομπρεσσερακι με τα χαρουμενα τα χρωματα :))

Μιχάλη ευχαριστώ ,όπως έλεγε η θεια μου γεμίσατε όλο παρδαλουδια εννοούσε τα χρώματα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινή παραλαβή και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μαστορια Δημήτρη (weather1967 ή Mr. proxxon -bye- :a0210:) και Κυριάκο(enduras1:a0210:) για την βοήθεια τους πάνω σε λεπτομέρειες των αεροσυμπιεστών είπαμε "Οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά" ώστε να φτάσω σε αυτήν την επιλογή .

Καλοριζικο το ποιοτικο κοφλερ! :a0210:
Ελεγχος καί καθάρισμα τό φίλτρο Ηλία,καί αλλαγή λαδιών ανάλογα τήν χρήση.

Προσωπικά 1,5 χρόνο τώρα πού τόν έχω μόνο τό φίλτρο έχω καθαρίσει μιά φορά,καί αυτό σχεδόν ήταν καθαρό όπως ήταν καινούργιο,βέβαια τόν σκεπάζω μέ μιά μεγάλη σακκούλα κολάρο όταν δέν τόν χρησιμοποιώ μήν μού κρυώσει χάχάχά,καί έτσι γλυτώνει τίς σκόνες τού χώρου όταν δέν χρησιμοποιείται.
Επίσης πρίν πάει στήν "κλίνη του" αδειάζω όλον τόν αέρα από μέσα νά μήν είναι υπό πίεση,έτσι καί αλλιώς γεμίζει γρήγορα τό καζάνι σέ 1 λεπτό καί 20 δευτερόλεπτα
Ποια κλινη ρε Δημητρο, το κοφλερ πρεπει να ειναι ετοιμοπολεμος στη πριζα, αντε το πολυ πολυ να εχεις κλειστο το διακοπτη του οταν απουσιαζεις! :grandpa:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικο το ποιοτικο κοφλερ! :a0210:

Ποια κλινη ρε Δημητρο, το κοφλερ πρεπει να ειναι ετοιμοπολεμος στη πριζα, αντε το πολυ πολυ να εχεις κλειστο το διακοπτη του οταν απουσιαζεις! :grandpa:

Στήν μπρίζα δέν έχω τίποτα Νεκτάριε,άν καί έχω πολύμπριζα ασφαλείας (δέν είναι καί 100% ασφαλές γιά κεραυνούς βέβαια όλα αυτά) όταν τελειώνω τίς εργασίες τραβάω τό κεντρικό φίς επάνω στόν πάγκο,φυλάω τά ρούχα μου κοινός γιά τυχόν βραχυκυκλώματα κ.τ.λ,σκεπάζονται άπαντα μά άπαντα γιά τίς σκόνες,καί όταν πάω νά φτιάξω κάτι ξεσκεπάζονται,μπαίνει τό φίς γιά τά πολύμπριζα στήν τάση καί αρχίζει τό έργον.

Στήν μπρίζα δέν έχω τίποτα Νεκτάριε,άν καί έχω πολύμπριζα ασφαλείας (δέν είναι καί 100% ασφαλές γιά κεραυνούς βέβαια όλα αυτά) όταν τελειώνω τίς εργασίες τραβάω τό κεντρικό φίς επάνω στόν πάγκο,φυλάω τά ρούχα μου κοινός γιά τυχόν βραχυκυκλώματα κ.τ.λ,σκεπάζονται άπαντα μά άπαντα γιά τίς σκόνες,καί όταν πάω νά φτιάξω κάτι ξεσκεπάζονται,μπαίνει τό φίς γιά τά πολύμπριζα στήν τάση καί αρχίζει τό έργον.

Είπαμε είσαι της λεπτομέρειας !!

Καλορίζικο Ηλία και καλά φυσήματα

Νεκτάριε και agroti ευχαριστώ , ο Δημήτρης έχει δίκιο και εγώ έτσι είμαι κλείσιμο των γενικό από τα πολύπριζα και τράβηγμα από την πρίζα "Φύλαγε τα ρούχα σου, να' χεις τα μισά" όπως λέει η παροιμία.