Καλορίζικα καί καλοδούλευτα Ηλία,θά τόν ευχαριστηθείς τόν αεροσυμπιεστή γιά ψιλοδουλειές.
Ευχαριστώ Δημήτρη έχει καμία λεπτομέρεια που πρέπει να δω.
Φιλε βρουχος μια χαρά με νορμάλ χρηση. Κατι που με χαλασε ειναι που οι μυτες ξεβαφουν και φαινεται το μέταλλο. Αν επαιρνα τωρα σετ για παλμικο θα επαιρνα Wera.Πως τα πάει το σετακι impact αδελφέ ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hλια καλοριζικο το κομπρεσσερακι με τα χαρουμενα τα χρωματα)
Σημερινή παραλαβή και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μαστορια Δημήτρη (weather1967 ή Mr. proxxon:a0210
και Κυριάκο(enduras1:a0210
για την βοήθεια τους πάνω σε λεπτομέρειες των αεροσυμπιεστών είπαμε "Οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά" ώστε να φτάσω σε αυτήν την επιλογή .
Ποια κλινη ρε Δημητρο, το κοφλερ πρεπει να ειναι ετοιμοπολεμος στη πριζα, αντε το πολυ πολυ να εχεις κλειστο το διακοπτη του οταν απουσιαζεις! :grandpa:Ελεγχος καί καθάρισμα τό φίλτρο Ηλία,καί αλλαγή λαδιών ανάλογα τήν χρήση.
Προσωπικά 1,5 χρόνο τώρα πού τόν έχω μόνο τό φίλτρο έχω καθαρίσει μιά φορά,καί αυτό σχεδόν ήταν καθαρό όπως ήταν καινούργιο,βέβαια τόν σκεπάζω μέ μιά μεγάλη σακκούλα κολάρο όταν δέν τόν χρησιμοποιώ μήν μού κρυώσει χάχάχά,καί έτσι γλυτώνει τίς σκόνες τού χώρου όταν δέν χρησιμοποιείται.
Επίσης πρίν πάει στήν "κλίνη του" αδειάζω όλον τόν αέρα από μέσα νά μήν είναι υπό πίεση,έτσι καί αλλιώς γεμίζει γρήγορα τό καζάνι σέ 1 λεπτό καί 20 δευτερόλεπτα
Καλοριζικο το ποιοτικο κοφλερ! :a0210:
Ποια κλινη ρε Δημητρο, το κοφλερ πρεπει να ειναι ετοιμοπολεμος στη πριζα, αντε το πολυ πολυ να εχεις κλειστο το διακοπτη του οταν απουσιαζεις! :grandpa:
Στήν μπρίζα δέν έχω τίποτα Νεκτάριε,άν καί έχω πολύμπριζα ασφαλείας (δέν είναι καί 100% ασφαλές γιά κεραυνούς βέβαια όλα αυτά) όταν τελειώνω τίς εργασίες τραβάω τό κεντρικό φίς επάνω στόν πάγκο,φυλάω τά ρούχα μου κοινός γιά τυχόν βραχυκυκλώματα κ.τ.λ,σκεπάζονται άπαντα μά άπαντα γιά τίς σκόνες,καί όταν πάω νά φτιάξω κάτι ξεσκεπάζονται,μπαίνει τό φίς γιά τά πολύμπριζα στήν τάση καί αρχίζει τό έργον.
Με τελωνείο?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.