Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλημέρα!
Αντε επιτέλους και εγώ να παραλάβω κάτι. Όλο εσείς χαίρεστε...!
Κρουστικό δραπανοκατσάβιδο Black & Decker 18v BDCHD18KB-QW με 2 μπαταρίες 1.5AH. Ήθελα να παραγγείλω αυτό που έχει το eshop στα 59.90 αλλά είχε μια μπαταρία και πιο μικρό φορτιστή. Αυτό το πήρα από τον ΚΑΥΚΑ 79.91. Αυτό που είχε βγάλει ο κωτσόβολος πέρσι τα Χριστούγεννα κατά λάθος προσφορά δεν είναι? Ελπίζω να είναι καλό.https://www.kafkas.gr/proionta/blac...18v-1-5ah-193230_193230/?affid=4&skuid=193237
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τέλειο μεγεια!

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστώ Γιάννη SX4!
Σαν πρώτη ματιά δείχνει μια χαρά. Κοίταξα το τσοκ αν γυρνάει παρακεντρα και ξεφεύγει άπειρο ελάχιστα. Μπορεί να φταίει και η μύτη που έχει μαζί. Θα φανεί αστείο αλλά επειδή είμαι στην δουλειά και δεν έχω τρυπάνια μαζί του έπιασα στο τσοκ ελαφρά ένα στιλο Bic για να δω και όντως είναι ασήμαντα άπειρο ελάχιστο το πέξιμο.
Βαρέθηκα να περιμένω το κρουστικό Parkside ένα χρόνο. Και να το φέρει την άλλη εβδομάδα νομίζω ότι η τιμή του Black & Decker ήταν καλή.

Κωστα καλοδολευτο φιλε!

Εχω το ιδιο με 2 μπαταριες στο εξοχικο.
Μια φορα που το δουλεψα με αφησε πολυ ευχαριστημενο και του πηρα και το ασορτι φυσητηρακι το οποιο και συνιστω!

Κωστα καλοδολευτο φιλε!

Εχω το ιδιο με 2 μπαταριες στο εξοχικο.
Μια φορα που το δουλεψα με αφησε πολυ ευχαριστημενο και του πηρα και το ασορτι φυσητηρακι το οποιο και συνιστω!
Ευχαριστώ πολυ Κυριάκο!
Είδα ότι έχει καλές κριτικές στο σκρουτζ αλλά για την έκδοση με την μία μπαταρία, αυτο με σκάλωσε λίγο όταν είδα στον Καύκα με 20 ευρώ παραπάνω με 2 μπαταρίες και πιο γρήγορο φορτιστή. (Γρήγορο... 400mA το δικό μου 200mA με την μία μπαταρία). Έψαξα μήπως έχει καμία σημαντική διαφορά και την πατήσω αλλά δεν βρήκα κάτι άλλο.
Όταν το δουλέψω θα σας πω εντυπώσεις.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικο το Black & Decker και καλο δούλευτο. Νομίζω έκανες πολύ καλή επιλογή. για ερασιτεχνικές -και όχι μόνο - εργασίες είναι ότι πρέπει.
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλημέρα!
Αντε επιτέλους και εγώ να παραλάβω κάτι. Όλο εσείς χαίρεστε...!
Κρουστικό δραπανοκατσάβιδο Black & Decker 18v BDCHD18KB-QW με 2 μπαταρίες 1.5AH. Ήθελα να παραγγείλω αυτό που έχει το eshop στα 59.90 αλλά είχε μια μπαταρία και πιο μικρό φορτιστή. Αυτό το πήρα από τον ΚΑΥΚΑ 79.91. Αυτό που είχε βγάλει ο κωτσόβολος πέρσι τα Χριστούγεννα κατά λάθος προσφορά δεν είναι? Ελπίζω να είναι καλό.
https://www.kafkas.gr/proionta/blac...18v-1-5ah-193230_193230/?affid=4&skuid=193237
df0b072a7f5bf260941b13dba7ddc45f.jpg
4b0d47922b51d6715d79dc87362e7e9d.jpg

Το παρήγγειλα, και εγώ μόλις πριν από λίγο να υπάρχει για τρίτο-τέταρτο :chinscratch::chinscratch::afro::afro:... Περίμενα και εγώ του Lidl αλλά δεν...... Έχω και άλλο ένα άλλο ίδιο Black & Decker, και είναι τίμιο για τα λεφτά του, (...για αυτό της συγκεκριμένης προσφοράς δεν το συζητώ καν...) οπότε η δεύτερη μπαταρία και ο φορτιστής μου έκατσε μια χαρά.... Αναμένοντας την παραλαβή τώρα.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Το παρήγγειλα, και εγώ μόλις πριν από λίγο να υπάρχει για τρίτο-τέταρτο :chinscratch::chinscratch::afro::afro:... Περίμενα και εγώ του Lidl αλλά δεν...... Έχω και άλλο ένα άλλο ίδιο Black & Decker, και είναι τίμιο για τα λεφτά του, (...για αυτό της συγκεκριμένης προσφοράς δεν το συζητώ καν...) οπότε η δεύτερη μπαταρία και ο φορτιστής μου έκατσε μια χαρά.... Αναμένοντας την παραλαβή τώρα.
Με το καλό να παραλάβεις φίλε μου!
Χαίρομαι που ακούω ότι είναι καλό!

Evo καλες εργασιες να εχεις με το Black & Decker.
Ειχα παρει κι εγω το 18V του Κωτσοβολου (στα 47 ευρω με 2 μπαταριες 2ΑΗ και μεγαλο φορτηστη βαση) φοβερη ευκαιρια τοτε, το μονο θεμα που εχω ειναι οτι το τσοκ χαλαρωνει ευκολα.
Κυρ το φυσητηρακι τι ειναι, ολο κωδικοποιημενα τα γραφεις

Ειχα παρει κι εγω το 18V του Κωτσοβολου (στα 47 ευρω με 2 μπαταριες 2ΑΗ και μεγαλο φορτηστη βαση) φοβερη ευκαιρια τοτε, το μονο θεμα που εχω ειναι οτι το τσοκ χαλαρωνει ευκολα.
Σε ευχαριστώ Σωφρον!
Καλά τότε ήταν μεγάλη ευκαιρία και με 2ρες μπαταρίες... τσάμπα. Ήσουν από τους τυχερούς.

Εδω εισαι φιλε.

black-and-decker-18v-powercommand-boost-blower-taken-on-may-9-2016-picture-id632843486

https://www.amazon.com/BLACK-DECKER-LSW321-Lithium-POWERCOMMAND/dp/B00D8GWX0I

Και εχει και ακομη περισσοτερα εργαλεια για την φροντιδα ενος κηπου.

[video]https://m.media-amazon.com/images/I/C1uO464VclS.mp4[/video]

Καλημέρα σας,παρέλαβα κι εγώ από το e shop το κρουστικό b&d στα 59.99 και το συνδύασα με την προσφορά από τα media markt με το απλό δραπανοκατσαβιδο b&d στα 39.99.δυο μπαταρίες δύο εργαλεία στα 100 και μια αρχή για τα επόμενα της σειράς.επομενη αγορά ελπίζω το δισκοπριονο

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα σας,παρέλαβα κι εγώ από το e shop το κρουστικό b&d στα 59.99 και το συνδύασα με την προσφορά από τα media markt με το απλό δραπανοκατσαβιδο b&d στα 39.99.δυο μπαταρίες δύο εργαλεία στα 100 και μια αρχή για τα επόμενα της σειράς.επομενη αγορά ελπίζω το δισκοπριονο

Καλορίζικα και καλοδουλευτα!
Αν δεν είχες αλλά δραπανοκατσαβιδα μπαταρίας έκανες πολύ σωστή κίνηση.
Να τα χαρείς φίλε μου!

Έχω ένα parkside20v, όχι το κρουστικο και περίμενα μήπως και βγάλει το κρουστικό η το δισκοπριονο αλλά μάταια. Και κατέληξα να ξεκινήσω με b&d τη 18v σειρά

Και εγώ έχω το 20V μπουλονοκλειδο με 3 Ah μπαταρία που μου το είχαν φέρει από Ιταλία μιας και εδώ δεν το έχει φέρει και περίμενα να πάρω και το κρουστικο να πάντρεψω και τις μπαταρίες αλλά βαρέθηκα να περιμενω και μιας και είδα σήμερα το πρωί την προσφορά στον καυκα πέρασα και το τσίμπησα.
Έχω ένα parkside20v, όχι το κρουστικο και περίμενα μήπως και βγάλει το κρουστικό η το δισκοπριονο αλλά μάταια. Και κατέληξα να ξεκινήσω με b&d τη 18v σειρά

Βγήκα για κάτι δουλίτσες σήμερα και χτύπησα και το κατι τις μου...

Attachments

• 4B485582-6B85-4ED6-97EB-D735D048000E.jpg
    4B485582-6B85-4ED6-97EB-D735D048000E.jpg
    303.7 KB · Views: 167
Kαλοριζικα Μπαμπη!
Αμα βρεις για το καρφωτικο καρφακια των 6μμ πες μου please.
Την ξυστρα που σκεφτεσαι να την χρησιμοποιησεις? Ωραιο εργαλειακι για ολα τα υλικα.