Αυτά γίνονται μόνο όταν εργάζεσαι στο Δημόσιο![]()
14 χρονια στο γραφειο ξερεις ποσα εργαλεια εχω ξεπακεταρει εκει??????
Μεχρι και μια 4αδα ζαντες αυτοκινήτου που μου παραδοθηκε απο Ιαπωνια!!!
Αυτά γίνονται μόνο όταν εργάζεσαι στο Δημόσιο![]()
Παραλαβη σημερα ενος ....βιβλιου για τορνους. Wood Turning, a foundation course. https://www.amazon.co.uk/gp/product/1784940631/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o07__o00_s00?ie=UTF8&psc=1
Eνα απο τα 3 βιβλια σχετικα με τον τορνο που εχω ηδη παραγγειλει και που θα κοσμησουν την Βιβλιοθηκη της Ξυλουργικης που εχω ξεκινησει απο περυσι. Περιμενω και 2 βιβλια για το ακονισμα και τις διαφορες τεχνικες του.
![]()
Ολα αυτα τα βιβλια, περαν απο το οτι ειναι παρα πολυ ευχαριστα να τα διαβαζεις, σου προσθετουν πολυ σημαντικες λεπτομερειες σε αυτα που ηδη γνωριζουμε απο την πραξη (η νομιζουμε οτι γνωριζουμε..).
Τις περισσοτερες φορες βγαινουν και σε μεταχειρισμενα που ξεκινουν απο λιγα cents! Ολα τα μεταχειρισμενα που εχω αγορασει ειναι σαν καινουρια! Tα μεταφορικα ειναι συνηθως γυρω στα 4-5 ευρω.
Εμένα ρε παιδιά με ξενερώνουν άσχημα τα πλαστικά γρανάζια που έχουν.Θα μπορούσαν άραγε να αλλαχθούν με μεταλλικά;
...φαντάζομαι στην skf θα μπορείς να βρεις αντίστοιχο βήμα και διάμετρο γρανάζι , αν όχι πας σε μηχανουργείο .
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.