Tι παραλάβαμε σήμερα..

Φίλε Γιωργο ειχα μια μεγάλη μερα και καλα που μου το θύμησες!!!
Ειναι διπλης συστασης η λαβη της οντως!!! Η κοκκινη σκληρη ενω η μπλε η εξωτερικη μαλακη!!! Ετσι ειναι πολυ εργονομική στο κλιπσαρισμα-πρεσαρισμα!!!
Τέλεια! Σ' ευχαριστώ πολύ!!καλή ξεκούραση!

Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτα Βασιλη!

Καλυτερα ισως που δεν βρηκες τα τρυπανια κουκουναρας Βασιλη. Αυτα που ειχα παρει πριν 5-6 χρονια μονο για βαριδια σε πετονια εκαναν.
Σοβαρα ρε Χιωτη? Τετοιο πραγμα απο το lidl?

ΥΣ.Τα πηρα και γω γιατι καπου διαβασα καλα σχολια, δεν τα εχω ανοιξει ακομη, να τα επιστρεψω?

ΥΣ.Τα πηρα και γω γιατι καπου διαβασα καλα σχολια, δεν τα εχω ανοιξει ακομη, να τα επιστρεψω?

Εγραψα 'ισως καλυτερα που δεν τα βρηκε' γιατι αναφερομουν στα δικα μου που τα πηρα πολλα χρονια πριν. Τωρα μπορει να εχουν βελτιωσει την ποιοτητα και ειναι κριμα να χασεις τετοιο τεφαρικι..:)

Να χαίρεστε τις καινούργιες παραλαβές σας παιδιά.

Μιχάλη περιμένουμε Review από τον απογυμνωτή όταν με το καλό ευκαιρήσεις.

Toν δοκιμασα Γιωργο και κανει δουλιτσα αν και δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο.
Σε διατομες ομως κατω του 1μμ ποτε κανει δουλεια ποτε δεν κανει και κοβει το καλωδιο.. Σαν ολους τους αλλους απογυμνωτες αυτου του τυπου δηλαδη, συμπεριλαμβανομενου και του Knipex.
Τωρα βεβαια ποιος κανει δουλεια με καλωδια 0.5 και 0.9μμ. Εκει πας σε ειδικο απογυμνωτη για συγκεκριμενες διατομες αυτων των μικρων μεγεθων.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτα Βασιλη!

Καλυτερα ισως που δεν βρηκες τα τρυπανια κουκουναρας Βασιλη. Αυτα που ειχα παρει πριν 5-6 χρονια μονο για βαριδια σε πετονια εκαναν.

χαχα ευχαριστω Μιχαλη ευτυχωσς λες και μου εκανε εντυπωση η διαφορα τιμης με το σκρουζ που ειδα!!

Πίσω τροχάδην Νεκ ... με 5 τι περιμένεις όταν αντίστοιχα οικονομικά ξεκινούν από 20+ ...

Eνα σετακι πενσας ακροδεκτων και ενας απογυμνωτης καλωδιων μαζι με διαφορους ακροδεκτες απο amazon.co.uk 9.5 λιρες! https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07D2GQV1F/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03__o00_s00?ie=UTF8&psc=1

Το αγορασα απο αμαζον για να μπορω να το επιστρεψω αν ηταν για τα μπαζα η πενσα. Ειχε και manual μεσα!!

Πολυ ικανοποιητικη η αποδοση της πενσας σε ολο το φασμα των ακροδεκτων, απο μικρους εως μεγαλους. Αξιζε καθε γροσσι η επενδυση!!

Καλημερα, η αγορα εγινε απο αμαζον, η αποστολη ηρθε απο κινα ; ποσο βγηκε με τα μεταφορικα και ποσο καιρο εκανε; σε πλακωσα σε ερωτησεις..... :2thumb22sup:

Kαλως τον,
Η αγορα εγινε 10 Ιανουαριου και ηρθε στις 24 Ιανουαριου. Τα μεταφορικα ειναι αλλες 7.5 λιρες αν το παρεις μονο του. Εγω το πηρα με αλλα πραγματα μαζι και με αλλους 2 φιλους οποτε τα μεταφορικα ηταν ελαχιστα ουσιαστικα.

Kαλως τον,
Η αγορα εγινε 10 Ιανουαριου και ηρθε στις 24 Ιανουαριου. Τα μεταφορικα ειναι αλλες 7.5 λιρες αν το παρεις μονο του. Εγω το πηρα με αλλα πραγματα μαζι και με αλλους 2 φιλους οποτε τα μεταφορικα ηταν ελαχιστα ουσιαστικα.

Σε ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση.Απο οοσο καταλαβα οτο το σετ βγαινει 17 περιπου λιρες.Αξιζει ο απογυμνωτης;Και το πακετακι υποθετω απο κινα;

Ο απογυμνωτης ειναι ιδιος με ολους τους αντιστοιχους της αγορας, δηλαδη μετριος κατα τη γνωμη μου. Το πακετακι με τους ακροδεκτες χρησιμο. Η πενσα αξιζει.

Για τόσο μικρό ποσόν δεν παίρνω τηλέφωνο.... να τα κρατήσεις κάποια στιγμή μπορεί να σου χρειασθούν. Ήθελα να ήξερα γιατί μπαίνεις εκεί μέσα αφού βγάζεις σπυράκια :flipout::flipout::flipout:

Για τόσο μικρό ποσόν δεν παίρνω τηλέφωνο.... να τα κρατήσεις κάποια στιγμή μπορεί να σου χρειασθούν. Ήθελα να ήξερα γιατί μπαίνεις εκεί μέσα αφού βγάζεις σπυράκια :flipout::flipout::flipout:

Έλιωσα μιλάμε στο γέλιο!!!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χωρίς απόδειξη όχι.

Μόνο αν πάρει κάνα τηλέφωνο ο Νίκος...!!!
Τη βρηκα ρεε:BDGBGDB55:

Γιατι εχει καλα τυρια, κασερια, σαλαμια (πχιοτικα σε προσφορες συχνα) καθως και πανες, μωρομαντηλα και σοκολατες! Πέρνω και καμια φορμα που και που!

Ενα φορστνερ DEWALT 57mm για να μου κανει την ζωη πιο ευκολη στην αναρτηση των κομματιων στο τσοκ του ξυλοτορνου!

Βεβαια θα δουλευτει με το δραπανοκατσαβιδο καθως το κολωνατο μου δεν...
Ουτε με το νεο του λιντλ που δοκιμασαμε με τον Giannisx4.

viber-image.jpg

Καλοριζικο Κυριακο!

Δηλαδη θα το χρησιμοποιεις για να κανεις τρυπες σε ξυλο για να πιανονται στο τσοκ του τορνου? Αν ναι, γιατι δεν επαιρνες ενα αντιστοιχο κινεζικο με πολυ λιγοτερα χρηματα. Αφου δεν θες πολυ βαθος ουτως η αλλως.