Ευχαριστώ η χαρα της παραλαβήςΛαμπιριζει σα Χριστουγεννιατικο δεντρο)
Kαλοριζικο!!
αυτο είναι το brushless απο την προσφορα του praktiker στα 167 ευραΚαλορίζικο!Αν δεν είναι το brushless το έχω και είναι θηρίο,σκύλος!
ναι Ευχαριστώ πολυΑκόμα καλύτερα,και σε σούπερ τιμή.
χαχαχαχαχα Ευχαριστώ πολύ μετα στο σπιτι εχει unboxing και δοκιμή για τυχών εκκεντρο τσοκΑνδρεα και ψηλε ωραια χρωματα!!!!!!
Βασικα αυτα ειναι χρωματα!!!!
Καλοδουλευτα παιδια!!!!
Μιχαλη τα κυκλωνικα ειναι απίστευτα εργαλεια!!!
Και πολυ καλα εκανες! Μεγια και καλοδουλευτο! Το μονο που προσωπικα με χαλαει στο συγκεκριμένο ειναι η μπαταρια που δεν ειναι χωνευτη οπως στα boschπαιδιά δεν άντεξα το χτύπησα μια που το αποφάσισα πηρα το καλό![]()
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ πολυΚαι πολυ καλα εκανες! Μεγια και καλοδουλευτο! Το μονο που προσωπικα με χαλαει στο συγκεκριμένο ειναι η μπαταρια που δεν ειναι χωνευτη οπως στα bosch
Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
χαχαχαχαχα προσεχώς χρωστάω φώτο το βραδυ μόλις σχολάσω ΕυχαριστώΚαλορίζικες οι παραλαβές σας Κύριοι. Μιχάλη, Ψιλέ, Ανδρέα. να είστε καλά να μαστορεύετε.
Ανδρέα χτύπησες ωραίο εργαλείο αλλά δείξτο μας να κάνουμε οφθαλμόλουτρο, τι το έχεις εγκλωβισμένο ακόμα μέσα στο κουτί του ; βγάλτο έξω να πάρει αέρα !!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.