Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτο!!!
Ισως χρειαστει να προσθέσω και εγω μια στο εργαλειοστασιο μου

Να πάρεις Κυριάκο μπας και δει κανένα εργαλείο της προκοπής το εργαλειοστάσιό σου..:flipout::flipout::flipout:

καλοριζικες παιδιά οι παραλαβές σας και αλλη μια απο μενα η μικρή γκαζοταναλια κλειδί.το μονο που με χαλασε ειναι οτι σε ενα σημείο στην τριτη φώτο εχει φύγει στην γωνία μπροστά ενα κομματάκι απο το ασημένιο χρώμα δεν ειναι κατι σοβαρό αλλα με χαλάει λετε να το αφησω όπως ειναι η να τους παρω τηλ
a6e1389871250ec7c43815c86be33e43.jpg
aee335e1dc16f06da4a7fc1cdaa4a7cc.jpg
0d894fdc1d6d7f2de3c8acc79c439286.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ωραίο και ποιοτικό αυτό το εργαλειάκι-μινιατούρα.
Και πως να μην σε χαλάει άμα πληρώνεις ένα σεβαστό ποσό σε κάποιο εργαλείο που ξέρεις ότι συγκαταλέγεται στα κορυφαία.
Ελπίζω να μην είναι τίποτα το σοβαρό, μόνο κάποια φλύδα από χρώμα. αλλά ακόμα κι έτσι φτάνει για να χαλάσει η εικόνα.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ωραίο και ποιοτικό αυτό το εργαλειάκι-μινιατούρα.
Και πως να μην σε χαλάει άμα πληρώνεις ένα σεβαστό ποσό σε κάποιο εργαλείο που ξέρεις ότι συγκαταλέγεται στα κορυφαία.
Ελπίζω να μην είναι τίποτα το σοβαρό, μόνο κάποια φλύδα από χρώμα. αλλά ακόμα κι έτσι φτάνει για να χαλάσει η εικόνα.
ακριβώς οπως τα λες ενα κομματάκι ειναι απο χρώμα κανει ενα ελαφρό σκαλοπατακι αλλα μου χτυπάει στο μάτι αν παρω λετε την knipex ενα τηλ λετε να κανω κατι η να μην ασχοληθώ; θα μου πείτε εισαι παράξενος αλλα ειμαι περίεργος με κάτι τέτοια

απο protool το πηρα Παναγοπουλος και δεν το είχαν και το παρήγγειλαν απο Γερμανία και περίμενα 15-20 μερες να έρθει

Ότι νομίζεις Ανδρέα. αν όντως δεν είναι πρόβλημα άστο, αλλά αν είναι όποτε το πιάνεις στα χέρια σου και λες ''μα γιατί '' τότε ζήτα αντικατάσταση ή τα χρήματά σου πίσω αρκεί να μην επιβαρυνθείς με μεταφορικά κ.λ.π.

Ωραιο εργαλειο Παναγιωτη.
Θελω και γω αλλα ειμαι ακομη under the line στο αν τη χρειαζομαι ή οχι.:flipout:

Ότι νομίζεις Ανδρέα. αν όντως δεν είναι πρόβλημα άστο, αλλά αν είναι όποτε το πιάνεις στα χέρια σου και λες ''μα γιατί '' τότε ζήτα αντικατάσταση ή τα χρήματά σου πίσω αρκεί να μην επιβαρυνθείς με μεταφορικά κ.λ.π.
να σου πω σκέφτομαι και την ταλαιπωρία και αν εχουν να μου δωσουν και άλλο μπορεί να τους καλέσω και βλέπουμε

Από καιρό με έτρωγε να πάρω μία σπαθοσέγα. Σκεφτόμουν να πάρω αυτή του Lidl καθώς η Ryobi (που έχω μπαταρίες) έβγαινε ακριβά.
Βρήκα όμως δελεαστική τιμή και τελικά πήρα την Ryobi.

Τα μεταφορικά λίγο αυξημένα αλλά στην τελική η τιμή πολύ καλή. Παραγγελία την Παρασκευή 25/1 και ήρθε σήμερα. DHL

Το ανεβάζω για όποιον ενδιαφέρεται
ΥΓ. από ότι είδα δεν έχει άλλο στοκ.

Kαλοριζικη η σπαθοσεγα Παναγιωτη! Πολυ καλη η τιμη!

Eχω το ιδιο μοντελο με αυτο που πηρες το οποιο ειναι οντως πολυ ισχυρο.
Το αντικραδασμικο δεν μειωνει ουσιαστικα τους κραδασμους οσο θα ηθελες. Κατα τα αλλα το εργαλειο ειναι δυναμη -με λαμες Bosch ομως επανω του :))

Γενικως τα 18βολτα Ryobi ειναι πολυ δυνατα εργαλεια σε ροπη/ισχυ σε σχεση με ολα τα υπολοιπα 18βολτα, ειναι ομως ερασιτεχνικα και λογικα δεν μπορεις να τα ζοριζεις καθε μερα και με τις ωρες οπως θα ζοριζες τα Bosch/Makita/Dewalt. Οτι ερωτηση θελετε εδω ειμαστε, εχω πλεον σχεδον ολη την 18βολτη σειρα.

Μπαταριες να δουμε απο που θα προμηθευομαστε αμα χρειαστουμε!

Για τη knipex, ζητας αντικατασταση. Εγω δεν θα το αφηνα ετσι, λειτουργικο δεν ειναι, αλλα καινουργιο εργαλειο με ελλατωμα, ειδικα απο καταστημα στην Ελλαδα.

Για τη knipex, ζητας αντικατασταση. Εγω δεν θα το αφηνα ετσι, λειτουργικο δεν ειναι, αλλα καινουργιο εργαλειο με ελλατωμα, ειδικα απο καταστημα στην Ελλαδα.
τωρα μόλις πηρα τηλ παιδιά δεν εχω λόγια ευγενικοί άνθρωποι μου ειπαν και συγγνώμη και οτι δεν έπρεπε να το στείλουν έτσι θα μου στειλουν καινούργιο και θα τους το στείλω αυτο πίσω όλα καλα λοιπόν

Καλοριζικο το πενσιδιο Ανδρεα! Να παρεις ολα τα μικρα εργαλεια της Knipex μεχρι 12 εκατοστα μηκος, ειναι χαρμα οφθαλμων, λειτουργικοτατα και ιδανικα για συλλογη :))

Σημερα ηρθαν και καποια εξαρτηματα της Triton αλλά για το τροχιστικο της Scheppach. Απο Αμαζον Αγγλιας.

Eνα εργαλειακι για ευρεση σωστης γωνιας και μια επεκταση για να μην χρειαζεται να βγαλεις τα στηριγματα και να βαλεις αναποδα για να τροχισεις στον δευτερο τροχο.
46015498875_247d7eb617_c.jpg

Εδω ομως ειχα ενα προβλημα καθως οι ραβδοι στηριξης της Scheppach απεχουν μεταξυ τους 10 εκατοστα, ενω της Τριτον 8.5εκ. οπως φαινεται απο την παρακατω φωτο.

Δεν ταιριαζει δηλαδη το εξαρτημα της Τριτον στις ραβδους στηριξης της Scheppach. To εξαρτημα εχει τις τρυπες πιο κοντα μεταξυ τους.
46877490262_8db0dfb4b6_c.jpg

Δεν ελεγε να το επεστρεφα καθως ηταν δικο μου λαθος παραγγελιας.
Eτσι λοιπον μετα απο 1 ωρα χαρωπης δουλειας, εγιναν οι απαραιτητες μετατροπες και ολα δουλευουν στην εντελεια!
Περισσοτερα για την παντεντα.. στο DIY νημα αυριο :))

Καλοριζικο το πενσιδιο Ανδρεα! Να παρεις ολα τα μικρα εργαλεια της Knipex μεχρι 12 εκατοστα μηκος, ειναι χαρμα οφθαλμων, λειτουργικοτατα και ιδανικα για συλλογη :))

Σημερα ηρθαν και καποια εξαρτηματα της Triton αλλά για το τροχιστικο της Scheppach. Απο Αμαζον Αγγλιας.

Eνα εργαλειακι για ευρεση σωστης γωνιας και μια επεκταση για να μην χρειαζεται να βγαλεις τα στηριγματα και να βαλεις αναποδα για να τροχισεις στον δευτερο τροχο.
46015498875_247d7eb617_c.jpg

Εδω ομως ειχα ενα προβλημα καθως οι ραβδοι στηριξης της Scheppach απεχουν μεταξυ τους 10 εκατοστα, ενω της Τριτον 8.5εκ. οπως φαινεται απο την παρακατω φωτο.

Δεν ταιριαζει δηλαδη το εξαρτημα της Τριτον στις ραβδους στηριξης της Scheppach. To εξαρτημα εχει τις τρυπες πιο κοντα μεταξυ τους.
46877490262_8db0dfb4b6_c.jpg

Δεν ελεγε να το επεστρεφα καθως ηταν δικο μου λαθος παραγγελιας.
Eτσι λοιπον μετα απο 1 ωρα χαρωπης δουλειας, εγιναν οι απαραιτητες μετατροπες και ολα δουλευουν στην εντελεια! Περισσοτερα για την παντεντα.. στο DIY νημα :))
να σε καλα Ευχαριστώ

Τι εκανες ρε Κυριακο! :SFGSFGSF: φανταζομαι τα ςξωφυλλα τα κολλησες χειροκινητα και δεν ειναι καποιο αυτοκολλητο που δεν προσεξα..ποσο το τεμαχιο?
Το pulvo που εχεις πανω πανω τη διαφορα εχει με τα κατω κλασσικα?