Ηρθε Χθες 28/1 !!!6/1/19 παραγγειλα εγω απο Banggood για να τσεκαρουμε χρονους!
ενα ψιλοκουνιματακι στο τσοκ διαπίστωσα μονο λογικα ειναι φυσιολογικό και στο gsr που εχω το κάνει πάντως ειναι δυνατό εργαλείοΚαλορίζικες οι παραλαβές σας Κύριοι. Μιχάλη, Ψιλέ, Ανδρέα. να είστε καλά να μαστορεύετε.
Ανδρέα χτύπησες ωραίο εργαλείο αλλά δείξτο μας να κάνουμε οφθαλμόλουτρο, τι το έχεις εγκλωβισμένο ακόμα μέσα στο κουτί του ; βγάλτο έξω να πάρει αέρα !!
να σε καλα ΕυχαριστώΑυτό είναι εργαλείο, μπράβο Αντρίκο να το χαρείς !!
Κάποια στιγμή πρέπει να χτυπήσω κι εγώ ένα κιτρινούλι. έτσι για τη συλλογή μου, να λέω ότι έχω κι ένα Dewalt. (ελπίζω να μην το δει ο Κυριάκος αυτό το σχόλιο)...![]()
DEWALT DCD795D2QW 18V*Να παρεις Γιωργο!
Μπας και δει και κανενα εργαλείο η συλλογή σου!!!
Χαχαχαχαχα
Ανδρεα ωραιοτατο λεμε!
Θυμησε μου τον κωδικο του μοντελου.
Με γεια!ενα ψιλοκουνιματακι στο τσοκ διαπίστωσα μονο λογικα ειναι φυσιολογικό και στο gsr που εχω το κάνει πάντως ειναι δυνατό εργαλείο![]()
![]()
![]()
Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ του έβαλα ενα Bosch τρυπάνι και γυρνάει κανονικά δεν παρατήρησα κάτι αυριο θα φορτίσω και τις μπαταρίεςΜε γεια!
Το κουνηματακι ειναι φυσιολογικο για τα κρουστικα. Το θεμα ειναι να μην ειναι εκκεντρο. Εδω δεν ειναι το BD των 40 που πηρα, θα ειναι αυτο να μου πεις;..
Ηρθε Χθες 28/1 !!!
Πολυ καλος χρονος 22 ημερες θεωρω.
Και το παχυμετρο εξαιρετικο θεωρω εκ πρωτης!
![]()
Ευχαριστω ναι κυριακο το γνωστο!!Καλοδουλευτα Βασιλη!!!
Το Ολυμπους ειναι τα γνωστα απο την τηλεοραση?
Kαλοδουλευτα συναδελφοι!
Ναι Κυριακο, τα γνωστα απο την τηλεοραση ειναι.
To ανταλλακτικο ειναι για το μονο φιλτρο παγκου Βασιλη?
Μεγεια μεγεια!! Μπορω να πω πως με προλαβες καθως την αλλη βδομάδα σχεδιαζω να παραγγειλω τη λιγο μεγαλύτερη r18rs. Περιμένω πρωτες εντυπωσεις απο τη λειτουργία της ωστε να ξερω και γω τι να περιμενω πανω κατω..
Ευχαριστώ, θα αργήσει λίγο η δοκιμή της. Ο πλέον κατάλληλος να σου πει είναι ο Μιχάλης (Χιώτης)
Δεν ξέρω κατα πόσο είναι αντικειμενική αυτή η σύγκριση.
Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παναγιώτη ωραίο εργαλείο. καλορίζικο να είναι και καλές κοπές. Γρήγορα πάντως ήρθε από Ιταλία.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.