Tι παραλάβαμε σήμερα..

6/1/19 παραγγειλα εγω απο Banggood για να τσεκαρουμε χρονους!
Ηρθε Χθες 28/1 !!!
Πολυ καλος χρονος 22 ημερες θεωρω.
Και το παχυμετρο εξαιρετικο θεωρω εκ πρωτης!

20190129-100844.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικες οι παραλαβές σας Κύριοι. Μιχάλη, Ψιλέ, Ανδρέα. να είστε καλά να μαστορεύετε.
Ανδρέα χτύπησες ωραίο εργαλείο αλλά δείξτο μας να κάνουμε οφθαλμόλουτρο, τι το έχεις εγκλωβισμένο ακόμα μέσα στο κουτί του ; βγάλτο έξω να πάρει αέρα !!
ενα ψιλοκουνιματακι στο τσοκ διαπίστωσα μονο λογικα ειναι φυσιολογικό και στο gsr που εχω το κάνει πάντως ειναι δυνατό εργαλείο
e96eebad4f915e9545a8ae43938d30fd.jpg
f0f0a0933cb0ba60b1e84392f9434ad6.jpg
9cc7556d642d864ce6b0fde1ba881a95.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαλοδουλευτα συναδελφοι!

Ναι Κυριακο, τα γνωστα απο την τηλεοραση ειναι.

To ανταλλακτικο ειναι για το μονο φιλτρο παγκου Βασιλη?

Αυτό είναι εργαλείο, μπράβο Αντρίκο να το χαρείς !!

Κάποια στιγμή πρέπει να χτυπήσω κι εγώ ένα κιτρινούλι. έτσι για τη συλλογή μου, να λέω ότι έχω κι ένα Dewalt. (ελπίζω να μην το δει ο Κυριάκος αυτό το σχόλιο)...:flipout:

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτό είναι εργαλείο, μπράβο Αντρίκο να το χαρείς !!

Κάποια στιγμή πρέπει να χτυπήσω κι εγώ ένα κιτρινούλι. έτσι για τη συλλογή μου, να λέω ότι έχω κι ένα Dewalt. (ελπίζω να μην το δει ο Κυριάκος αυτό το σχόλιο)...:flipout:
να σε καλα Ευχαριστώ

Να παρεις Γιωργο!
Μπας και δει και κανενα εργαλείο η συλλογή σου!!!
Χαχαχαχαχα

Ανδρεα ωραιοτατο λεμε!
Θυμησε μου τον κωδικο του μοντελου.
DEWALT DCD795D2QW 18V*

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

ενα ψιλοκουνιματακι στο τσοκ διαπίστωσα μονο λογικα ειναι φυσιολογικό και στο gsr που εχω το κάνει πάντως ειναι δυνατό εργαλείο
e96eebad4f915e9545a8ae43938d30fd.jpg
f0f0a0933cb0ba60b1e84392f9434ad6.jpg
9cc7556d642d864ce6b0fde1ba881a95.jpg

Με γεια!
Το κουνηματακι ειναι φυσιολογικο για τα κρουστικα. Το θεμα ειναι να μην ειναι εκκεντρο. Εδω δεν ειναι το BD των 40 που πηρα, θα ειναι αυτο να μου πεις;..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με γεια!
Το κουνηματακι ειναι φυσιολογικο για τα κρουστικα. Το θεμα ειναι να μην ειναι εκκεντρο. Εδω δεν ειναι το BD των 40 που πηρα, θα ειναι αυτο να μου πεις;..
Ευχαριστώ του έβαλα ενα Bosch τρυπάνι και γυρνάει κανονικά δεν παρατήρησα κάτι αυριο θα φορτίσω και τις μπαταρίες

Ηρθε Χθες 28/1 !!!
Πολυ καλος χρονος 22 ημερες θεωρω.
Και το παχυμετρο εξαιρετικο θεωρω εκ πρωτης!

20190129-100844.jpg

Καλοριζικο πατριωτακι! Ο χρονος παραλαβης ειναι πολυ καλος.

Γιατι βρε πληρωσες 3 φορες επανω για να σου δινει τις ιντσες σε κλασμα? Αυτα ειναι μονο στους αμερικανους χρησιμα.

Το Caliper παντως γραφεται με ενα λαμδα οχι με δυο που γραφει το μανουαλ :)))

Για τσεκαρε το για ακριβεια. Δες πρωτα αν περναει φως οταν εχεις κλειστες τις σιαγονες. Μετα αν σου δινει τα ιδια αποτελεσματα οταν μετρας το ιδιο αντικειμενο και σε διαφορετικα σημεια των σιαγονων.
Μετα τσεκαρε το σε κατι που γνωριζεις ποσο ακριβως παχος εχει. Ενα φιλερακι ειναι ιδανικο.

Το πρωτο τεστ εγινε ηδη!
Επισης με βαση αυτό και το γεγονος πως ειναι ατσαλινο θα δινει σταθερη μετρηση ανεξαρτήτως του που πιανεις το αντικειμενο!
Επισης εχω καποια κλειδια σε ιντζες και καποια τρυπανια επισης που ετσι εχεις αμεσα την μετατροπη σε μετρικα!
Πιστευω αξιζει τα 12 ευρω του!

Kαλοδουλευτα συναδελφοι!

Ναι Κυριακο, τα γνωστα απο την τηλεοραση ειναι.

To ανταλλακτικο ειναι για το μονο φιλτρο παγκου Βασιλη?

Μιχαλη ναι για μονο ανω παγκου ειναι !

Από καιρό με έτρωγε να πάρω μία σπαθοσέγα. Σκεφτόμουν να πάρω αυτή του Lidl καθώς η Ryobi (που έχω μπαταρίες) έβγαινε ακριβά.
Βρήκα όμως δελεαστική τιμή και τελικά πήρα την Ryobi.

Τα μεταφορικά λίγο αυξημένα αλλά στην τελική η τιμή πολύ καλή. Παραγγελία την Παρασκευή 25/1 και ήρθε σήμερα. DHL

Το ανεβάζω για όποιον ενδιαφέρεται
ΥΓ. από ότι είδα δεν έχει άλλο στοκ.

c5e049.jpg

EHl2

fbd6db.jpg

Μεγεια μεγεια!! Μπορω να πω πως με προλαβες καθως την αλλη βδομάδα σχεδιαζω να παραγγειλω τη λιγο μεγαλύτερη r18rs. Περιμένω πρωτες εντυπωσεις απο τη λειτουργία της ωστε να ξερω και γω τι να περιμενω πανω κατω..

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μεγεια μεγεια!! Μπορω να πω πως με προλαβες καθως την αλλη βδομάδα σχεδιαζω να παραγγειλω τη λιγο μεγαλύτερη r18rs. Περιμένω πρωτες εντυπωσεις απο τη λειτουργία της ωστε να ξερω και γω τι να περιμενω πανω κατω..

Ευχαριστώ, θα αργήσει λίγο η δοκιμή της. Ο πλέον κατάλληλος να σου πει είναι ο Μιχάλης (Χιώτης)
Δεν ξέρω κατα πόσο είναι αντικειμενική αυτή η σύγκριση.

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παναγιώτη ωραίο εργαλείο. καλορίζικο να είναι και καλές κοπές. Γρήγορα πάντως ήρθε από Ιταλία.

Ευχαριστώ Γιώργο.