Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Γεια σου Μιχάλη βιβλιοφάγε. σε ζηλεύω ρε συ, εγώ δεν τόχω ρε γμτο.

Καλορίζικες οι λαμίτσες σου Παναγιώτη.

χεχε, βιβιλιοσυλλεκτης θα ελεγα, οχι βιβλιοφαγος :))

Αναθεμα κι αν εχω διαβασει ενα ολοκληρο κεφαλαιο απο οποιοδηποτε βιβλιο, εκτος απο ενα, θυμαμαι, για το φινιρισμα ξυλου..
Ολα τα αλλα αποσπασματικα εντελως. Απλα τα ανοιγω και οπου πεσει το ματι και εχει ενδιαφερον, διαβαζω λιγακι.

Black Friday παραλαβή σημερα. Ειχε παραγγελθει καπου στις 26 Νοεμβρίου. Οδηγος για μεντεσέδες, πολυ καλη ποιοτητα πλαστικου, πολυ καλη και προσεγμενη συσκευασια, το τρυπανακι φαίνεται λιγο καλυτερο απο τα κινεζικα του κιλου καθως και ανταπτορες για μικροτερους μεντεσεδες των 26mm. Και φυσικα οδηγιες σε απλα, κατανοητα κινεζικα. Ολα αυτα στην τιμη των 17 ευρω
0da410ad04db1e24a90cd6248f01d822.jpg

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

χεχε, βιβιλιοσυλλεκτης θα ελεγα, οχι βιβλιοφαγος :))

Αναθεμα κι αν εχω διαβασει ενα ολοκληρο κεφαλαιο απο οποιοδηποτε βιβλιο, εκτος απο ενα, θυμαμαι, για το φινιρισμα ξυλου..
Ολα τα αλλα αποσπασματικα εντελως. Απλα τα ανοιγω και οπου πεσει το ματι και εχει ενδιαφερον, διαβαζω λιγακι.

έτσι ε ; κι εγώ που νόμιζα ότι τα ξεψαχνίζεις στην κυριολεξία !! χα χα χα

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Εκτος και αν ειναι makita με το γιαπωνεζικο τσοκ.
Για δοκιμασε να βαλεις τα τρυπανια λιγο πιο βαθεια μεσα στο τσοκ.

Παντως, εκτος εαν ασχολησει με φασον δουλειες για την ΝASA, θα σου ελεγα να μην σε απασχολει η μικρη ταλαντευση. Λιγο πολυ ολα τα τρυπανια την εχουν αδιακριτως μαρκας.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

θα στρώσει σιγα σιγα........τα ευρωπαϊκά θελουν στρώσιμο χαχαχαχαχα

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κι εγώ θεωρώ οτι δεν είναι φυσιολογικό να υπάρχει ταλάντωση.
Έχω 3 Makita 18-V κι ένα Bosch 12V (GSB) και δουλεύουν όλα άψογα. Σίγουρα δεν έχουν την ακρίβεια καλού μηχανουργικού τόρνου αλλά ταλάντωση δεν έχουν.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κι εγώ θεωρώ οτι δεν είναι φυσιολογικό να υπάρχει ταλάντωση.
Έχω 3 Makita 18-V κι ένα Bosch 12V (GSB) και δουλεύουν όλα άψογα. Σίγουρα δεν έχουν την ακρίβεια καλού μηχανουργικού τόρνου αλλά ταλάντωση δεν έχουν.
δηλ λέτε να παω για αντικατάσταση;εχω 14 μερες απο την αγορά που εγινε προχθές

Αν έχει ταλάντωση ορατή με το μάτι εγώ θα το πήγαινα. Δεν μπορώ να ξέρω, χωρίς να το δώ, τι εννοείς εσύ ταλάντωση.
Δοκίμασε να τρυπήσεις μια λαμαρίνα μ´ένα τρυπάνι μετάλου. Εκεί θα το καταλάβεις, άν το τρυπάνι αρχίσει να κόβει βόλτες έχεις πρόβλημα.

Αν έχει ταλάντωση ορατή με το μάτι εγώ θα το πήγαινα. Δεν μπορώ να ξέρω, χωρίς να το δώ, τι εννοείς εσύ ταλάντωση.
Δοκίμασε να τρυπήσεις μια λαμαρίνα μ´ένα τρυπάνι μετάλου (κάνε μια μικρη πονταρισιά πρώτα).
Εκεί θα το καταλάβεις, άν το τρυπάνι αρχίσει να κόβει βόλτες έχεις πρόβλημα.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δοκίμασε να τρυπήσεις μια λαμαρίνα μ´ένα τρυπάνι μετάλου. Εκεί θα το καταλάβεις, άν το τρυπάνι αρχίσει να κόβει βόλτες έχεις πρόβλημα.
θα το παω αυριο πισω να δουμε τι θα μου πουν τσοκ Πάντος γυρνάει σωστά τα τριπανια ομως εχουν μια απόκλιση απο τον άξονα τούς

Δλδ πως γυρνανε???
Βαλε ενα μολυβι στο τσοκ μεσα και δες τι σημαδι κανει σε ενα χαρτι Ανδρεα.
οκ θα το δοκιμάσω Ευχαριστώ για την βοήθεια

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

θα το παω αυριο πισω να δουμε τι θα μου πουν τσοκ Πάντος γυρνάει σωστά τα τριπανια ομως εχουν μια απόκλιση απο τον άξονα τούς

Πλαστικο τσοκ εχει?
Απο οτι καταλαβαινω λες πως εργαλειο, τσοκ και τρυπανι δεν ειναι συνευθειακα. Δεν κλειδωνουν τα εξαρτηματα δηλαδη σωστα.

ανεβάζω βιντεο στο YouTube να σας δειξω με μολύβι πως γυρνάει σιδερένιο ειναι το τσοκ

ανεβάζω βιντεο στο YouTube να σας δειξω με μολύβι πως γυρνάει σιδερένιο ειναι το τσοκ

αυτο είναι το βίντεο αλλα δεν ξερω γιατί δεν μου το ανεβάζει σε hd https://youtu.be/yIdPqk3hwy8 αν μπορείτε να καταλάβετε τι κάνει

αυτο είναι το βίντεο αλλα δεν ξερω γιατί δεν μου το ανεβάζει σε hd https://youtu.be/yIdPqk3hwy8 αν μπορείτε να καταλάβετε τι κάνει

Εχει θεματακι, αλλα δεν μπορω να κρινω απο το βιντεο αν ειναι αξιο αναφορας. Το εχω δει μονο σε φτηνα εργαλεια.

Μια χαρά είναι , "πολύ κακό για το τίποτα που λένε και στο χωριό μου" .
Πολυ παρεα με parkside κανεις :flipout:

Μας δουλευεις μου φαινεται... αυτο ειναι καλυτερο απο ολα τα δικα μου :)))
:BXVZCBXZ6: