Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλές λειάνσεις Μιχάλη.
Βλέπω ότι έχεις επίσης μερικά Dexter από Leroy. τι γνώμη έχεις ; είναι ας πούμε σε επίπεδο ποιότητας των Stanley, Kreator, Tactix ;
Ρωτάω γιατί έχω βάλει στο μάτι κάτι πενσοειδή να χτυπήσω.

Eυχαριστω συναδελφοι.

Απο θορυβο πολυ ικανοποιητικο το τριβειακι. Proxxon δεν ειναι, το οποιο αντιστοιχο ειναι σχεδον αθορυβο, αλλα δεν ενοχλει αν λαβεις υποψη οτι γυρνανε δυο τριβεια ταυτοχρονα -και το καθετο και το κυκλικο. Γενικα η κατασκευη του ειναι πολυ καλη.

Τα εργαλεια Dexter δεν τα εχω ανοιξει καν, ειναι για πλακακια και θα τα δοκιμασω οταν αρχισω το project που θελω. Θα τα συγκρινα με τα tactix απο οπτικης αποψης.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!
Για τον φίλο kouko13 που ρώτησε, στα 470 !!
Σταμάτη βλέπω τελευταία κάνεις καλές αγορές, τόρνο, παγκοπριονο, οργανωνεσαι σιγά σιγά. Καλοδούλευτα. Και το καλοκαίρι αν έρθω θα στήσουμε τον τόρνο εκεί στην απλωταριας για να χαζεύουν οι τουρίστες...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σταμάτη βλέπω τελευταία κάνεις καλές αγορές, τόρνο, παγκοπριονο, οργανωνεσαι σιγά σιγά. Καλοδούλευτα. Και το καλοκαίρι αν έρθω θα στήσουμε τον τόρνο εκεί στην απλωταριας για να χαζεύουν οι τουρίστες...

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Thanks Mr Paul, από δαύτα τα στρωνω, τον χρόνο ψάχνω...θα τον βρω και αυτόν , που θα παει 😁😁

Άλλη μια βόλτα από το γνωστό πολυκαταστημα!
c98f7368a355af3557868c260517aa5b.jpg

Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Άλλη μια βόλτα από το γνωστό πολυκαταστημα!

καλορίζικα τα καλούδια σου. κάποια στιγμή θα πρέπει να το επισκεφτώ κι εγώ για κάτι ψιλολόγια που θέλω.

Kαλοριζικα τα νεα παιχνιδακια! Αν δεν βαριεσαι, βαλε μια φωτο με τα εξαρτηματα του θερμοπιστολου.

Παραλαβη ενος printer με wifi, για την αναβαθμιση του εργαστηριου :))

Samsung 2026w, με 64 ευρω συμπεριλαμβανομενων και των μεταφορικων/αντικαταβολης!! Απο εδω: https://www.websupplies.gr/ektipotis-laser-samsung-xpress-sl-m2026w-mono-ss282b
46244697734_9fd224ac81_b.jpg

Να πω οτι εχω εδω και πολλα χρονια το ιδιο μοντελο χωρις wifi και ειναι απλα καταπληκτικο. Δεν εχει μασησει ποτε χαρτι και οι εκτυπωσεις του ειναι super oικονομικες στο economy προγραμμα. Τοner μαιμου, απο εδω ειτε Amazon αγγλιας.

Πολυ ωραιο συμπληρωμα ο εκτυπωτης onsite, θα τον ταραξεις στις εκτυπωσεις φανταζομαι! :flipout:

Σχεδον απαραιτητη πλεον η ασυρματη συνδεση για χρηση ανευ pc. Αλλα θα πρεπει να ειναι standby, ποσση καταναλωση εχει?

Kαλοριζικα τα νεα παιχνιδακια! Αν δεν βαριεσαι, βαλε μια φωτο με τα εξαρτηματα του θερμοπιστολου.

Samsung 2026w, με 64 ευρω συμπεριλαμβανομενων και των μεταφορικων/αντικαταβολης!! Απο εδω: https://www.websupplies.gr/ektipotis-laser-samsung-xpress-sl-m2026w-mono-ss282b

Να πω οτι εχω εδω και πολλα χρονια το ιδιο μοντελο χωρις wifi και ειναι απλα καταπληκτικο. Δεν εχει μασησει ποτε χαρτι και οι εκτυπωσεις του ειναι super oικονομικες στο economy προγραμμα. Τοner μαιμου, απο εδω ειτε Amazon αγγλιας.

Εγω φετος μεταπηδησα απο Hp σε canon και νομιζω οτι πηγα απο VW σε BMW . Εχω βγαλει ηδη 50 φωτοτυπιες και το toner δεν εχει πεσει ουτε στο 99% με 3100 εκτιμωμενη διαρκεια toner. Αν δεν την αγοραζε την samsung η hp ισως της εδινα μια ευκαιρια.

Πολυ ωραιο συμπληρωμα ο εκτυπωτης onsite, θα τον ταραξεις στις εκτυπωσεις φανταζομαι! :flipout:

Σχεδον απαραιτητη πλεον η ασυρματη συνδεση για χρηση ανευ pc. Αλλα θα πρεπει να ειναι standby, ποσση καταναλωση εχει?
Οι laser εχουν μεγαλη καταναλωση κατα την χρηση ετσι κι αλλιως. 310 W (εκτύπωση), 1,9 W (εξοικονόμηση ενέργειας), 30 W (ετοιμότητα) Αυτος φαινεται να εχει και μεγαλη σε αναμονη...

Πχ ο δικος μου κοιτα καταναλωση να τρομαξεις...
[FONT=&quot]Μέγιστη: Περ. 1.300W[/FONT]
[FONT=&quot]Αναμονή: Περ. 10 W[/FONT]
[FONT=&quot]Κατάσταση αναστολής λειτουργίας: Περίπου 0,9 W[/FONT]

Τι αναμονη συναδελφοι? Στο εργαστηρι ειναι δεν θα ειναι στο ON συνεχεια.
Καλα και εμενα στην σχολη ειναι αλλα δεν κλεινει ποτε. Αν θελω να εκτυπωσω κατι το στελνω μεσω cloud απο pc στο σπιτι ή απο το κινητο στο δρομο και τα βρισκω εκτυπωμενα.

Δεν χρειαζεται να ειναι stand by ο εκτυπωτης Νεκταριε. Τον αναβεις οταν ειναι να τυπωσεις, ειτε με wifi ειτε με καλωδιο.

++
Η καταναλωση του τονερ δεν ειναι κατι μαγικο. Οι μεγαλες εταιρειες εχουν την τεχνογνωσια να βελτιστοποιησουν την καταναλωση οπως η samsung με το economy/green printing που oντως δουλευει, και φανταζομαι και η Canon.
To oτι δειχνει ακομα 99% δεν σημαινει απαραιτητα οτι εχει ξοδεψει μονο το 1% του μελανιου, ουτε οτι θα βγαλει 5000 φωτοτυπιες που ειναι η μαθηματικη αντιστοιχια αν λαβουμε υποψη τις 50 φωτοτυπιες μεχρις στιγμης.

Παντως εχω παρα πολυ καλη εμπειρια με εκτυπωτες Canon. Aπλα η Samsung εχει βγαλει ενα πολυ πετυχημενο και οικονομικο laser printer και οι αναγκες μου για ποιοτικες Α/Μ εκτυπωσεις δεν ειναι μεγαλες.

Δεν καταλαβες. Χρησιμοποιοντας το eco ακομη 100% δειχνει το toner :p. Και καλα θα κανει να αντεχει γιατι το αυθεντικο 3100 εχει 120 και το 9200 200 ... Με τονερ 6.500 εχουμε πετυχει στο αλλο ωδειο 10.000 εκτυπωσεις με imitation κιολας σε canon.

Επισης για εργαστηριο ο laser ειναι μονοδρομος. Οι εκτυπωσεις δεν εχουν θεμα απο υγρασια και φυσικα αν θελει καποιος να κανει μεταφορα εικονας σε ξυλο , μονο με laser εκτυπωση.

Μετά από απαίτηση....
79a56442a94b8775b1f8ca90b4ad08e6.jpg