Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ παιδιά.

Δημητρη τι θα το κανεις το διμετρο αλφαδι?? :))
To πιστολι θερμου αερα εχει μεσα κατι σπατουλες (για να βγαζεις μπογιες απο ξυλο) με χερουλι που εχει το πιο ακριβο μοντελο? Καλοριζικα και σε σενα.

Ήθελα να έχω ένα σημείο αναφοράς για να τσεκάρω ευθείες και επίπεδα (πάγκους, φράχτες πάγκου). Τώρα που φτιάχνω το υπόγειο μου χρειαζόταν ακόμα περισσότερο για το στρώσιμο του πατώματος και τους τοίχους . Μέχρι τώρα δούλευα με ένα ορθογώνιο προφίλ αλουμίνιο 20Χ40mm και δυόμιση μέτρα μακρύ βάζοντας πάνω του ένα μικρό αλφάδι, αλλά το προφίλ έχει μια μικρή ελαστικότητα και κάνει κοιλιά από το βάρος του. Την μάρκα την προτείνατε σε κάποια παλιότερα ποστ, και όντως είναι πολύ καλύτερης ποιότητας από το παλιό μου.

Το πιστόλι έχει μέσα μόνο μια σπάτουλα χειρός με χερούλι για ξύσιμο χρώματος. Από τις φωτογραφίες νόμιζα ότι θα είχε την σπάτουλα που κουμπώνει πάνω στο πιστόλι. Ελπίζω αν ποτέ την χρειαστώ να πουλιέται και μόνη της.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω και ζητάω συγνώμη αν...αλλά ούτε από τις συγκεκριμένες λάμες είμαι ευχαριστημένος ούτε από αυτό το κινεζικό σετ της dewalt .

Θα τα δοκιμάσω και δούμε....
Κύριος με ενδιαφέρουν οι μυτες καθώς από όλα τα άλλα σετ που επερνα φαγωνόντουσαν τα "κεφαλια" για πλάκα....
Όσο για τις λαμες πρέπει πρώτα να τις τεσταρω ...
Σεβαστή η γνώμη σου καθώς αναλόγως την χρήση που τα θες βγάζεις συμπεράσματα..
Εγω δεν θα τους κανω καθημερινη χρήση οπότε δεν θα μπορώ να έχω σαφή άποψη ως προς την αντοχή και την διάρκεια..συγουρα όμως αποζητάς να κάνουν δουλειά...
Τα υπόλοιπα στην πράξη..
Κώστα πιες του το αιμα και μη μασας.

Γιατί τα πήραμε...;
Θα φάνε " ξύλο" και οσο πάει....!!!;)

Σημερινή παραλαβή- δώρο για να κανω (ελπιζω) πιο εύκολα τρύπες. Η δοκιμή θα γίνει αύριο.
68001a86ddd417dc790d0bf948a86c67.jpg

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σε ευχαριστώ επίσης καλορίζικο! Να υποθέσω πήρες κάτι πιο εμπλουτισμενο;

Για την ακριβεια πηρα οτι πιο φτηνο βρηκα. Ηθελα ενα σετακι με τα βασικα για να το παιρνω μαζι μου αν χρειαστει, να μην κουβαλαω τα πιο πληρη που εχω.

11 ευρω ειναι καλη τιμη και η ποιοτητα μετρια. https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=5447
33373494358_5af3a7b4a4_c.jpg

Επισης ηρθε σημερα και το πιστολακι σιλικονης της Βosch το Gluey. https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=12354

46525690934_c572a99245_c.jpg

Ερχεται με τον φορτιστη του και 2 επαναφορτιζομενες μπαταριες varta χωρητικοτητας 2100μΑω. Επισης εχει και καμμια εικοσαρια διαφορα σιλικονακια, αχρωμα, χρωματιστα και glitter. Υπαρχουν ανταλλακτικα σε αυτο το μεγεθος των 2 εκ. μηκους και 7μμ παχους, αλλα αν καποιος εχει τις ραβδους των 7μμ μπορει τις κοψει σε μικροτερα τεμαχια απο 2 εως 4εκ. για να χωρεσουν στο εργαλειο.

Μια μινιατουρα πιστολιου σιλικονης που σου επιτρεπει να σταζεις και την πιο μικρη ποσοτητα που θελεις, με πολυ μεγαλη ακριβεια ΚΑΙ χωρις να σταζει!!
Ιδανικο για καλλιτεχνιες και μικροεπισκευες. Εχει παρει και βραβειο iFGold Award 2018 :)

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Για την ακριβεια πηρα οτι πιο φτηνο βρηκα. Ηθελα ενα σετακι με τα βασικα για να το παιρνω μαζι μου αν χρειαστει, να μην κουβαλαω τα πιο πληρη που εχω....

Δηλαδή θες να μας πεις ότι δεν έχεις άλλο σετάκι με τα βασικά ; συγνώμη αλλά δεν σε πιστεύουμε, εγώ τουλάχιστον. :flipout::flipout:
Καλορίζικα Μάϊκ. το πιστολάκι σιλικόνης πολύ γουστόζικο. σαν μαρκαδόρος είναι !!

Σιγά μην δεν έχει ...άλλα 30 έχει ...απλώς όταν παίρνει τα χάπια του περιορίζεται η αξία των αγορών... :flipout:-bye-

Σας ευχαριστώ όλους! Κι εγώ κοιτούσα αυτό το σετακι που πήρε ο Χιωτης αλλά δεν είχε 3αρι τρυπανι ξυλου το οποίο το χρησιμοποιώ πολύ στα μπρελόκ. Επισης είχα το μικρό σετ της BOSCH με μύτες που έχει και θήκη για ζώνη.

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δηλαδή θες να μας πεις ότι δεν έχεις άλλο σετάκι με τα βασικά ; συγνώμη αλλά δεν σε πιστεύουμε, εγώ τουλάχιστον. :flipout::flipout:
Καλορίζικα Μάϊκ. το πιστολάκι σιλικόνης πολύ γουστόζικο. σαν μαρκαδόρος είναι !!

Η αληθεια ειναι οτι παντου σε ολες τις γωνιες υπαρχει και ενα σετακι, αλλα δεν θελω να τα ξεβολευω και να τα βγαζω απο τη θεση τους οταν δουλευω εκτος σπιτιου. Τα λυπαμαι.
Θελω ενα σετ αποκλειστικα για εκτος οικιας :))

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Η αληθεια ειναι οτι παντου σε ολες τις γωνιες υπαρχει και ενα σετακι, αλλα δεν θελω να τα ξεβολευω και να τα βγαζω απο τη θεση τους οταν δουλευω εκτος σπιτιου. Τα λυπαμαι.
Θελω ενα σετ αποκλειστικα για εκτος οικιας :))

Να είσαι πάντα καλά να τα χαίρεσαι. έστω και κι έτσι !

Οσοι φιλοι αγορασαν απο το Praktiker το 18βολτο κρουστικο Stanley των 99 ευρω, μπορεσαν να επεκτεινουν την εγγυση απο το λινκ που δινει η εταιρεια?: www.stanleytools.com/3

Το λινκ σε εμενα δεν δουλευει απο την αρχη μεχρι σημερα. Εχει επικοινωνησει κανεις με την Stanley? Υπαρχουν 30 μερες διορια απο την αγορα για την επεκταση της εγγυησης.

Ναι ολα οκ Κωστη. Μερσι!

Ειχε και μια ωραια ερωτηση εαν επιθυμω να γινω δοκιμαστης των εργαλειων τους -και απαντησα καταφατικα!!
Hθελε και τους λογους για τους οποιους επιθυμω να γινω δοκιμαστης, και εδωσα μερικους, ελπιζω πειστικους :))

Ωραια....καθε φορα που καταχωρεις καποιο εργαλειο τα ιδια σου λεει....
Με τα ερωτηματολογια δεν ασχοληθηκα καν....καλα εκανες εσυ....