Tι παραλάβαμε σήμερα..

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ναι ολα οκ Κωστη. Μερσι!

Ειχε και μια ωραια ερωτηση εαν επιθυμω να γινω δοκιμαστης των εργαλειων τους -και απαντησα καταφατικα!!
Hθελε και τους λογους για τους οποιους επιθυμω να γινω δοκιμαστης, και εδωσα μερικους, ελπιζω πειστικους :))

Άλλο που δεν ήθελες εσύ. το φαϊ σου !! :2thumb22sup:

Συναντηση κορυφης χθες μετα απο πολυ καιρο!!!!
Panava!!!
Χαρηκα που σε ειδα φιλε!
20190302-205412-001.jpg

Συναντηση κορυφης χθες μετα απο πολυ καιρο!!!!
Panava!!!
Χαρηκα που σε ειδα φιλε!

Μιας και δεν είχα συμμετοχή στην ομαδική είπα να πάρω το ένα τριβείο πάγκου της Scheppach που είχε παραγγείλει παραπάνω.
Ο Κυριάκος, πάντα πρόθυμος, μου το έφερε από το σπίτι και τα είπαμε λίγο.
Χάρηκα και εγώ Κυρ και θα τα πούμε σύντομα ξανά.

Εγώ είδα τον προβολέα αλλά ΚΑΙ τη σχισμή στην ψευδοροφή απ'όπου κατεβαίνει το πανί. Ωραία πράγματα.

Δεν είναι αυτό που νομίζεις Μπάμπη!

τώρα μου θυμίζεις τον απατημένο σύζυγο ή την σύζυγο που πιάνονται επ αυτοφόρω στο κρεβάτι με άλλον - η :flipout::flipout:

Με γεια λοιπόν το τριβείο σου Παναγιώτη. Ωραίοι είστε και οι δύο πάντως. Συγνώμη Παναγιώτη, δεν θέλω να σε σνομπάρω αλλά ο Κυριάκος είναι ωραιότερος. και λόγω ηλικίας αλλά και σαν νιόπαντρος μιας και είναι ακόμα στα σιρόπια !! :flipout::flipout:

Εγώ είδα τον προβολέα αλλά ΚΑΙ τη σχισμή στην ψευδοροφή απ'όπου κατεβαίνει το πανί. Ωραία πράγματα.

Νίκο δεν είναι δικό μου το σπίτι ούτε τα πράγματα. Προσωρινή διαμονή σε επιπλωμένο.

τώρα μου θυμίζεις τον απατημένο σύζυγο ή την σύζυγο που πιάνονται επ αυτοφόρω στο κρεβάτι με άλλον - η :flipout::flipout:

Με γεια λοιπόν το τριβείο σου Παναγιώτη. Ωραίοι είστε και οι δύο πάντως. Συγνώμη Παναγιώτη, δεν θέλω να σε σνομπάρω αλλά ο Κυριάκος είναι ωραιότερος. και λόγω ηλικίας αλλά και σαν νιόπαντρος μιας και είναι ακόμα στα σιρόπια !! :flipout::flipout:

Ευχαριστώ Γιώργο.

Γι´αυτό το έγραψα :flipout::flipout:

Δεν σε παρεξηγώ, αν δεν παινέψεις τον κατά 1/2 πατριώτη σου και moderator, ποιόν; :flipout::flipout::flipout::flipout:

Καλοριζικο το τριβειάκι Παναγιωτη!

Εγγονακια μεν απο τη μια, αλλα απο την αλλη σε βλεπω μια χαρα -ξανανιωνεις :))

Βρε φτύσε με και ματιαζομαι ευκολα....
Χαχαχαχαχαχα

Καλοριζικο το τριβειάκι Παναγιωτη!

Εγγονακια μεν απο τη μια, αλλα απο την αλλη σε βλεπω μια χαρα -ξανανιωνεις :))

Ευχαριστώ Μιχάλη.

Λες;

Αυτά είναι ωραία για αλφάδιασμα επιφανειών εργασίας όπως πάγκοι κλπ. Έχω μόνιμα στον πάγκο μου

Sent from my iPhone using Tapatalk

Για όσους έχουν iPhone αυτά τα αλφαδια υπάρχουν σαν εφαρμογή στην πυξίδα .