Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν ειναι τοσο μεγαλο οσο φαινεται εδω, αλλα ναι, γινεται παρα πολυ βαρυ οταν το φορτωσεις και δεν ειναι ευκολο στη μεταφορα. Αυτο ενδυκνειται κυριως σαν αποθηκευτικος χωρος.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Eυχαριστω παιδια για τα καλα σας λογια....

Ωραιοτατη η θηκη Κωστη και εξ'ισου ομορφα τα εργαλειακια εκει μεσα :)) Bαζε κανα κανα λινκ να μην ψαχνουμε.

Για τα παλια εργαλεια ειναι καλη ιδεα καποια μεγαλη παρομοια σκληρη θηκη, βεβαια και μια υφασματινη θα εκανε την ιδια δουλεια ακομα φτηνοτερα.
Εγω εχω το μεγαλο L-Boxx της bosch και χωραει μεσα παρα πολυ πραμα. Εχει και διαχωριστικο (extra) για μεγαλυτερη εκμεταλλευση του χωρου.
LBoxx_4.png

Η θηκη ειναι αυτη..

https://www.stanleycenter.gr/ERGALEIOTHHKH-T-STAK-STANLEY-FATMAX-18-FMST1-71966

Μεγαλη τσαντα εχω Μιχαλη της Stanley και θα μπορουσαν να μπουν εκει....ομως σαν αποθηκευση ειναι πιο καλη η βαλιτσουλα...Οποτε ωραιο το μεγαλο L-BOXX της Bosch αλλα δεν νομιζω οτι θα αλλαζε εργονομικα εκτος απο οτι θα ειναι κλειστο σε σχεση με την μεγαλη τσαντα......
Μπορει ενδεχομενος να βρω κατι φτηνοτερο ισα-ισα για να τα παρει(ενα κομπρεσερ και ενα επαναφορτιζομενο)...

Καλόδουλευτες Κώστα...
Κυριάκο πόσο χρήσιμα είναι τέτοια ξύλα από κουτιοξυλα η καθαρές παλέτες δεν λέγεται. Έχω στην γειτονιά μου πολλές αποθήκες με χαρτικά...οποτε καταλαβαίνεις τι γίνεται....
Καλοχρησιμοποιητη λοιπόν....!!!

Καλόδουλευτες Κώστα...
Κυριάκο πόσο χρήσιμα είναι τέτοια ξύλα από κουτιοξυλα η καθαρές παλέτες δεν λέγεται. Έχω στην γειτονιά μου πολλές αποθήκες με χαρτικά...οποτε καταλαβαίνεις τι γίνεται....
Καλοχρησιμοποιητη λοιπόν....!!!

Μόλις έρθει & το καβαλέτο θα τις δοκιμάσω..........

Kαλοριζικα μαστορες! Τυχερε Κυριακο, η δωρεαν ξυλεια ειναι ευλογία :))

Παραλαβη, μετα απο σχεδον ενα τριμηνο, ενος diamont dressing wheel, ενα τροχιστικο για διδυμους τροχους που επαναφερει τον τροχο στην αρχικη του κατασταση.

46598730165_6c4074a61c.jpg

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B078K5TG4K/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

H παραγγελια εγινε στο Amazon αλλα ο πωλητης εστειλε απο Κινα, χωρις μεταφορικα, γι αυτο και αργησε τοσο. Η παραγγελια εγινε στις 10 Ιανουαριου...

Εαν η αξια του ηταν μεγαλυτερη, πολυ πιθανον να περνουσε τελωνειο, ας εχει γινει η παραγγελια στο Amazon Αγγλιας. Γιαυτο προσοχη εαν δεν υπαρχουν μεταφορικα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Χθεσινη παραλαβη δωρεαν ξυλειας!
Περιξ του λιμανιου του πειραια!

Μπράβο Κυρ. Αν ποτέ σε βγάλει ο δρόμος σου στην Πάτρα έλα μόνο με αγροτικό................

Πω πω πραμα ποιοτικο που σαλευει και τον μουστερη γυρευει!! Καλοριζικα Δημητρη!!

Το μοτερ πωλειται ξεχωριστα για να μπορεις να βαλεις οτι θελεις επανω?

Σε ευχαριστώ Μιχάλη -bye-, (δέν σέ έχω ξεχάσει γιά τό spray ρητίνης,απλά δέν έχω ανέβει ακόμα επάνω.)

Ακριβώς όπως τά λές είναι το μοτέρ πουλιέται ξεχωριστά,μέ ένα κινητήρα μπορείς να βάλεις πάρα πολλά προσαρτήματα,καί έτσι καί μικρότερο όγκο εργαλείων έχεις,καί όφελος στήν συντήρηση γιατί έχεις μόνο έναν κινητήρα,καί φυσικά ποιό οικονομικά γιατί δέν αγοράζεις όλο τό μηχάνημα αλλά τό κάθε προσάρτημα εργαλείου.

Βέβαια γιά φυσητήρα προτιμώ τόν κλασσικό βενζινοκίνητο πού τόν πιάνεις μέ τό ένα χέρι,καί όχι τού Combi πού τόν κρατάς μέ τά δυό χέρια.

Τα προσαρτήματα τών εργαλείων Combi τής Stihl

https://heppakis.stihl-shop.gr/el-gr/stihl/el-gr-103/ergaleia-kombi/

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καί εγώ τά είδα τό Σάββατο στό Praktiker τά νεα εργαλεία μπαταριας 18 volt Seasonmaster τής B&D,αλλά καμμιά σχέση μέ τά Stihl.
Τα B&D είναι ερασιτεχνικά εργαλεία,τά Stihl είναι επαγγελματικά εργαλεία κήπου-αγρού.

Γιά ιδιώτη καί μικρές εκτάσεις καλά είναι τα B&D μπαταρίας.

Προσωπικά δέν μού αρέσουν τά εργαλεία μπαταρίας στούς κήπους ακόμα καί τά επαγγελματικά λόγο μεγάλου κόστους-αγοράς, καί συντήρησης τό κυριότερο,ξεμένεις από τάση τήν ώρα πού τα θέλεις,φόρτισε-ξεφόρτισε.
Προτιμώ βενζίνης κατά πρώτον,καί έν ανάγκη ρεύματος.
Βέβαια όλα έχουν τά σύν καί τά πλήν,θόρυβος - καυσαέρια τά βενζινοκίνητα.
Κόστος απόκτησης,κόστος συντήρησης τά μπαταρίας
Καλώδια-μπαλαντέζες-μπερδεψούρες μέσα στά πόδια,τά εργαλεία ρεύματος.

Μιχάλη, Κώστα, Κυριάκο, Δημήτρη, Καλορίζικα τα καλούδια σας Κύριοι ! -bye-

Νά σαι καλά "ακούραστε" Γιώργο,σέ ευχαριστώ.