Tι παραλάβαμε σήμερα..

αν εχει τοσο ενδιαφερον, να τη φωτογραφισω. Ειναι φτιαγμενη στα μεσα της δεκαετιας του ‛80.
Ο σχιστολιθος εχει τη τιμητικη μας στη περιοχη οποτε δεν μας φαινεται εμας κατι ιδιαιτερο.

Άστο τώρα, ότι φωτογράφησες φωτογράφησες. Εσάς μπορεί να μην σας φαίνεται κάτι ιδιαίτερο αλλά σε μας που ζούμε στο κλεινον άστυ όλες αυτές οι πέτρινες κατασκευές μας εντυπωσιάζουν. Μας θυμίζουν ολίγον τα παιδικά μας χρόνια που πηγαίναμε σε κάποια τέτοια βρυσούλα να πιούμε και να πάρουμε νερό για το σπίτι.

Kαλοριζικα μαστορες.

Ενα σετακια λαμες σπαθοσεγας Bosch απο ομαδικη παραγγελια φιλων απο τη γειτονια.

Οι καλυτερες λαμες για σπαθοσεγα...Βosch. VFM!
47524463301_6c10f845d3_h.jpg

Οι λαμες αυτες εχουν παχος 1.5μμ, ιδανικες για κοψιμο χοντρων ξυλων. Οι περισσοτερες λαμες εχουν παχος 1.25μμ. Η διαφορα στο παχος ειναι εμφανης ας προκειται για μισο χιλιοστο. Βαρβατες λαμες.

Το 18βολτο κρουστικο απο την προσφορα του Κωτσόβολου ηρθε σημερα με γενικη ταχυδρομική. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι το μέγεθός του που το λες οριακα μεγαλυτερο απο ενα 12βολτο. Σιγουρα για μια εργαλειοθηκη εκτος εργαστηριου ειναι σουπερ. Στα συν και ο compact φορτιστής
27debf3307fd7e7fcd9f764d9f0e9304.jpg
66cb86bc6d9ad3af374d50c4e0de5a2d.jpg

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

psilos85 , TNX για τη φωτογραφία του φορτιστη B&D, είναι 400mA (και οχι 200mA που έλεγαν αλλού)

Τις ίδιες λάμες Bosch χρησιμοποιώ κι εγώ σε απλή σέγα και όντως είναι πολύ καλές. Καλοδούλευτες Μιχάλη.

Με γεια τις παραλαβές σου Κώστα. τέτοιους σφιγκτήρες με γάντζο πρώτη φορά βλέπω να σου πω. ελπίζω να είναι δυνατοί σε κράτημα.

Με γεια τις παραλαβές σου Κώστα. τέτοιους σφιγκτήρες με γάντζο πρώτη φορά βλέπω να σου πω. ελπίζω να είναι δυνατοί σε κράτημα.

Δεν είναι τόσο για κράτημα όσο για εξυπηρέτηση στήριξης. Σε ευχαριστώ.

Τελευταίο εργαλείο προς ώρας,μην το ξεφτιλισουμε κι ολας, μια σπαθοσεγα ηλεκτρική της Stanley....αρκετά δυνατό μηχανημα σε κοπη σε παλετοξυλο που δοκιμασα στα γρηγορα...

https://postimg.cc/LYnVV292

Aγορα απο stanleycenter....
https://www.stanleycenter.gr/spathosega-fatmax-900w-stanley-fme360

Μιχαλη και Κωστα καλοριζικες οι νεες παραλαβες σας....

Μιχαλη 2 σετακια σεγες σαν αυτες που πηρες θα πρεπει να παρω τωρα.......

Τελευταίο εργαλείο προς ώρας,μην το ξεφτιλισουμε κι ολας, μια σπαθοσεγα ηλεκτρική της Stanley....αρκετά δυνατό μηχανημα σε κοπη σε παλετοξυλο που δοκιμασα στα γρηγορα...

https://postimg.cc/LYnVV292

Aγορα απο stanleycenter....
https://www.stanleycenter.gr/spathosega-fatmax-900w-stanley-fme360

Μιχαλη και Κωστα καλοριζικες οι νεες παραλαβες σας....

Μιχαλη 2 σετακια σεγες σαν αυτες που πηρες θα πρεπει να παρω τωρα.......

Πολυ ωραια η σπαθοσεγα. Τι παχος κοπης σε ξυλο εχει περιπου, ξερουμε;
Περιμενω καιρο την Π
Parkside, αλλα λεω μηπως δωσω κατι (πολυ) παραπανω... :)

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα Κυριάκο Μιχάλη καί Κωστή,παρεμπιπτόντος η Stanley εξελίσσεται μέ ποιοτικά προιόντα.

Σημερινή αγορά φυσητήρας Stihl BG56

YΓ: Οπως λέμε εμείς εδώ στό Αστόρια στό Αμέρρρικα (μέ τήν προφορά τήν original) Stay tuned tireless George,stay tuned. -bye-

fis110.jpg

fis210.jpg

Kαλοδουλευτα συναδελφοι!!

Κωστη πολυ ωραιο εργαλειο φαινεται και πρεπει να κανει καλη δουλεια με 28μμ μηκος παλινδρομισης εμβολου.
Για γρηγορες κοπες να παρεις και αυτες τις λαμες που ειναι χοντρες 1.5μμ και με λιγα TPI https://www.kentrovidas.gr/showprod.php?id=6723#texnika

Aγγελε, με λαμες bosch, η σπαθοσεγα parkside ειναι καλη, φτηνη και αποτελεσματικη. Την εχω ακομα, την πρωτη εκδοση που ειχε φερει στην Ελλαδα το lidl.

Δημητρη καλοδουλευτος ΚΑΙ ο φυσητηρας STIHL...αλαλα τα χειλη των ασεβων :grinning-smiley-043

Καλά και ωραία όλα αυτά που αγοράζετε αλλά δεν είναι είδηση. Είδηση είναι ότι ....Εγώ πήρα τέτοιο εργαλείο...Knipex :chinscratch:

5982_8701300.jpg

Πήγα για κάτι βιδάκια στον Μητρόπουλο και το είδα μπροστά μου.... Πρόσεξε να ακούς το "κλικ" από το κουμπάκι μου είπε ...:flipout::flipout:
Η αλήθεια είναι ότι με κάτι no name που είχα ...όλο μου ξεκουμπώνανε στο σφίξιμο.

Έρχεσαι στον δρόμο του Θεού σιγά σιγά.
Με το καλό.
Βαψε την πράσινη τώρα να μην θυμώνουν τα άλλα.

Ευχαριστώ παιδιά...
Στα 90 ευρώ brand εταιρία άλλη δεν υπήρχε..
Επισεις έχει και άλλη μια μεγαλύτερη στα 1050w αλλά δεν νομίζω ότι αξίζει η διαφορά των 65 ευρω σχεδόν παραπάνω..
Δεν ξέρω τι λέει του lidl οπότε δεν ξέρω να συγκρίνω..

Την πήρα κύριος για κόψιμο ξύλου και διαφόρων παλετών...ενδεχόμενος και με τις κατάλληλες λαμες και για είδη σιδήρου/αλουμινιου..

Μιχάλη τέτοιες θα πάρω αλλά από 2 ζευγάρια σε χοντρή και λεπτή κοπή για να υπάρχουν..
...και ενδεχόμενος και ένα ζευγάρι με την πιο λεπτή κοπή που τις αναφέρει η Bosch wood and metal...
Φαρμακείο πάντως οι λαμες άσχετος εταιριας.. θες κανονικά 4-5 είδη και το 50+ δεν το γλυτώνεις..και επειδή από το λίγο που κοίταξα ζευγάρι η μια και μια μόνο η Bosch έχει.....άσε δε που θα θέλει και αυτό μετέπειτα βαλίτσα...!!!

Καλορίζικα όλα!
Καλά και ωραία όλα αυτά που αγοράζετε αλλά δεν είναι είδηση. Είδηση είναι ότι ....Εγώ πήρα τέτοιο εργαλείο...Knipex :chinscratch:

5982_8701300.jpg

Πήγα για κάτι βιδάκια στον Μητρόπουλο και το είδα μπροστά μου.... Πρόσεξε να ακούς το "κλικ" από το κουμπάκι μου είπε ...:flipout::flipout:
Η αλήθεια είναι ότι με κάτι no name που είχα ...όλο μου ξεκουμπώνανε στο σφίξιμο.

Θα μας κρεμάσει κουδούνια ο Νεκτάριος...

5982_8701300.jpg

Καλοριζικη η πενσα Νικο, υπεροχο εργαλειο το συγκεκριμενο, σε ολα τα μεγεθη που βγαινει.
Αν σου αρεσει το κολπο με το κουμπακι εχω αλλα δυο πραγματικα εξαιρετικα πενσοειδη -αλλης μαρκας- να σου συστησω, μια πενσα και εναν κοφτη:))

Καλοριζικη γκαζοταναλια εγω εχω ολα τα μεγέθη απο 125 μέχρι το 300 και μπορει στο μέλλον και το 400 ειναι κορυφή στο είδος της και μια παραλαβη μικρή σπαστος αντάπτορας αέρος force 1/2 σε 1/2 και καρυδακι force 15 mm αερος που δεν ειχα στα 9 ευρω και τα 2
0ce928510570a12a408ea2683fad9328.jpg
0b8f48175fb73fcc66ba9495bf12d3e9.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk