Tι παραλάβαμε σήμερα..

Έχουμε κάποιο link για τον παραπάνω κόφτη;

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Aπο το amazon.de το αγορασα, εδω ειναι το λινκ εχει διαφορετικες εκδοσεις με την ιδια αποδοση ομως. https://www.amazon.de/dp/B00ISP9B40/ref=twister_B0781YW145?_encoding=UTF8&th=1

Καλοριζικα συναδελφοι.
-Κυριακο βαλε κανα λινκ απο τους σφιγκτηρες.
-Ψηλε, πες εντυπωσεις και παρατηρησεις αμα χρησιμοποιησεις το bit.

Το bit να πω την αληθεια με τον ογκο που ειδα και με το τριμμερακι που εχω δεν ξερω κατα ποσο θα το χρησιμοποιήσω προς το παρον. Ισως σε κανα παλετοξυλο. Στη λιστα αγορων εχω το μεγαλο (1/2") κοκκινο ρουτερ της μακιτα οποτε πρεπει να αγοραστει συντομα

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κυρ, όπως είπαμε για μέτρια σφιξίματα καλοί είναι...
Αν όμως έχεις απαιτήσεις και μεγάλα μήκη θα πρέπει να κάνεις κάτι ανάλογο μ´αυτό που έκανα εγώ. Λάμες γαλβανιζέ εσωτερικά.
Στη φωτογραφία ο ένας σφιχτήρας έχει ο άλλος δεν έχει.

Attachments

• 2.jpg
    2.jpg
    257.9 KB · Views: 209
  • 3.jpg
    3.jpg
    278 KB · Views: 207
Hρθαν τα τρυπανακια της Βosch.

Ενα σετακι CYL-5 τα λεγομενα και Blue Granite, για μπετον και πετρα, και ενα τρυπανακι 4μμ CYL-9 ceramics για πλακακια.

47488608202_d5a8fcae1f_b.jpg

Η αισθηση και η ποιοτητα κατασκευης και μεταλλου και των δυο τυπων τρυπανιων ειναι εμφανεστατη. Τα CYL-9 πλακιδιων αναγραφουν οτι δεν χρειαζονται νερο, ειναι ξηρας κοπης.

Aπο το amazon.de το αγορασα, εδω ειναι το λινκ εχει διαφορετικες εκδοσεις με την ιδια αποδοση ομως. https://www.amazon.de/dp/B00ISP9B40/ref=twister_B0781YW145?_encoding=UTF8&th=1

Καλοριζικα συναδελφοι.
-Κυριακο βαλε κανα λινκ απο τους σφιγκτηρες.
-Ψηλε, πες εντυπωσεις και παρατηρησεις αμα χρησιμοποιησεις το bit.
Ευχαριστώ πολύ καλοριζικες οι παραλαβές σας παιδιά

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ενα σετακι CYL-5 τα λεγομενα και Blue Granite, για μπετον και πετρα, και ενα τρυπανακι 4μμ CYL-9 ceramics για πλακακια.

Η αισθηση και η ποιοτητα κατασκευης και μεταλλου και των δυο τυπων τρυπανιων ειναι εμφανεστατη. Τα CYL-9 πλακιδιων αναγραφουν οτι δεν χρειαζονται νερο, ειναι ξηρας κοπης.

Καλορίζικα και σε εσένα...

Τα blue Granite μου σύστησαν οπωσδήποτε με ψεκασμό νερου στο υλικό που θα τρυπήσει...

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με το καλό Παύλο. Δεν ξέρω πως θα τα πάει σε σκληρό ξύλο αυτό.
Κι εγώ δεν ξέρω Κώστα, αλλά ελπίζω να τα δοκιμάσω αύριο με το καλό.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ευχαριστω Κωστη, σωστα το λες, μονο τα CYL 9 ceramics γραφουν για ξηρα κοπη και οτι δεν χρειαζονται νερο.

Καλοδουλευτο Παυλο, πολυ ενδιαφερον φρεζακι, πως ακριβως δουλευει?

Ευχαριστω Κωστη, σωστα το λες, μονο τα CYL 9 ceramics γραφουν για ξηρα κοπη και οτι δεν χρειαζονται νερο.

Καλοδουλευτο Παυλο, πολυ ενδιαφερον φρεζακι, πως ακριβως δουλευει?
https://youtu.be/V_qB2Tml4Yo

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπερα κυριοι..Καλοριζικες οι παραλαβες σας.Αυτο το τρυπανι που φτιαχνει μπαλα ξυλου πρωτη φορα το βλεπω και ειναι παρα πολυ ενδιαφερον..Αν επιτρεπεται ποσο σου κοστισε;
Και εδω μια σημερινη παραλαβη απο amazon.Proxxon scroll saw band.Το πλατος της κορδελας ειναι μολις 1.3 χιλιοστα.Το βραδυ θα δοκιμαστει για εντυπωσεις
81bb0000bcc998ffcc97d4c193fea048.jpg

Στάλθηκε από το IQ1019N μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Από κόστος Μιχάλη ; Επίσης οι εγκοπές στο πλάϊ είναι για να μαγκώνουν καλύτερα στο τσοκ ; καλοδούλευτα να είναι.

Kωστα, εξαιρετικα ενδιαφερουσα αυτη η απιστευτα λεπτη λαμα για πριονοκορδελλα!!! Καλοριζικη, και μην ξεχασεις να μας ενημερωσεις για τις εντυπωσεις σου για το πως κοβει κλπ !!!

+++

Ναι Γιωργο για να μαγκωνουν καλυτερα στο τσοκ ειναι και συνεπως για να μεταδιδουν την δυναμη του μοτερ αυτουσια στο 100%.
Ειναι το λεγομενο Power Grip Shank System της Bosch ιδανικο για χρηση με κρουστικα δραπανα.https://www.xristoueshop.gr/set-trypania-blue-granite-3tem-f5-6-8x50x100-2608588164.html

The Bosch Power Grip Shank System enables 100% power transfer from machine to drill bit. This allows a direct use of power for drilling with no power loss and thus less wear.

Ναι Μιχαλη την περιμενα πως και πως.Το βραδυ μετα τη δουλεια θα την δοκιμασω αμεσα.Ο μονος φοβος που εχω ειναι μη σπασει ευκολα.30 ευρω ειναι αυτα.Ιδωμεν..

Καλορίζικο Παύλο. :a0210:
Δοκίμασέ το και πές μας γιατί το επόμενό μου project είναι αυτό.

4a4b39bd39b0c082eac63644526639f2--woodturning-tools-wood-turning.jpg

Ναι Μιχαλη την περιμενα πως και πως.Το βραδυ μετα τη δουλεια θα την δοκιμασω αμεσα.Ο μονος φοβος που εχω ειναι μη σπασει ευκολα.30 ευρω ειναι αυτα.Ιδωμεν..

Εχω την εντυπωση οτι θα αντεξει μια χαρα.
Οι κορδελες σπανε στο ζορισμα που δεχονται στις κλειστες στροφες και καμπυλες κοπες. Αυτη η κορδελα δεν θα ζοριζεται στις καμπυλες κοπες γιατι ειναι λεπτη σαν τριχα!! Μονο προσοχη ποσο την πιεζεις για να κοψει.
Ειμαι περιεργος μεχρι τι παχος ξυλου μπορει να κοψει ανετα.

Αυτός ποιός είναι τελικά, Έλληνας είναι; Σαν τον Αννίκα μιλάει.
Πολύ καλό αυτό που έφτιαξε αλλά εγώ θα το παλέψω να γίνει μεταλικό.
Με τις μπροστινές τρύπες της βάσης φτιάχνεις κυρτή απιφάνεια, μπορείς όμως να κάνεις κάνεις και το αντίθετο, να φτιάξεις δηλαδή κοίλες επιφάνειες αρκεί να χρησιμοποιήσεις τις δύο πίσω τρύπες της βάσης.

Αυτός ποιός είναι τελικά, Έλληνας είναι; Σαν τον Αννίκα μιλάει.
Πολύ καλό αυτό που έφτιαξε αλλά εγώ θα το παλέψω να γίνει μεταλικό.
Με τις μπροστινές τρύπες της βάσης φτιάχνεις κυρτή απιφάνεια, μπορείς όμως να κάνεις κάνεις και το αντίθετο, να φτιάξεις δηλαδή κοίλες επιφάνειες αρκεί να χρησιμοποιήσεις τις δύο πίσω τρύπες της βάσης.

Δεν είναι ο Αννίκας. Έλληνας φίλος από το άλλο...μαγαζί.