Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αν και είμαι συνέχεια on-line έχω χάσει την μπάλα σήμερα !!
Κωστή, Αντρέα, Μιχάλη (ξανά) καλορίζικα.
Αντρέα όπως λένε οι άλλοι συνάδελφοι πρέπει να χτύπησες εργαλειάρα στην κυριολεξία. έχει και πολύ ροπή ρε παιδί μου, λες και είναι παλμικό !!
Κάποια στιγμή πρέπει να χτυπήσω κι εγώ ένα Dewalt μιας που δεν έχω στη συλλογή μου. έτσι για την τιμή των όπλων που λένε..

Λίγο πριν αλλάξει η μέρα μου ήρθαν κι εμένα τα λαμάκια της σπαθόσεγας αλλά δεν μπορώ να τις δοκιμάςω, το εργαλείο δεν ήρθε ακόμα.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    323.8 KB · Views: 227
Γεια σου ρε Μπάμπη με τα Makita σου. Ωραίες φαίνονται αυτές οι λάμες. εσύ βέβαια θα το δεις στην πράξη. καλοδούλευτες.

Τώρα το ότι δεν έχεις ακόμα το εργαλείο να τις δουλέψεις, μου θυμίζεις το τραγούδι '' τηλεόραση δεν είχα μα μου έβαλε κεραία '' :flipout: το θυμάσαι αυτό έτσι ;

Σ´ ευχαριστώ Γιώργη δεν έχεις κι άδικο... :flipout:

Μιχάλη εννοείται... Θα κάνουμε ανταλλαγή!

Αν και δεν είμαι σχετικός με το χώρο, παρέλαβα μετά από τη βοήθεια των μελών του φόρουμ το πρώτο μου Δρέπανο-κατσαβίδι της Bosch και τα αντίστοιχα τρυπανια, από το e shop.
0313de7dfe24ebd7bf82de892ee5e086.jpg
617bfced603edd65fd5429f0a70b1438.jpg

Sent from my ONEPLUS A6013 using Tapatalk
Να μας πεις εντυπώσεις.

Καλορίζικα καί καλοδούλευτα τά νέα σας καλούδια κ.κ συνάδελφοι.

Σημερινή αγορά μπορντουροψάλιδο Stihl HS 45 μέ μήκος μαχαιριού 60 cm.

mpo111.jpg

mpo211.jpg

mpo311.jpg

Καλοριζικο Δημητρη, αλλο πραμα τo καλο εργαλειο!

Τι αυτονομια περιπου εχει ενα τετοιο μπορντουροψαλιδο?

Σε ευχαριστώ Μιχάλη
Αυτονομία απεριόριστη καί συνεχής,όταν υπάρχει μπιτόνι μέ μείγμα καύσιμου δίπλα,δέν είναι μπαταρίας :ernaehrung004:
Πέρα από τό καλοπροαίρετο χιούμορ γιά νά μήν παρεξηγηθώ,τό ντεπόζιτο όντως μικρό 0,22 λίτρα,γιά μείωση τού βάρους να υποθέσω,αλλά σέ ένα άλλο εργαλείο πού έχω μέ αντίστοιχο ντεπόζιτο καί κινητήρα μού βγάζει κοντά 2 ώρες δουλειάς συνεχόμενα.

Καί μερικά μπουζί πού πήρα,νά υπάρχουν γιά πάν ενδεχόμενο αναποδιάς.
O καταστηματάρχης έχει πάθει τήν πλάκα του μέ τήν μανία μου νά έχω 3-4 μπουζί καβάντζα γιά κάθε βενζινοκίνητο εργαλείο πού έχω :flipout:,αλλά «Κάλλιον του θεραπεύειν το προλαμβάνειν»

mpou110.jpg

mpou210.jpg

Μας έχεις τρελάνει με την ποιότητα. Stihl και ξερό ψωμί !!
Με γεια Δημήτρη και καλά κουρευο/κλαδέματα !!

Μία ερώτηση μόνο. αν η Proxxon έβγαζε τέτοιου είδους προϊόντα τι απ τα δύο θα επέλεγες ;
να απαντήσεις με το χέρι στην καρδιά :operator:

Μια μπαταρία spare για το κυκλικό τριβειο της Stanley.
Καλοδουλευτη. Βρήκα και την διαφορα που έχει η μπαταρία Stanley με της black and decker. Η b&d δεν έχει την εγκοπή από τα δεξιά . Δηλαδή μια μπαταρία Stanley μπαίνει άνετα σε ένα b&d . Το ανάποδο όχι .

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μας έχεις τρελάνει με την ποιότητα. Stihl και ξερό ψωμί !!
Με γεια Δημήτρη και καλά κουρευο/κλαδέματα !!

Μία ερώτηση μόνο. αν η Proxxon έβγαζε τέτοιου είδους προϊόντα τι απ τα δύο θα επέλεγες ;
να απαντήσεις με το χέρι στην καρδιά :operator:

Eυχαριστώ Γιώργο
Ο καθείς στό είδος του λένε,άλλη δουλειά τό ένα άλλη τό άλλο Γιώργο.

Καλορίζικα!

Μικρό ντεπόζιτο,μικρή η κατανάλωση.

Τα χέρια τελειώνουν νωρίς...χαχα

Σωστός ο Πάνος σέ όλα,όπως πάντα :SFGSFGSF:

Εχεις στυλ Δημητρη :a0210:

Καί σεξαπίλ νά προσθέσω :flipout:,μού θύμισες ένα παλιό τραγούδι τής Βίκυ Χαρίτου από τίς αρχές τών 90's. -bye-

:flipout::flipout:
αλλά και proxxon, και makita και και και ...

Eνσταση !!!! μού κάνει συνέχεια Bulling ο γείτονας μου :flipout::flipout:

Δεν εχει σημασια..οποτε μπορεσεις....οι εμπειριες βοηθουν τον επομενο υποψηφιο αγοραστη στην επιλογη....