Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μαλλον μειωθηκε, το παγκοπριονο μου το είχα παρει με το -15% παντως πριν 2 χρονια

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλώς το δέχτηκες το θηρίο και καλοδουλευτο. Άρα όπου να'ναι θα έρθει και το δικό μου το παλμικο. Νομίζω μαζί τα παραγγείλαμε. Πρόσεχε πάντως με τον αντάπτορα. Τον είχα πάρει για το 12ν του Λιντλ και κάνα δυο φορές που τον δοκίμασα αγχώθηκα. Είναι πολύ μεγάλες οι δυνάμεις που ασκούνται από τα μπουλονοκλειδα και μπορεί να σου σπάσουν την μύτη χωρίς να το καταλάβεις.

Tα μπουλονοκλειδα και ειδικα τα 18βολτα δεν ειναι για βιδωμα βιδων.

Εδω με τα απλα 18βολτα παλμικα εχεις προβλημα με τις βιδες αν δεν προσεξεις. Ακομα και με τα 12βολτα θα ελεγα σε καποιες περιπτωσεις!!
Εχω σπασει βιδες και με 7βολτο παλμικο...

Ομως οταν υπαρχουν ταχυτητες στο μπουλονοκλειδο και εισαι ιδιαιτερα προσεκτικος, γνωριζοντας τι κανεις, αξιζει να υπαρχει και ενα ανταπτορακι για καποια ζορικη δουλεια.

Συγνωμη αλλα εαν ρυθμιστει το μπουνοκλειδο στην μικροτερη δυνατη ταχυτητα γιατι να μην μπορει να γινει δουλεια...:
Σαφως οταν υπαρχουν τρελες ροπες και δυναμεις μπορει να καταστραφει καποιο εξαρτημα που δεν προοριζεται για αυτο....

Ε ναι, ειπαμε, εαν υπαρχουν ταχυτητες και γνωριζεις τι κανεις, τοτε μπορεις να προσπαθησεις να κανεις την δουλεια που την κανεις κανονικα με ενα παλμικο.

Καλορίζικα σε όλους παιδιά.

Θανάση σε βολεύουν αυτά τα γάντια ; κάτι τέτοια κόκκινα (αλλά δεν ξέρω αν είναι τα ίδια) που μου είχαν δώσει δώρο με την ηλεκτροκόλληση δεν με εξυπηρετούσαν καθόλου. σκληρά, αλύγηστα, και δεν είχα καθόλου αίσθηση τι κρατάω.

Μιχάλη ωραία τα αναλώσιμα που πήρες. ποιότητα !!

Αντρέα είσαι δύναμη !!! αλήθεια πόση ροπή ;

καλορίζικα παιδιά ηρθε και το πολυβόλο μου
7b57d24678e37adb155db257755825a6.jpg
86938e9e3849353720539982513ee722.jpg
047ffc8f0617dcf311afd1f4e9d2ef5d.jpg

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδουλευτο Ανδρεα!!!! Ερωτευσιμο ειναι φιλε!!!

Θανάση σε βολεύουν αυτά τα γάντια ; κάτι τέτοια κόκκινα (αλλά δεν ξέρω αν είναι τα ίδια) που μου είχαν δώσει δώρο με την ηλεκτροκόλληση δεν με εξυπηρετούσαν καθόλου. σκληρά, αλύγηστα, και δεν είχα καθόλου αίσθηση τι κρατάω.

αυτα τα φτηνα γαντια δεν βολευουν καθολου, αν και διαλεξα τα πιο μαλακά, αλλά τα αγορασα για δεύτερα, περισσοτερο για θερμικη κατεργασια

μα στε καλα παιδιά σας ευχαριστώ πολυ αυριο θα κανω δοκιμή σε μπουλονι τροχού αυτοκινήτου η ροπή του ειναι 447 nm και Μέχρι και 813Nm για επίμονα μπουλόνια απ'οτι λεει στο site της dewalt
https://www.dewalt.gr/powertools/productdetails/catno/DCF894N/info/overview/

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

μα στε καλα παιδιά σας ευχαριστώ πολυ αυριο θα κανω δοκιμή σε μπουλονι τροχού αυτοκινήτου η ροπή του ειναι 447 nm και Μέχρι και 813Nm για επίμονα μπουλόνια απ'οτι λεει στο site της dewalt
https://www.dewalt.gr/powertools/productdetails/catno/DCF894N/info/overview/

Ανδρέα καλορίζικο και καλοδούλευτο το τέρας. :a0210:
Πρόσεχε όμως, ειδικά στο σφίξιμο... Ένα normal επιβατικό αυτοκίνητο δεν πάει πάνω από 110-115 Nm στο μπουλόνι. Μην κουρέψεις κανένα.

Παραλαβη της καλυτερης (λενε) κολλας δυο συστατικων, της Αμερικανικης J&B WELD

Aγορα απο Αμαζον Γερμανιας που ειχε την φτηνοτερη τιμη https://www.amazon.de/gp/product/B0006O1ICE/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o03_s00?ie=UTF8&psc=1

47057976574_97bbb46260_c.jpg

Εδω η πισω οψη
47795428462_8af979a3d4_b.jpg

Θα ηθελα να την τεσταρω σε σχεση με την κολλα δυο συστατικων της Bison, αλλα λυπαμαι να την ανοιξω χωρις ιδιαιτερο λογο.
Θα περιμενω ενα καταλληλο project που να εχει ιδιαιτερες απαιτησεις απο κολλα και θα την δοκιμασω τοτε!

Βεβαια λογω περιεργειας για να δω τι ακριβως σημαινει αυτο το 'Strength 5020 PSI*' που διαφημιζει, ισως να την δοκιμασω νωριτερα :))

*Εψαξα για αυτο το PSI tensile strenth σε αλλες κολλες και δεν βρηκα πολλα πραγματα. Η εποξικη loctite μονο ειδα οτι αναγραφει στα specs 3192 PSI max.
Eαν ισχυει αυτο σε σχεση με την Loctite, τοτε η διαφορα με τα 5020 PSI που αναγραφει η J-B Weld θα ειναι τεραστια μεταξυ αλλων λιγοτερο επωνυμων εποξικων!

Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ανδρέα καλορίζικο και καλοδούλευτο το τέρας. :a0210:
Πρόσεχε όμως, ειδικά στο σφίξιμο... Ένα normal επιβατικό αυτοκίνητο δεν πάει πάνω από 110-115 Nm στο μπουλόνι. Μην κουρέψεις κανένα.
Ευχαριστώ πολύ παντα στο βιδωμα στην αργή σκάλα και με προσοχή κανονικά θέλει ροποκλειδο αλλα έξτρα έξοδα μετά,Καλημέρα το τελικό σφίξιμο με το χέρι

Εγώ πάντως απορώ πώς γίνεται να δουλεύει το παραπάνω!

Ένα ψηφιακό σήμα το κάνει αναλογικό?
Και τις εντολές πχ. Play ποιός τις δίνει? Μόνο του?

Το απόγευμα θα μας λυθεί η απορία.

Εγώ πάντως απορώ πώς γίνεται να δουλεύει το παραπάνω!

Ένα ψηφιακό σήμα το κάνει αναλογικό?
Και τις εντολές πχ. Play ποιός τις δίνει? Μόνο του?

Χλωμό το βλέπω... :chinscratch:

Μακάρι να δουλεύει αλλά το μηχάνημα το μόνο που κάνει είναι να δεί το AUX. Τίποτε άλλο.
Θα δούμε το απόγευμα...