Tι παραλάβαμε σήμερα..

Τώρα τι να σας πω και στους δυο σας. τα κάνατε πλακάκια εις βάρος μας. την πατήσαμε σαν αγράμματοι Νεκτάριε, εκτός κι αν είσαι κι εσύ μέσα στο κόλπο. :flipout::flipout:
Η μόνη δικαιολογία που έχουμε είναι ότι δεν έχουμε πρωταπριλιά για να είμαστε πονηρεμένοι !!

Αρε μπαγασηδες ....Ήταν τόσο πειστική η φωτο...!!!
Γιωργο κάτι άλλο θα βρούμε να τους την " κανουμε" άλλη φορά.

Εγω παντως το λογοτυπο το αδιαβροχοποιησα συναδελφοι, με κολλα δυο συστατικων και θα πουλαω μουρη στους γειτονες απο αυριο.

40860596213_531e7a9717.jpg

Θα συλλεγω τα λεμονια με υφος, τουπε και επαρση! Κανεις δεν εχει φρουτοσυλλεκτη Bosch professional :chinese:

Ετσι ειναι!
Νομιζω οτι ολα τα φρουτα ανεξαιρετως, θα ηθελαν και θα λαχταρουσαν πολυ να συλλεγονται απο τετοιους περιποιημενους και επωνυμους φρουτοσυλλεκτες!
Μη σου πω οτι θα πηδανε μονα τους μεσα :)

mqdefault.jpg

Καλό φαίνεται.Τα εξαρτήματα βγάζουν μια φτήνια όχι όμως και η βάση.
Για τα λεφτά του και ελαφριά χρήση που το θέλω πιστεύω αξίζει.Ίσως αν το δούλευα φουλ να χρειαζότανε κάτι καλύτερο.

Επίσης δεν κατάλαβα την χρησιμότητα του φακού κατά την εργασία.
Κανένα άλλο Κινέζικο τύπου Dremel δεν έχω δει να έχει τέτοιο εξάρτημα.

Δεν το παρέλαβα σήμερα αλλά πριν απο αρκετό καιρο, αλλά σήμερα το βρήκα.

Θηκούλα για σκαρπέλα Stanley το οποίο δωρίθηκε από τον Μιχάλη:

Μιχάλη Ευχαριστώ, αν και καθυστερημένα.

Kαλοριζικα συναδελφοι!! Παρακαλω Αντωνη..χαθηκες μετα τη δουλεια πια :))

Ρητορα, ειναι παρα πολυ χρησιμα τα λεντακια μπροστα στο εργαλειο σε καποιες περιπτωσεις. Oλα τα ροταρυ επρεπε να το ειχαν. To parkside αυτο σε τετοια τιμη ειναι οντως VFM.
Δυστυχως η dremel νομιζω οτι το εχει ενσωματωμενο μονο σε ενα εργαλειο της το 7βολτο Dremel Μιcro. Σε καποια αλλα το εχει σαν attachment. Το πρωτο τετοιο ροταρυ με λεντ ηταν το 12βολτο Bosch GRO professional, δυναμη αυτο το εργαλειο!!

Επιτελους μετα απο κοντα τρεις βδομαδες ηλεκτρονικης παραγγγελιας και πληρωμης στο Praktiker, σημερα ηρθε στα χερια μου το εργαλειο που το παρελαβε φιλος χτες απο το καταστημα αντι για μενα.

Μαζι με τον βασιλικο ποτιζεται κι η γλαστρα :)
40853549313_e003e7f907_b.jpg

Παρ'οτι ειναι Dewalt ειναι ενα πολυ συμπαθητικο εργαλειο και καλοφτιαγμενο. Μου αρεσει και το κιτρινο αναλωσιμο γυαλοχαρτο, εξω απο τα συνηθισμενα!!
40853548763_2a3b32aea1_b.jpg

Τιμη προσφορας, ειχε βγει πριν το Πασχα, στα Ε 79.90 απο το Praktiker που πλεον δεν ισχυει.

Ειχα σκοπο να επερνα το αντιστοιχο Bosch που το εχω δοκιμασει και ειναι πολυ καλο, αλλα λογω προσφορας προτιμησα το Dewalt. Λενε και ολοι καλα λογια, οποτε ελπιζω να αξιζε τον κοπο. Θα ενημερωσω οταν το δοκιμασω..

Αμα σου πω Μιχάλη ότι το ζαχαρωνα στην τιμή που το είχε..;
Καλόδουλευτο...συγουρα θέλουμε εντυπώσεις....εκκεντρο τέτοιο τριβειακι δεν έχω....

...θα την ερώτηση γιατί δεν μπορώ... Γιατί ρεύματος...;η υπαρχει και ήθελες σε ρεύμα..;

Κυριακο, δυστυχως φιλε μου τα επαγγελματικα Bosch ειναι μια με δυο κλασεις ανωτερα απο τα Dewalt, γενικα μιλωντας. Aλλα και ειδικα αν μιλησουμε, το συζηταμε ξεχωριστα, εργαλειο προς εργαλειο, Βοsch vs Dewalt :)

Kωστη, εχω πολλα τριβεια μπαταριας αλλα οταν προκειται για μεγαλουτσικη δουλεια (ενα μεγαλο τραπεζι, μια πορτα, κλπ) ΟΛΑ, ανεξαιρετως ισχυος και μαρκας, τα τριβεια μπαταριας ειναι κουραστικα στην χρηση περαν του 5 λεπτου.
Το Bosch GEX 125 ειναι κατα την γνωμη μου το κορυφαιο εκκεντρο τριβειο, με το καλυτερο και πιο αποτελεσματικο συστημα συλλογης σκονης. Ομως λυπηθηκα να δωσω 40 ευρω παραπανω και ετσι πηρα το δευτερο καλυτερο :))

Ωραία παραλαβή Μιχάλη. καλορίζικο και καλά τριψίματα.
είδες πως τσίμπησε το πατριωτάκι σου ; μην του θίξεις τα κιτρινούλια, κάηκες !! :flipout:

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

καλοταξιδα τα εργαλεια σας

Χαχαχαχαχαχαχα!!!
Μιχαλη βαλε αγγελια και ξεφορτωσου ολα τα Bosch λεμε.

εαν βαλει αγγελια να πουλησει οοοολα τα bosch, θα πεσει η μετοχη της εταιρειας :flipout:

Αντωνη τι εγινε ... σε επιασε η ζεστη και ξαναηρθες στην παρεα !!!

Ευχαριστω συναδελφοι!

Για να λεμε και του στραβου το δικιο, 2-3 εργαλειακια Dewalt που εχω και χρησιμοποιω συχνα, εχουν αποδειχτει πολυ καλα.
Βοsch και Μακιτα ομως στο φινιρισμα, στην αισθηση, στην ποιοτητα κατασκευης -και πιθανοτατα και στην τεχνολογια- δεν ειναι.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μιχαλη καλοριζικο το τριβειακι..Πηγα να το παρω και εγω την προηγουμενη κυριακη αλλα ειχε αλλαξει η τιμη του πλεον και ηταν στα 100 ευρω..Κωστη ο κουνελης το εχει στα 86,70.
https://kounelis.com.gr/dewalt-ekkentro-peristrofiko-triveio-dwe6423.html

Ήταν ευκαιρία στα 79 ευρώ αλλά τι να πρώτο πάρεις...
Είμαι πρώτα για σεγα και παλμικο...
Στο μέλλον θα παρθεί κάτι τέτοιο...