mastroxalastis
Supreme Member
- 15 November 2018
- 3,827
Καλοριζικο το τσεκουρι Δημητρη. Αραγε ξερουμε απο τι ξυλο φτιαχνει τις λαβες η Stihl?
Eυχαριστω παιδια για το δραπανακι, σημερα ειδα οτι το συνεργειο που μας βαζει το φυσικο αεριο εχει το μικρο GHB 2-26, το οποιο δεν αναγνωριζεται απο την πολυ χρηση!!
Το χρησιμοποιουν για να ανοιγουν τρυπες σε μπετον/πετρα/τοιχο για να στερεωνουν τις σωληνες ΚΑΙ αλλαζουν αμεσα τσοκ για να βιδωνουν επι τοπου τα στηριγματα των σωληνων.
Η διαδικασια αλλαγης τσοκ ειναι θεμα βαλε βγαλε.. Το εχει 5-6 χρονια μου ειπε, του κοστισε 250ευρω και απο τοτε δουλευει ασταματητα!
Κωστη το eshop το εχει τοσο φτηνα ισως γιατι δεν ερχεται με το τσοκ για τα κοινα τρυπανια και κατσαβιδολαμες με το στρογγυλο/HEX στελεχος. Εμενα δεν με ενδιεφερε το τσοκ.
Aν ποτε χρειαστει, με ~25 ευρω αγοραζεις ενα ακομα και απο Ελλαδα.
Σε τρίψιμο βλέπω ότι δεν υπάρχουν υψηλά grit.
Από τα 200 πάει απευθείας σε πανάκια.
Τι παίζει αν θέλεις να παίξεις ψηλά;
Custom καταστάσεις με ντουκόχαρτο;
Ε ναι αυτο εννοούσα πριν ότι δεν βολεύει.. Για το βίδωμα...Aλλα δεν νομιζω ποτε να χρησιμοποιησουμε το σκαπτικο για βιδωμα.
Ισως μονο για τρυπημα με τα μεγαλα σε μηκος κοινα τρυπανια εαν δεν εχουμε τα αντιστοιχα μεγαλα SDS.
Καλοδούλευτο Γιώργο τό rotary tool,μέ καλές εργασίες.
Επίσης καλοδούλευτο Μιχάλη τό πιστολέτο,μέ καλές εργασίες.
Σημερινή αγορά ένα τσεκούρι Stihl καί μεσηνέζα Stihl..
Καλορίζικο Γιοργω να πω και εγώ ότι όσο αφορά τα αναλώσιμα στα τόσα χρόνια που δουλεύω τέτοια εργαλεία στον μοντελισμού και στην ξυλογλυπτική θα σου έλεγα μακριά από τα κινέζικα στο τέλος της ημέρας τα πληρώνεις δέκα φορές περισσότερο από τα επώνυμα εγώ πέρα από dremel δουλεύω και τησ proxxon και ενίοτε pg
Αν και ειχα πει οτι θα περιμενα να πεθαινε πρωτα το τιμιο σκαπτικο Parkside και μετα θα αγοραζα καποιο αντιστοιχο Bosch η Dewalt, τελικα υπεκυψα νωριτερα
Bosch GBH 2-28 F, Kick back control, anti vibration control, 3.2J δυναμη και κατω απο 3 κιλα. To καλυτερο και ισχυροτερο στην κατηγορια του και...Μade in Germany επιτελους!!
Μεσα στο ΣΚ θα γινει η δοκιμη και η περιγραφη εντυπωσεων καθως και μια μικρη συγκριση με το πιστο και γερικο Parkide των 3.0j.
Απο την προσφορα του eshop.https://www.e-shop.gr/pistoleto-per...8-sds-plus-32j-l-boxx-0611267501-p-TLS.031439
Μου χρειάζεται μια παραλαβή ένα καλό ζευγάρι γιαλια μυοπυασα χα χα χα το πέθανες το όνομά μου. ευχαριστώ πάντως φίλε μου Κειροιάκω
Πολύ ενδιαφέρον αυτά τα σετ. κάποιο θα χτυπήσω..
Σιγά μην περίμενες. αφού είσαι ανήσυχο πνεύμα !!
Καλά μόνο που βλέπω το ''Boschhammer'' πάνω στο εργαλείο, μου ρχεται να πετάξω και τα τρία Black & Decker που έχω.
Καλορίζικη η εργαλειάρα σου.
Καλά βγάζει και φρουτοσυλλέκτες η Bosch ; απίστευτα πράγματα βλέπουμε και μαθαίνουμε εδώ.
Καλές συγκομιδές Μιχάλη.
Θα φτιαξω καποιου γνωστου μια απλη κατασκευη απο plexι και ξυλο και σαν δωρο που με ρωτησε, του ειπα να μου παρει απο το Leroy εναν επωνυμο φρουτοσυλλεκτη.
STIHL δεν ειχε αλλα δεν πειραζει, καλος ειναι και αυτος![]()
Καλά βγάζει και φρουτοσυλλέκτες η Bosch ; απίστευτα πράγματα βλέπουμε και μαθαίνουμε εδώ.
Καλές συγκομιδές Μιχάλη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.