Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παρέλαβα κι εγώ εχθες μετά από λίγο κόπο το scheppach bts700. Βέβαια πολλοί το έχετε εδω απλά θα επιβεβαιώσω κι εγώ το ποσό ωραία λειτουργεί. Δοκιμάστηκε εχθές το βράδυ και ειναι φοβερό για τις μικροκατασκευες που φτιάχνω. Γλιτωσα ήδη πολύ χρόνο... Δυστυχώς φώτο δεν έχω γιατί ξέχασα να πάρω μαζί μου το κινητό μετά που το έστησα.
d9100506c6bfafaa8dbb754d25ae29f6.jpg

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαλοριζικο αυτο το παρα πολυ ευχρηστο και χρησιμοτατο τριβειο!

Στο κυκλικο τριβειο χρησιμοποιειται μονο η αριστερη πλευρα του κυκλου, απο το κεντρο δηλαδη και αριστερα. Για την ακριβεια το πανω αριστερα τεταρτημοριο.
Αν βαλεις ξυλο στα δεξια θα στο πεταξει.

Σας ευχαριστώ! Το κατάλαβα λόγω της φοράς του τροχου.... Αν και εχθές με βολεψε πολύ η ταινία.... Δεν έχει θέμα που ακουμπάει πίσω στο πλαστικό ε; θέλει και λίγο ρυθμιση γιατί τρώει λίγο παραπάνω το πάνω μέρος του ξύλου. Κυριάκο έχεις την καλοσύνη να μου βάλεις link από alliexpress για τα γυαλοχαρτα..... Το έψαχνα αλλά δεν το έγραφα μάλλον σωστά.

προχθεσινη παραλαβη, βοηθεια της Κεντρικης Βιβλιοθηκης Βεροιας

web-IGP5347.jpg

οδηγος ακονισματος τρυπανιων. βιδωνει σε dremel και ο φορες παιρνει κλιση οπως στην φωτο για να γινεται relief angle.
https://www.thingiverse.com/thing:3059363
τα χαλια φαγωμενα σημεια δεν θα τα γλυτωσετε γιατι για τεχνικους λογους στα σημεια αυτα εκτυπωνεται κατι σαν κηρηθρα παροτι δεν ειναι στο σχεδιο. υπολογιστε λοιπον λιγο χρονο για καθαρισμα πριν τη συναρμολογηση.

Σας ευχαριστώ! Το κατάλαβα λόγω της φοράς του τροχου.... Αν και εχθές με βολεψε πολύ η ταινία.... Δεν έχει θέμα που ακουμπάει πίσω στο πλαστικό ε; θέλει και λίγο ρυθμιση γιατί τρώει λίγο παραπάνω το πάνω μέρος του ξύλου. Κυριάκο έχεις την καλοσύνη να μου βάλεις link από alliexpress για τα γυαλοχαρτα..... Το έψαχνα αλλά δεν το έγραφα μάλλον σωστά.

Δεσποινα εδω εισαι.

https://www.aliexpress.com/item/32954570443.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.27424c4dKuOO8O

Εχει και αλλες κοκκωσεις, εγω πηρα 240 και 400 για αρχη.

Kαλοριζικο Κωστα, ενδιαφερον γκατζετακι αλλα μου φαινεται καπως ανορθοδοξο και κομματι επικινδυνο.
Κατα τα αλλα, αναθεμα και αν καταλαβα τιποτα για τις λεπτομερειες λειτουργιας του :))

Παντως μικρα τρυπανακια απο 1 εως 3μμ ειναι τσαμπα απο Κινα, με 1-2 ευρω αγοραζεις καμμια πενηνταρια τρυπανακια μαζεμενα απο ολα τα μεγεθη.

Kαλοριζικο Κωστα, ενδιαφερον γκατζετακι αλλα μου φαινεται καπως ανορθοδοξο και κομματι επικινδυνο.
Κατα τα αλλα, αναθεμα και αν καταλαβα τιποτα για τις λεπτομερειες λειτουργιας του :))

Παντως μικρα τρυπανακια απο 1 εως 3μμ ειναι τσαμπα απο Κινα, με 1-2 ευρω αγοραζεις καμμια πενηνταρια τρυπανακια μαζεμενα απο ολα τα μεγεθη.

μιχαλη κοιτα στο βιντεο στο λινκ για το πως λειτουργει.
ναι μεν για τα φθηνα απο κινα, αλλα αν δεν εχεις εκεινη την στιγμη. Ασε που μπορεις να ακονιζεις του κοβαλτιου

Σημερινή αγορά ένα κοντάρι μέ λαβή Wolfgarten

Eνας εκριζωτής ζιζανίων Wolfgarten

Eνας κόφτης γιά τίς άκρες τού γκαζόν Wolfgarten

Kαί κάτι ανταλλακτικά Stihl γιά όταν καί όποτε χρειαστούν,νά υπάρχουν stand-by.

wo110.jpg

wo210.jpg

wo310.jpg

Kαλοδουλευτα Δημητρη!
Εκριζωτες ζιζανιων δεν εχει η Stihl?

Σε ευχαριστώ Μιχάλη.
Η Stihl δέν βγάζει εργαλεία σέ αυτή τήν κατηγορία (εκριζωτές ζιζανίων,τσουγκαροσκούπες,τσουγκράνες,σκαλιστήρια κ.τ.λ).

Καλορίζικα και πάλι Δημήτρη. καλές εργασίες.

Σέ ευχαριστώ Γιώργο.

I like the tsigel sirsimatos :)

Καλοριζικα Δημητρη, ελπιζω να σου κανουν καποια καλυτερη τιμη απο τις αναγραφομενες..:))

Σέ ευχαριστώ Μιχάλη,ήδη είναι σέ έκπτωση μέχρι καί αύριο.

Κι εγω παρέλαβα κάποια πραγματάκια την προηγούμενη εβδομάδα.
153379da4b7f7573659ae6859e7b8359.jpg

Το έβρισκα πανάκριβο εδώ και το πήρα 7.95 με 8mm άξονα

Sent from my iPad using Tapatalk

Πηρα κι αυτά για ένα λαμπάτο ενισχυτή που θελω να φτιάξω.
80e8ec508fa4cc9823436bf44af3155e.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk