Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πηρα και 347 τεμάχια για το Dremel όπου μου ήρθαν μερικά σπασμένα και μου γύρισαν τα χρήματα πίσω άρα μου βγήκε τζάμπα.
d81edd1f5447f676163d18e77413270f.jpg

Sent from my iPad using Tapatalk

Και μια κατασκευή που έκανα μόνος μου γιατί την πουλάνε κανα 30ρι στο eBay. Είναι για να κόβω κύκλους σε ξύλο με το router.
ceba62f8ec56ff5fe29d3474627bdf43.jpg
b0613111907a1ba7e008d4f4fda52942.jpg

Παρέλαβα κι αυτό το εξάρτημα για το Dremel που είναι επίσης για να κόβει κύκλους.
dbb0a3e1340d5e3beebba1e9ca8d4061.jpg

Last edited by a moderator:
Kαλοριζικα τα εξαρτηματα για τους κυκλους! Σε τι θα τα χρησιμοποιεις κυριως?
Πρακτικη η ιδιοκατασκευη, μπραβο!

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικα τα εξαρτηματα για τους κυκλους! Σε τι θα τα χρησιμοποιεις κυριως?
Πρακτικη η ιδιοκατασκευη, μπραβο!

Σε ηχεία κυρίως. Τωρα που πηρα το router ποιος με πιάνει. Η επόμενη μου κατασκευή είναι μια συρτάριερα για τα εργαλεία εξωτερικού χώρου.

Παρέλαβα κι αυτό για να κρατάω σταθερά τα τετράγωνα κομμάτια ξύλου όταν τα κολλάω.
c09ec13be68da5d71021c616f248614d.jpg

Καλοδουλευτες ολες οι παραλαβες! Αυτον τον οδηγο για να κοβεις κυκλους με ρουτερ θελω και εγω να τον κανω αλλα ακομα δεν αξιωθηκα..

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτες ολες οι παραλαβες! Αυτον τον οδηγο για να κοβεις κυκλους με ρουτερ θελω και εγω να τον κανω αλλα ακομα δεν αξιωθηκα..

Τον έφτιαξα με το ίδιο το router βλέποντας τις φωτογραφίες από το eBay.

aniko71 να τις χαίρεσαι της παραλαβές σου, είναι και κάμποσες !!!
Θα φτιάξεις λαμπάτο ενισχυτή ;ουάου αυτό είναι πολύ σοβαρό, περιμένουμε να τον δούμε !!

aniko71 να τις χαίρεσαι της παραλαβές σου, είναι και κάμποσες !!!
Θα φτιάξεις λαμπάτο ενισχυτή ;ουάου αυτό είναι πολύ σοβαρό, περιμένουμε να τον δούμε !!

Να είστε σίγουροι ότι θα τον δείτε μόλις τον φτιάξω. Για την ώρα είμαι στην αναζήτησή μετασχηματιστών. Τιμές, τύποι κλπ.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ή κυρά ζήτησε τριθέσιο καναπέ και πολυθρόνα εξωτερικού χώρου από κορμούς. (Το είδε κάπου στο πιντερεστ)
Κι εγώ χατίρια δεν χαλάω. Για ένα χατίρι στέκει ο κόσμος.

ε δε σου ζήτησε και πολλά. δουλειά σου βρήκε να μην κάθεσαι :flipout:

είμαι σίγουρος ότι θα φτιάξεις ωραίες κατασκευές. περιμένουμε να δούμε..

Σημερινη παραλαβη απο αμερικανικο αμαζον, το εξαιρετικό kreg r3 pocket hole jig στα 29 δολλάρια απο 40κατι που το εχει συνηθως και μια λαμα για τη σπαθοσεγα για χλωρα ξυλα στα 4,82 δολλαρια. Συνολικο κοστος μαζι με μεταφορικα βγηκαν περιπου στα 45 ευρω
b453bb138c2e2003e1a562b0bd74ba84.jpg

Ευχαριστώ! Η αληθεια ειναι οτι εφτασα πολλες φορες να το παραγγείλω στα 40 δολλάρια αλλα κρατηθηκα και δικαιωθηκα τελικα!

Καλοριζικα συναδελφοι! Το χειροποιητο σκαρπελο αξιζει πολλα!
Το Αμαζον Αμερικης σε ορισμενα προιοντα συμφερει παρ'ολα τα μεταφορικα. Super η τιμη για αυτο το Kreg jig.

Παρελαβα και εγω ενα μικρο ψυγειακι 93 λιτρων απο τις προσφορες του eshop στα 89 ευρω.

48187937556_f23c865fbf_c.jpg

Επειδη οι ωρες που περναω στο εργαστηριο ειναι πολλες νομιζω οτι ειναι καλη επενδυση, να πινουμε κανα κρυο νερακι και να εχουμε και παγακια για τον φραπε :))

Αυτοι ειναι οι χωροι του. Εχει χωρο για αρκετα μπουκαλια νερο και αναψυκτικα.
48187993982_d2ed5f358d_c.jpg

Στο κατω μερος αριστερα υπαρχει μια πλαστικη θηκη για φρουτα η οποια αφαιρειται. Μπορεις να αφησεις το γυαλινο καπακι σαν ραφακι ειτε να το βγαλεις και αυτο.

Και εδω ειναι η καταψυξη, αρκετα μεγαλη για 2-3 θηκες με παγακια. Εχει καπακι που κλεινει, το οποιο τωρα ειναι μαζεμενο.
48187993172_cfb73edb05_c.jpg

Το εχω βαλει στην πριζα κανα διωρο τωρα και ολα ειναι οκ. Ο θορυβος ειναι σχεδον μηδενικος οταν δουλευει το μοτερ.
Υπαρχει ενα μικρο θεμα ομως που θα μπει. Υπαρχουν καμμια δεκαρια υποψηφιες θεσεις, ολες με πριζα διπλα..

Με γειά.

Βάλτο ψηλά,να μην σκύβεις.
Εγώ το έχω μέσα σε dexion.

Και από κάτω μικρό καταψύκτη με Ρόδες.

Last edited by a moderator: