Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινή παραλαβή,επαναφορτιζόμενος φυσητήρας 36 volt Stihl BGA 56 μέ φορτιστή καί μπαταρία 3,2 Αh (ΑΚ20).Εχει η μεσαία σειρά επαναφορτιζόμενων Stihl Compact αρκετά εργαλεία κήπου,γιά νά πάρω μιά γεύση καί από τά εργαλεία τού μέλλοντος όπως μού είπαν καί από τό κατάστημα,καί αναλόγως πράττοντας.
Μικρός θόρυβος,χωρίς καυσαέρια,χωρίς συντηρήσεις κινητήρα,χωρίς καλώδια,χωρίς λάδια-βενζίνες.
Τό ωραίο είναι πού τόν δοκίμασα ότι είναι λίγο πιό αδύναμος από τόν βενζινοκίνητο Stihl φυσητήρα πού έχω.
Η ταχύτητα αέρα είναι 165 χ.λ.μ έναντι 215 χ.λ.μ τού βενζινοκίνητου φυσητήρα.
Η μπαταρία καί ο φορτιστής είναι αρκετά ογκώδης λόγο τής τάσης τής μπαταρίας 36 volt πού έχει πολλά στοιχεία μέσα.
Τό μειονέκτημα τών εργαλειών μπαταρίας είναι οι αυτονομίες,χρειάζεται σίγουρα καί δεύτερη μπαταρία.

fi110.jpg

fi210.jpg

fi310.jpg

fi410.jpg

Βack to the future! Εδω αρχιζουμε και βλεπουμε το hi end των εργαλειων της Stihl. Καλα στο ειπε ο ανθρωπος, το μελλον των εργαλειων γενικοτερα.
Καλοριζικο Δημητρη ωραιο πραμα αυτος ο φυσητηρας!

Βack to the future! Εδω αρχιζουμε και βλεπουμε το hi end των εργαλειων της Stihl. Καλα στο ειπε ο ανθρωπος, το μελλον των εργαλειων γενικοτερα.
Καλοριζικο Δημητρη ωραιο πραμα αυτος ο φυσητηρας!

Σε ευχαριστώ Μιχάλη,η αλήθεια είναι ότι τά σνομπάριζα τά εργαλεία μπαταρίας,καί ακόμα είμαι επιφυλακτικός βέβαια !!!,άν καί πόσο θά με εξυπηρετήσει σάν αυτονομίες τά φοβάμαι δηλαδή,όχι σάν δύναμη ισχύος μιάς καί ξέρω τό πού μπορούν νά φτάσουν οι επιδόσεις τους γιά τήν χρήση πού τά θέλω,μιά δοκιμή θά κάνω καί βλέπωντας καί κάνοντας.
Αν καί από τό κατάστημα μού είπαν ότι άν τα μάθεις,θά τα πετάξεις μετά τά βενζινοκίνητα,καλά μιά κουβέντα λέω είναι θά τά πετάξω,σίγουρα γιά μικρές εκτάσεις είναι ένα καί ένα,αλλά γιά μεγάλες εκτάσεις τα βενζινοκίνητα παίζουν μόνα τους,μέ μόνο αντίπαλο τα επαναφορτιζόμενα επαγγελματικα τής Stihl πού γιά τά δεδομένα τής Ελλάδας είναι ακόμα πολύ ακριβά.
Πάντως έκανα μιά σούμα γιά 3 εργαλεία μπαταρίας κήπου,μέ 3 εργαλεία βενζινοκίνητα κήπου: Μπαταρίες σέ 5 χρόνια VS Καύσιμα,λάδια,μπουζί,φίλτρα,service, σε 5 χρόνια καί η διαφορά δέν ήταν καί πολύ μεγάλη υπέρ τών βενζινοκίνητων,μιλάμε πάντα γιά τήν μεσαία κατηγορία Compact τών επαναφορτιζόμενων εργαλείων Stihl κάτι σάν ημιεπαγγελματικά.

Καλορίζικος Δημήτρη ο φυσητηρας ....!!!
Από τα τεχνικά χαρακτηριστικά δείχνει πολύ δυνατός...!!!

Άντε γιατί είχαν ατονήσει τώρα τελευταία οι παραλαβές.
Πάντα ψαγμένος και μελετημένος ο γείτονας. και όλα τα εργαλεία άψογα τακτοποιημένα και καθαρά. αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι φωτογραφίες.
Καλορίζικος ο φυσητήρας. ελπίζω να σε βγάλει ασπροπρόσωπο. η επόμενή σου παραλαβή θα είναι σίγουρα μια δεύτερη μπαταρία, σωστά ;

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικος Δημήτρη ο φυσητηρας ....!!!
Από τα τεχνικά χαρακτηριστικά δείχνει πολύ δυνατός...!!!

Σέ ευχαριστώ Κωστή,ναί όντως είναι δυνατός.

Καλοδουλευτος φιλε.
Νομιζω παιζει ρολο οχι μονο η ταχυτητα αλλα και ο ογκος αερα που βγαζει!

Σε ευχαριστώ Κυριάκο,πολύ σωστά η ταχύτητα αέρα,καθώς καί ο όγκος αέρα πού βγάζει.
Aλλά η ταχύτητα αέρα πρωτίστως φέρνει τό αποτέλεσμα τής γρήγορης μετακίνησης τών αντικειμένων.

Άντε γιατί είχαν ατονήσει τώρα τελευταία οι παραλαβές.
Πάντα ψαγμένος και μελετημένος ο γείτονας. και όλα τα εργαλεία άψογα τακτοποιημένα και καθαρά. αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι φωτογραφίες.
Καλορίζικος ο φυσητήρας. ελπίζω να σε βγάλει ασπροπρόσωπο. η επόμενή σου παραλαβή θα είναι σίγουρα μια δεύτερη μπαταρία, σωστά ;

Σέ ευχαριστώ Γιώργο,stay tuned,stay tuned .........

Με γειά σας κύριοι.

Δημήτρη, φαντάζομαι την εποχή όπου δίπλα σε κάθε βρύση στον κήπο θα υπάρχει και μια πρίζα για τον φορτιστή!!!χαχα

Με γειά σας κύριοι.

Δημήτρη, φαντάζομαι την εποχή όπου δίπλα σε κάθε βρύση στον κήπο θα υπάρχει και μια πρίζα για τον φορτιστή!!!χαχα

Να σαι καλά φίλε Πάνο σέ ευχαριστώ.
Επικό τό σχόλιο σου :worshippy:,ακόμα γελάω πού γράφω :flipout:
Ασε γιά να δικαιολογήσω στόν εαυτό μου αυτήν τήν "Χιώτικη" έξαρση γιά τα εργαλεία μπαταρίας,σέ μικρομπορντούρες βαριόμουνα να βγάζω τά εργαλεία βενζίνης καί κλάδευα μέ ψαλίδα καί σκούπιζα μέ σκούπα,σύν ότι σέ μικρούς-στενούς χώρους τά απέφευγα καί γιά τό καυσαέριο πού περικλειόταν καί μύριζε τό σύμπαν,σύν ότι δέν μπορούσα μέ τα βενζινοκίνητα να ξεκινάω τόν θόρυβο νωρίς τό πρωί,τώρα εκεί θά βγάζω τά εργαλεία μπαταρίας.

Σημερινη αγορά επαναφορτιζόμενο μπορντουροψάλιδο 36 volt Stihl HSA 56 μέ μπαταρία καί φορτιστή τής σειράς Compact.
Ανυπομονώ νά τό δοκιμάσω στήν πράξη,πάντος μέ τό πού πάτησα τούς διακόπτες δείχνει δυνατή και στιβαρή η κίνηση στά μαχαίρια,αλλά πιστεύω ότι θά είναι ένα σκαλί κάτω σέ ισχύς από τό βενζινοκίνητο μπορντουροψάλιδο τού 1 ίππου πού έχω.

Stay tuned George,stay tuned,η όπως λέμε εμείς εδώ στό Αμέρικα,πήρα φόρα George πήρα φόρα..... -bye-

hsa110.jpg

hsa210.jpg

hsa310.jpg

Να σαι καλά φίλε Πάνο σέ ευχαριστώ.
Επικό τό σχόλιο σου :worshippy:,ακόμα γελάω πού γράφω :flipout:
Ασε γιά να δικαιολογήσω στόν εαυτό μου αυτήν τήν "Χιώτικη" έξαρση γιά τα εργαλεία μπαταρίας,σέ μικρομπορντούρες βαριόμουνα να βγάζω τά εργαλεία βενζίνης καί κλάδευα μέ ψαλίδα καί σκούπιζα μέ σκούπα,σύν ότι σέ μικρούς-στενούς χώρους τά απέφευγα καί γιά τό καυσαέριο πού περικλειόταν καί μύριζε τό σύμπαν,σύν ότι δέν μπορούσα μέ τα βενζινοκίνητα να ξεκινάω τόν θόρυβο νωρίς τό πρωί,τώρα εκεί θά βγάζω τά εργαλεία μπαταρίας.

Σημερινη αγορά επαναφορτιζόμενο μπορντουροψάλιδο 36 volt Stihl HSA 56 μέ μπαταρία καί φορτιστή τής σειράς Compact.
Ανυπομονώ νά τό δοκιμάσω στήν πράξη,πάντος μέ τό πού πάτησα τούς διακόπτες δείχνει δυνατή και στιβαρή η κίνηση στά μαχαίρια,αλλά πιστεύω ότι θά είναι ένα σκαλί κάτω σέ ισχύς από τό βενζινοκίνητο μπορντουροψάλιδο τού 1 ίππου πού έχω.

Stay tuned George,stay tuned,η όπως λέμε εμείς εδώ στό Αμέρικα,πήρα φόρα George πήρα φόρα..... -bye-

hsa110.jpg

hsa210.jpg

hsa310.jpg

Με γειά και αυτό
Πολύ ωραίο και θα κάνει δουλειά!Σε κάνα χοντρό,ψαλιδακι...τόσα χρόνια τι κάναμε...

Πάντως η "Χιώτικη " έξαρση,είναι η πεμπτουσία του θέματος!

Με γειά και αυτό
Πολύ ωραίο και θα κάνει δουλειά!Σε κάνα χοντρό,ψαλιδακι...τόσα χρόνια τι κάναμε...

Πάντως η "Χιώτικη " έξαρση,είναι η πεμπτουσία του θέματος!

Σε ευχαριστώ Πάνο.
+1 γιά τό ψαλιδάκι πού πάντα βρίσκεται στήν κωλότσεπη.
Οσο γιά τήν τελευταία παράγραφο,προσυπογράφω.

Kαλοριζικο το κλαδευτηρι Δημητρη!! Οι χρονοι της μπαταριας δεν ειναι διολου ευκαταφρονητοι, ειτε με την μικρη μπαταρια ειτε με την μεσαια.

Πηρες φορα και οσο πανε καλα οι δουλειες δεν σε βλεπω να σταματας...ετσι παντα ευχομαι να μεγαλωνουν οι υπαρχουσες συλλογες και να ξεκινανε νεες :))

Ανάρπαστα έχουν γίνει τα κάνιστρα. καλορίζικα σε αυτούς που θα τα παραλάβουν.

Δημήτρη πάντα είμαι συντονισμένος και το ξέρεις. σου έσπασαν τα φρένα πάντως στις παραλαβές. καλοδούλευτα να είναι.-bye-

Kαλοριζικο το κλαδευτηρι Δημητρη!! Οι χρονοι της μπαταριας δεν ειναι διολου ευκαταφρονητοι, ειτε με την μικρη μπαταρια ειτε με την μεσαια.

Πηρες φορα και οσο πανε καλα οι δουλειες δεν σε βλεπω να σταματας...ετσι παντα ευχομαι να μεγαλωνουν οι υπαρχουσες συλλογες και να ξεκινανε νεες :))

Nα σαι καλά φίλε Μιχάλη σέ ευχαριστώ.

Δημήτρη πάντα είμαι συντονισμένος και το ξέρεις. σου έσπασαν τα φρένα πάντως στις παραλαβές. καλοδούλευτα να είναι.-bye-

Σέ ευχαριστώ Γιώργο.

Eλαφρύ επαναφορτιζόμενο χορτοκοπτικό τής σειράς Compact Stihl FSA 56 κομπλέ,καί μιά έξτρα μπαταρία μεγάλη πού μεγαλώνει αρκετά τούς χρόνους λειτουργίας
Μιά βάση λίμας μέ στρογγυλή λίμα 3,2 mm γιά αλυσίδα 1/4 pico
Εναν οδηγό γιά βάση λίμας γιά τήν σωστή γωνία γιά αλυσίδα 1/4 pico,περιέχει καί DVD μέ οδηγίες.
Ενα καπάκι μπαταρίας

fsa110.jpg

fsa210.jpg

fsa310.jpg

fsa410.jpg

fsa510.jpg

fsa610.jpg

Καλορίζικο το χορτοκοπτικο μπαταρίας Δημήτρη....
Πήρες φορά φενεται να ολοκληρωσεις και σειρά εργαλείων μπαταρίας της Stihl....!!!!

Ο καλύτερος πελάτης της Stihl !! :flipout: με γεια γείτονα.

Ένα διάλειμμα για ξεκούραση των οφθαλμών είναι ότι πρέπει. πολλά και αξιόλογα είδαμε τον τελευταίο καιρό !!-bye-

Last edited by a moderator:

Καλορίζικο το χορτοκοπτικο μπαταρίας Δημήτρη....
Πήρες φορά φενεται να ολοκληρωσεις και σειρά εργαλείων μπαταρίας της Stihl....!!!!

Σε ευχαριστώ Κωστή,έτσι ακριβώς . :a0210:

Ο καλύτερος πελάτης της Stihl !! :flipout: με γεια γείτονα.

Σε ευχαριστώ George,τώρα όμως θά κάνω ένα διάλειμμα (μόνο ψιλολόγια) ,δέν θέλω νά πλήξεις στό παρών νήμα :flipout:-bye-

Σήμερα πήγα κέντρο... Για μια παραγγελία του Κυριάκου...
Έ, αφού κατέβηκα που κατέβηκα να γυρίσω μ´ άδεια χέρια; Δε λέει...

Ένα εξάρημα για το Tormek, για να ευθυγραμμίζει την πέτρα, και την καινούρια Titebond από Φράγκο.
Η νέα Titebond αργεί πιο πολύ να στεγνωλςει αλλά είναι εξαιρετικά δυνατή.
Δύο κιλά Silica Gel και μερικά πλαστικά μπουκάλια από το Μάνης χημικά στη Γερανίου.
Το Silica Gel το πήρα για δοκιμή, θέλω να δώ πόσο γήγορα τραβάει την υγρασία του ξύλου και με τι επιπτώσεις.
Και 2,5 μέτρα οξυά (31Χ5,5 cm) από τον Καλλιγά στο Θησείο. Αυτά προορίζονται για τορνοκατασκευές, πιάτα δίσκους κλπ...
Ευτυχώς που ήμουν με το μηχανάκι και δεν χώραγε κι άλλα... :flipout:

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    310.3 KB · Views: 163
  • image.jpg
    image.jpg
    96.4 KB · Views: 163