Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικο, πολυ καλο αυτο το παλμικο τριβειο.

Σου ευχομαι να συμπληρωσεις την σειρα συντομα και με το belt sander της Dewalt, δυναμη οχι αστεια αλλα απλησιατο το ατιμο..

Ψηλε το εχω και εγω δωρο του πολυ καλου μου φιλου Γιαννη.

Ειναι πολυ εξυπηρετικο και ζευγαρι του εκκεντρου 125 σε γωνίες.

Προσφατα ανακαλυψα με τη βοηθεια του Παυλαρα πως υπαρχει και αυτοκολλητο γυαλοχαρτο με το μετρο!
Κάτι που αγνοουσα και ειμαι σιγουρος και πολλοι ακομα.

Τώρα θα πρέπει να ασχοληθούμε τι διαφορά έχει το έκκεντρο από το παλμικό τριβείο.

Που εξυπηρετεί το ένα & που το άλλο.

Αν είναι να έχεις ένα για τα ξυλουργικά ποιο είναι το "καλύτερο" & γιατί?

:chinscratch::chinscratch::chinscratch::bang:

Προσφατα ανακαλυψα με τη βοηθεια του Παυλαρα πως υπαρχει και αυτοκολλητο γυαλοχαρτο με το μετρο!
Κάτι που αγνοουσα και ειμαι σιγουρος και πολλοι ακομα.

Μάλιστα....Πολύ καλή πληροφορία....αν και η τιμή δεν μπορεί να συγκριθεί με το απλό τρέχον μέτρο είναι ευκολία στο βάλε/βγάλε...

psilos85 με γεια το τριβειακι...

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Και μάλιστα, Κυριάκο, όταν έψαχνα εγώ στον Προμηθέα βρήκα την καλύτερη τιμή (με μεταφορικά) σε smirdex και στόκαρα μπόλικα

Mπραβο Γιαννη για το λινκ, να'σαι καλα φιλε!

Η τιμη δυστυχως ειναι ανα μετρο...

Last edited:
Ωραίες παραλαβές Κώστα. να τα χαίρεσαι ! χρήσιμο και το δωράκι. ότι πρέπει για κάτι λίγα ψιλολόγια που συνήθως βρίσκονται από δω κι από κει. Σίγουρα θα κοστίζει γύρω στα 10-12

Ευχαριστώ παιδες..

Γιώργο σωστα το σκεφτηκες... ότι πρέπει για πολύ πρόχειρα πραγματάκια όπως κατσαβίδια, πανσές κτλ..

Μιχάλη η καστανια όντως πολύ καλή....Η αγορά έγινε σε σετ ώστε να είναι όλα νοικοκυρεμένα....τα μαυρα χρωμιομενα καρυδακια τα επέλεξα λόγω ποιότητας σε σχέση με σετ που ειχε τα απλά....

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μια χαρα μετριεται και χωρις την κορδελα ο πανω τροχος.

Οτι μετριέται σίγουρα μετριέται, δεν είναι αυτό το θέμα. Ποιό είναι το σωστό λέω.
Η κλίση της πάνω τροχαλίας ρυθμίζεται απ´ το ρεγουλατόρο, εκεί που σταθεροποιείται η κορδέλα στη σωστή θέση. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα οτι η τροχαλία είναι κάθετη.

Και μάλιστα, Κυριάκο, όταν έψαχνα εγώ στον Προμηθέα βρήκα την καλύτερη τιμή (με μεταφορικά) σε smirdex και στόκαρα μπόλικα

Σουπερ Γιαννη.
Παραγγειλα κ εγω μολις καποια μετρα απο εκει.
Εχω ρολλα 25μετρα ολόκληρα αλλα δυστυχως ειναι 1 εκ πιο στενα απο οτι παιρνει το κιτρινακι μας.

Σε λιγοτερο απο 1 εργασιμη μερα, η υπηρεσια των μικροδεματων της ΕΛΤΑ μου παρεδωσε σημερα ενα πακετακι απο Ναουσα!

Ευχαριστω θερμα τον Κωστα (kospap) για την θηκη τρυπανιων της Βοsch. Eυτυχως που δεν την χρειαζοσουν Κωστα :))

Η συσκευασια αψογη! Η θηκη αυτη της Bosch πιστευω οτι ειναι ασυζητητι η καλυτερη πλαστικη θηκη για τρυπανια που κυκλοφορει.
48704029883_8d8131bf08_c.jpg

Ηδη γεματη με τα CYL9 ceramics τρυπανια της Bosch για γυαλι και πλακακι.

και εγω φοβηθηκα οτι δεν θα χωρουσαν τα τρυπανια...τα ειχα κοψει για πολυ μεγαλυτερα στις φωτο..

παντως ακομα δεν μπορω να το χωνεψω οτι η θηκη κανει οσο το 50% του περιεχομενου... ποσο μαλλον που αν δεν ειχα που να την δωσω θα εφευγε στην ανακυκλωση

Οπως εγραψα παραπανω, ειναι η καλυτερη πλαστικη θηκη που υπαρχει και σαν αντοχη και σαν μηχανισμος ανοιξε/κλεισε, οπου ολες οι (επωνυμες) θηκες ειναι για τα μπαζα.

Εδω πληρωσα 12 και 25 ευρω αντιστοιχα για να παρω θηκες Βοsch (μικρη/μεγαλη) για τις λαμες σεγας (κοντες) και σπαθοσεγας (κοντες και μακρυες εως 30εκ.).

Τhanks again :)

Παραγγελία 29/8 και μόλις παρέλαβα από bangood. Τελικά με αυτό το priority φθάνουν στο πι και φι. Κρίμα που δεν έχει τέτοια επιλογή το aliexpress
c8717e02b60f1bff088a288a7700a605.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Πρωινή παραλαβή.
Μπαταρία και φορτιστής για το ελαιοραβδιστικο και το κονταροπριονο μπαταρίας του Lidl.

Το κονταροπριονο δοκιμάστηκε ήδη σε αμυγδαλιά.
Στα ξερά ζοριζεται λίγο αλλά τα κόβει.
Μέγιστο πάχος που έκοψα 15cm. Καλά τα πήγε.
Μπαταρία καμία 50ρια κοπές δεν έπεσε στάθμη στα λαμπάκια από την φόρτιση που είχε.
Στις ελιές θα τα πάει καλύτερα.
c6671f45e9fbcd6fc4d190247fe23c29.jpg

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk