Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικος ο τροχος Νεκταριε. Ζηλευτο εργαλειο:a0210:
Με ρυθμιζομενες στροφες και αριστη εργονομια νομιζω οτι ειναι ο καλυτερος 18βολτος εκει εξω.

Καλοδούλευτος Νεκ, πολύ ωραίο εργαλείο και η τιμή μου φαίνεται super.
Δεν θυμάμαι πόσο είχα πέρει τον δικό μου αλλά ήταν σίγουρα πολύ παραπάνω.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστω κυριοι!
Καλοδουλευτος! Δεν ειναι ομως πολυ οπισθοβαρυς?
Ουτε κατα διανοια! Ζυγισμα quatrro εχει.
Το μονο μειον, στο μοντελο αυτο, δεν εχει φρενο.

Ευχαριστω κυριοι!

Ουτε κατα διανοια! Ζυγισμα quatrro εχει.
Το μονο μειον, στο μοντελο αυτο, δεν εχει φρενο.

Τωρα που ειπες "φρενο", μια ερωτηση-παρατηρηση-απορια:
Στο parkside αλυσοπριονο που πηρα πριν λιγους μηνες, ειδα ενα συστημα που εχει ενδιαφερον. Αντι για καποιου ειδους "φρενο", που εχουν αλλα εργαλεια (ή τιποτε, συχνα), αυτο εχει κατι σαν συμπλεκτη. Δλδ, μολις αφηνεις το κουμπι, ο κινητηρας σταματαει σιγα-σιγα, αλλα η αλυσιδα σταματαει αποτομα, ακαριαια σχεδον. Καπου ενδιαμεσα εχουν συνδεσει ενα συστημα συμπλοκης, κινητηρα και "τροχου" (αλυσιδας), οπως στα αυτοκινητα.
Μου φανηκε παρα πολυ καλο και ασφαλες συστημα και, προφανως, δεν θα ειναι ανακαλυψη του lidl. Φανταζομαι οτι τα περισσοτερα (νεοτερα, ισως) αλυσοπριονα θα το εχουν.
Και η ερωτηση ειναι, γιατι δεν το βαζουν στα περισσοτερα εργαλεια; Μου φαινεται οτι προσθετει παρα πολλα στην ασφαλεια ενος περιστροφικου εργαλειου. Π.χ. ενας τροχος που θα σου πεσει απο το χερι στο ποδι (απο αυτους με διακοπτη συνεχους πατηματος, προφανως), μεχρι να φτασει κατω θα εχει σταματησει εντελως με αυτο το συστημα, ενω αλλιως θα γυρναει ακομα αρκετα γρηγορα.
Ομοιως και για δισκοπριονα, τανκ (που αρπαζουνε δαχτυλα 😛 ) και πολλα αλλα.

Τωρα που ειπες "φρενο", μια ερωτηση-παρατηρηση-απορια:
Στο parkside αλυσοπριονο που πηρα πριν λιγους μηνες, ειδα ενα συστημα που εχει ενδιαφερον. Αντι για καποιου ειδους "φρενο", που εχουν αλλα εργαλεια (ή τιποτε, συχνα), αυτο εχει κατι σαν συμπλεκτη. Δλδ, μολις αφηνεις το κουμπι, ο κινητηρας σταματαει σιγα-σιγα, αλλα η αλυσιδα σταματαει αποτομα, ακαριαια σχεδον. Καπου ενδιαμεσα εχουν συνδεσει ενα συστημα συμπλοκης, κινητηρα και "τροχου" (αλυσιδας), οπως στα αυτοκινητα.
Μου φανηκε παρα πολυ καλο και ασφαλες συστημα και, προφανως, δεν θα ειναι ανακαλυψη του lidl. Φανταζομαι οτι τα περισσοτερα (νεοτερα, ισως) αλυσοπριονα θα το εχουν.
Και η ερωτηση ειναι, γιατι δεν το βαζουν στα περισσοτερα εργαλεια; Μου φαινεται οτι προσθετει παρα πολλα στην ασφαλεια ενος περιστροφικου εργαλειου. Π.χ. ενας τροχος που θα σου πεσει απο το χερι στο ποδι (απο αυτους με διακοπτη συνεχους πατηματος, προφανως), μεχρι να φτασει κατω θα εχει σταματησει εντελως με αυτο το συστημα, ενω αλλιως θα γυρναει ακομα αρκετα γρηγορα.
Ομοιως και για δισκοπριονα, τανκ (που αρπαζουνε δαχτυλα 😛 ) και πολλα αλλα.
Δεν ειναι ολα τα εργαλεια ιδια στο τροπο λειτουργιας οποτε ισως η εφαρμογη του φρενου να μην ειναι δυνατη, σε λογικο ή οχι κοστος.
Παντως πολλα εργαλεια μπαταριας εχουν φρενο, αλλα και ρευματος (πχ τροχοι) αλλα ειναι στη μεση και πανω κατηγορια, νομιζω.

Φρενο ναι. "Συμπλεκτη", ομως;

Σε σκαλωμα που εφαγε παντως σταματησε αμεσως, ισως με ηλεκτρονικο φρενο!

Παραλαβηη σημερα απο την ευκαιρια που ειχε ξετρυπωσει ο Χιωτης μαμπο, πριν λιγες μερες.
Πολυ μαγκικη θηκη, οπως ακομη καινη συσκευασια τους.
Δεν μπορω να πιστεψω, παντως οτι ειναι wiha, οταν βλεπω τα κινεζικα γραμματα.

Καλοριζικο Νεκταριε, ποιοτικο πραμα ειναι και φαινεται.
Η εταιρεια που συνεργαστηκε η wiha για να βγαλει το σετακι, δεν ειναι οποια κι οποια.

Μιχάλη εσυ το ανακάλυψες πρώτος και θα παραλάβεις τελευταίος μου φαίνεται.
Ήρθαν και τα δικά μου σήμερα.

Attachments

• 39E3A9E8-6C50-48A0-9EF3-8FBE76DFC6FC.jpg
    39E3A9E8-6C50-48A0-9EF3-8FBE76DFC6FC.jpg
    183.9 KB · Views: 263
Ήθελα ένα κατσαβίδι για να λύσω τα πλαστικά από το πλυστικο.
Μου βγήκε λίγο πιο μακρύ...

Πήγα που πήγα πήρα και κάτι ψιλολογια.

Ένα λαδακι γενικής χρήσης, ένα rust remover να το δοκιμάσω στο πλυντήριο της μάνας. Μύτες impact Helix
fdcb9911f6e3a89b7fd8d4d34f7401ad.jpg

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Kαλοριζικα Παναγιωτη! Kαλυτερα λιγο πιο μακρυ απο οτι χρειαζεται, παρα λιγο πιο κοντο :))

Μπαμπη αν δεν ξερεις τι ειναι, νομιζεις οτι προκειται περι hi tech gadget! Kαλοδουλευτο! Πηρες το πληρες σετακι βλεπω!
Πρεπει να ερθει και το δικο μου αυριο.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ήρθαν και τα δικά μου σήμερα.

Δεν μας λες και τι είναι αυτό ....γιατί οπτικά αλλού παραπέμπει ....και 69 σε 1 ....

άσε διάβασα ...κατσαβίδι είναι.